Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paidi7 είπε

Και εγώ δεν χρεώθηκα ΕΡΤ από elpe για 72Kwh /7 ημέρες.

Εντωμεταξύ με κάλεσαν και εμένα από Protergia να με ρωτήσουν εάν έχω κάνει κάποιο αίτημα.

Μάλλον έχουν μπλέξει τα μπούτια τους!

Ζητήστε ένας άλλα 90 να δούμε εάν θα τα δώσουν.😂

• Haha 2
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερωτηση, στην προτεργεια δεν υποτιθετε πως δεν πληρωνεις εγγυηση αν εχεις συμφωνησει σε παγια εντολη/συνεπεια? βγηκε ο πρωτος λογαριασμος τους Αυγουστου με τις 7 ημερες διάρκειας και εχει την εγγυηση μεσα 40€. (ειμαι στο 12μηνο μπλε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ερωτηση, στην προτεργεια δεν υποτιθετε πως δεν πληρωνεις εγγυηση αν εχεις συμφωνησει σε παγια εντολη/συνεπεια? βγηκε ο πρωτος λογαριασμος τους Αυγουστου με τις 7 ημερες διάρκειας και εχει την εγγυηση μεσα 40€. (ειμαι στο 12μηνο μπλε)

Είχε γράφει στην σύμβαση ότι η εξόφληση θα γίνεται μέσω πάγιας εντολής; Κακώς χρεωθηκες

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Είχε γράφει στην σύμβαση ότι η εξόφληση θα γίνεται μέσω πάγιας εντολής; Κακώς χρεωθηκες

Βλεπω στην σύμβαση οτι ειναι τικαρισμενο. Δικο μου το λαθος που δεν το τσεκαρα. Χαμενα τα χρηματα δεν πανε, απλα να χαμε να λεγαμε τωρα. 

image.png.a8b94c16f99f37a0d8ac1320f0cb7151.png

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει γίνει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ πριν 17 μέρες για αλλαγή παροχου και δεν το έχει ολοκληρώσει ενώ είναι και τηλεμετρουμενος ο μετρητής. Δικαιούμαι αποζημίωση για την καθυστέρηση ή δεν έχει εγγυημένη υπηρεσία  η αλλαγή παρόχου; Έχω κάνει και σχετικό αίτημα μέσω ΡΑΕ

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vklon είπε

Έχει γίνει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ πριν 17 μέρες για αλλαγή παροχου και δεν το έχει ολοκληρώσει ενώ είναι και τηλεμετρουμενος ο μετρητής. Δικαιούμαι αποζημίωση για την καθυστέρηση ή δεν έχει εγγυημένη υπηρεσία  η αλλαγή παρόχου;

Δεν είναι στις εγγυημένες υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Δεν είναι στις εγγυημένες υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ.

Έχεις πάρει ποτέ αποζημίωση για καθυστέρηση στην αλλαγή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vklon είπε

Έχεις πάρει ποτέ αποζημίωση για καθυστέρηση στην αλλαγή; 

Δεν έχει καθυστερήσει ποτέ πάνω από δέκα ημέρες αλλαγή εκπροσώπησης για παροχή μου. Πάρε τηλ.στο ΔΕΔΔΗΕ και ζήτα επίσπευση (άμα τους ζαλίσεις λίγο θα ολοκληρωθεί) .Υπήρχε και η δυνατότητα να ανοίξεις ticket παλιότερα μέσω του site, νομίζω πλέον καταργήθηκε. Αν έχεις όρεξη κάνε αναφορά myrae για κακή ποιότητα υπηρεσιών προς το διαχειριστή δικτύου.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vklon είπε

Έχει γίνει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ πριν 17 μέρες για αλλαγή παροχου και δεν το έχει ολοκληρώσει ενώ είναι και τηλεμετρουμενος ο μετρητής. Δικαιούμαι αποζημίωση για την καθυστέρηση ή δεν έχει εγγυημένη υπηρεσία  η αλλαγή παρόχου; Έχω κάνει και σχετικό αίτημα μέσω ΡΑΕ

25 λεπτά πριν, vklon είπε

Εχει παει η εντολή στον Δεδδηε; Ρώτησες; Για ποια περιοχή μιλάμε.. 

Δημοσ.

Γενικότερα έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις τελευταία. 

Επισης τι κακό ειναι αυτο της protergia με τους έναντι? Βλεπω στο app του ΔΕΔΔΗΕ μετρήσεις και αυτοί βγάζουν έναντι λογαριασμούς! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, δε βρήκα αν έχει απαντηθεί προγενέστερα, με βάση πιο δεδομένο και πότε στέλνουμε ιδανικά τις μετρήσεις μας στην Protergia;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ερώτηση: Στην προτεργια value Deal on time  εάν δεν δηλώσω πάγια εντολή (η εγγύηση για το σπίτι είναι μόνο 2.93€ επομένως δεν με ενδιαφέρει η πάγια για να γλιτώσω το ποσό της εγγύησης)

αλλά πληρώνω τους λογαριασμούς με συνέπεια,

θα έχω την έκπτωση συνέπειας ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Merenda7 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Ερώτηση: Στην προτεργια value Deal on time  εάν δεν δηλώσω πάγια εντολή (η εγγύηση για το σπίτι είναι μόνο 2.93€ επομένως δεν με ενδιαφέρει η πάγια για να γλιτώσω το ποσό της εγγύησης)

αλλά πληρώνω τους λογαριασμούς με συνέπεια,

θα έχω την έκπτωση συνέπειας ;

Προφανώς. Η protergia προκαταβάλλει την έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...