Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

που θα το ελεγε αραγε ?

Δεν το θυμάμαι ακριβώς, νομίζω Τρίτη σελίδα κάπου γραφει BAF έκπτωση ή πιστωση.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν το θυμάμαι ακριβώς, νομίζω Τρίτη σελίδα κάπου γραφει BAF έκπτωση ή πιστωση.

δεν βρισκω κατι. Και με search, δεν βγαζει κατι στο "baf"

Δημοσ.
Στις 18/10/2025 στις 11:33 ΠΜ, ste21 είπε

Καλημέρα σας,

ερωτηση επιβεβαίωσης:

Μετα απο συναψη συμβασης μέσω συστασης,

3η σελίδα προτεργια συμβαση μου γραφει αυτο :
image.png.3fef3c8d661d801f571c85fca2540625.png

ειμαι οκ για τα 5x10€ ???

Ευχαριστω προκαταβολικά στην ομαδα !!

Εδώ το ανέβασε προχτές συμφορουμιτης

Στις 18/10/2025 στις 3:10 ΜