Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σιγουρα το κιτρινο της προτεργια σε συμφερει περισσοτερο (με συσταση θα παρεις εκπτωση και το γνωστο 10αρικο στους 5 πρωτους λογαριασμους), αν ομως δεν εχεις το χρονο να ριχνεις μια ματια καθε μηνα στην τιμη του ωστε αν χρειαστει να κανεις αλλαγη θα πας στο μπλε της ζενιθ μεσα απο το revma.gr θα κανεις αιτηση και θα παρεις και 50ευρω δωρο. Δεη σιγουρα δεν συμφερει με τπτ, ουτε και συνδυαστικα εχει κατι αξιολογο.

Άρα εσύ προτείνεις είτε να πάω στο "Protergia Οικιακό Value Deal OnTime" μέσω σύστασης και όταν αυτό γίνει ασύμφορο να πάω στο μπλε της ζενίθ που είναι σταθερό για 12μηνο (που ανέφερε και κάποιος άλλος). Αλλίως κατευθείαν στην ζενίθ μέσω του revma.gr. Η τιμή που θα πρέπει να έχω το νου μου ανακοινώνεται την ίδια μέρα κάθε μήνα; (μήπως έβαζα reminder να το κάνω)

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσο ασύμφορο να γίνει το value deal on time πχια; Πιο πιθανό να γίνει time value on deal!

Χιούμορ γιατί αλλάζει όνομα αλλά όχι τιμή, αν και από το τελευταίο κράξιμο θα χαλαρώσουν λίγο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Andrew98 είπε

Άρα εσύ προτείνεις είτε να πάω στο "Protergia Οικιακό Value Deal OnTime" μέσω σύστασης και όταν αυτό γίνει ασύμφορο να πάω στο μπλε της ζενίθ που είναι σταθερό για 12μηνο (που ανέφερε και κάποιος άλλος). Αλλίως κατευθείαν στην ζενίθ μέσω του revma.gr. Η τιμή που θα πρέπει να έχω το νου μου ανακοινώνεται την ίδια μέρα κάθε μήνα; (μήπως έβαζα reminder να το κάνω)

Αν αποφασισεις για κιτρινο, καθε πρωτη του μηνος μπαινεις στο φορουμ και ρωτας τι τιμη εχει ή κοιταζεις μονο σου το σαιτ της προτεργια, εχει 0,09093/kw. Κοιτα για περισσοτερο απο ενα χρονο η προτεργια εχει κιτρινο με την ιδια τιμη αλλα με διαφορετικα ονοματα οποτε αν αλλαξει η τιμη σε αυτο που θα εισαι και παει πανω απο 0,10 θα εχει βγει καποιο αλλο με 0,09093, τοτε κανεις εσωτερικη αλλαγη στο καινουργιο, αυτη ειναι η διαδικασια. Αν σου φαινεται βουνο αυτο, επιλεγεις κατευθειαν το μπλε της ζενιθ και τελος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Andrew98 είπε

Η Protergia έχει ένα πρόγραμμα με σταθερή τιμή κίτρινο που του αλλάζει όνομα συχνά η και όχι τόσο συχνά..αν έχεις χρόνο και μπορείς είτε εδώ μέσα είτε στο site ενημερώνεσαι και πράττεις.. αλλιώς βουρ για μπλε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, hountalass είπε

Πόσο ασύμφορο να γίνει το value deal on time πχια; Πιο πιθανό να γίνει time value on deal!

Απο οτι φανηκε τις τελευταιες φορες παει στο 0,107, δηλαδη και να ξεχαστει καποιος για ενα μηνα να κοιταξει δεν εγινε και τιποτα, απλα να μην παραξεχαστει.

Ασε που για να λεμε την αληθεια αυτες οι αλλαγες προς το συμφερον μας βγηκαν, δηλαδη κανεις μια αλλαγη παροχου αφου ακριβηνε και σε περνουν αμεσως για αντιπροσφορα 90ευρω, δηλαδη δεν βγηκαμε και χαμενοι στο τελος.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Andrew98 είπε

Από τον Μάιο του 2024 έχει ίδια τιμή, απλά αλλάζει όνομα και με ένα μόνο τηλέφωνο κάνουμε εσωτερική αλλαγή να πάμε στο νέο όνομα με την ίδια παλιά τιμή 😉 

PROTERGIA ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΙΟΣ 2024.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Απο οτι φανηκε τις τελευταιες φορες παει στο 0,107, δηλαδη και να ξεχαστει καποιος για ενα μηνα να κοιταξει δεν εγινε και τιποτα, απλα να μην παραξεχαστει.

Ναι το έχω δει. Και πάλι το 10άρι δεν το τρώει αυτή η αύξηση. Είπαμε για να πας σε κίτρινο και να ξεχαστείς τόσο πολύ πρέπει να δουλεύεις στην nasa ή να είσαι yolo. Που για να μπήκες εδώ μέσα δεν είσαι yolo αφού το ψάχνεις.

Στις 200kwh είναι 3,4 ευρώ πιο ακριβό μόνο στην αξία ρεύματος. 

Στις 250kwh είναι 8,75 ευρώ πιο ακριβό μόνο στην αξία ρεύματος. 

Ε μετά από εκεί και πάνω αλλάζει το πράγμα.

Έχουμε πάνω κάτω μέσο όρο kwh που αρχίζουν και αξίζουν τα μπλε; Το έχει ψάξει κανείς;

Θα μου πεις με τα δώρα αλλάζει αυτό οπότε είναι ρευστό το πλάνο

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ασε που για να λεμε την αληθεια αυτες οι αλλαγες προς το συμφερον μας βγηκαν, δηλαδη κανεις μια αλλαγη παροχου αφου ακριβηνε και σε περνουν αμεσως για αντιπροσφορα 90ευρω, δηλαδη δεν βγηκαμε και χαμενοι στο τελος.

Και να ήταν μόνο αυτά τα οφέλη για κάποιους...😜

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hountalass είπε

Ναι το έχω δει. Και πάλι το 10άρι δεν το τρώει αυτή η αύξηση. Είπαμε για να πας σε κίτρινο και να ξεχαστείς τόσο πολύ πρέπει να δουλεύεις στην nasa ή να είσαι yolo. Που για να μπήκες εδώ μέσα δεν είσαι yolo αφού το ψάχνεις.

Στις 200kwh είναι 3,4 ευρώ πιο ακριβό μόνο στην αξία ρεύματος. 

Στις 250kwh είναι 8,75 ευρώ πιο ακριβό μόνο στην αξία ρεύματος. 

Ε μετά από εκεί και πάνω αλλάζει το πράγμα

Οταν αλλαζει τιμη εχεις και πατημα να κανεις μια αλλαγη παροχου και να τσιμπησεις και το 90αρι με αντιπροσφορα.

3 λεπτά πριν, hountalass είπε

Έχουμε πάνω κάτω μέσο όρο kwh που αρχίζουν και αξίζουν τα μπλε; Το έχει ψάξει κανείς;

Θα μου πεις με τα δώρα αλλάζει αυτό οπότε είναι ρευστό το πλάνο

Ακριβως, τα δωρα ειναι που αλλαζουν το πλανο. Το σταθερο ετσι και το πηρες δεν υπαρχει ουτε ψιχουλο για δωρο. Αν εισαι σε εγρηγορση γτ να σε συμφερει το σταθερο; δεν περνεις τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Λογικά θα πάω στο μπλε της ζενίθ τελικά, για να μην χρειαστεί να ξανασχοληθώ για τον επόμενο χρόνο με αυτό. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν γίνεται και αφορά τις μετρήσεις στο ρολόι. Υπάρχει η δυνατότητα να τις κάνω μόνος μου/θεωρείται καλή ιδέα; Γιατί στο παρελθόν είχαμε καεί με την ΔΕΗ και είχαμε πληρώσει χαλασμένο ρολόι ως ρευματοκλοπή. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Andrew98 είπε

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Λογικά θα πάω στο μπλε της ζενίθ τελικά, για να μην χρειαστεί να ξανασχοληθώ για τον επόμενο χρόνο με αυτό. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν γίνεται και αφορά τις μετρήσεις στο ρολόι. Υπάρχει η δυνατότητα να τις κάνω μόνος μου/θεωρείται καλή ιδέα; Γιατί στο παρελθόν είχαμε καεί με την ΔΕΗ και είχαμε πληρώσει χαλασμένο ρολόι ως ρευματοκλοπή. 

Όλοι οι πάροχοι μέσω της εφαρμογής δίνουν δυνατότητα να καταχωρείς ενδείξεις αλλά άπαξ και περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ η δικιά σου δεν λαμβάνεται υπόψη...και αν είσαι σε μηνιαία καταμέτρηση τότε δεν έχει και τόσο νόημα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Andrew98 είπε

τωρα καθε ποτε γινονται μετρησεις?Αττικη συνηθως εχει γινει μηνιαιως δεν χρειαζεται να κανεις κατι.Καλου κακου να δινεις μονος σου οταν ειναι να περασουν στην περιοδο τιμολογησης σου.Στην ζενιθ εχει εφαρμογη να γραφτεις και να δινεις ενδειξη εσυ μονος σου.Να μπεις απο revma.gr δινει 50 ευρω σε λογαριασμο σου και ενα ταξιδι 3 μερες που πληρωνεις την ημιδιατροφη εσυ.Δεν ξερω εαν συμφερει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, messinia3 είπε

Πότε έκανες μετάβαση στο value deal ontime?Δειχνει σα να έχεις χρεωθεί κάποιες ημέρες με το παλιο τους κίτρινο.(γι αυτό έβγαλαν μεσοσταθμικη τιμή kwh)

Αυτο ειναι. Ειναι για 44 μερες ο λογαριασμος. Βγαζουν μεσο ορο τιμης και χρεωνουν. Και δεν μου εδωσαν και την συσταση. Δεν βρισκουν τιποτα ουτε σε εμενα, ουτε στο αφμ αυτου που μου την εκανε.

Μπουρδες!

Επεξ/σία από Vstromrider
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Αυτο ειναι. Ειναι για 44 μερες ο λογαριασμος. Βγαζουν μεσο ορο τιμης και χρεωνουν. Και δεν μου εδωσαν και την συσταση. Δεν βρισκουν τιποτα ουτε σε εμενα, ουτε στο αφμ αυτου που μου την εκανε.

Μπουρδες!

Στη σύμβαση που υπέγραψες υπάρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...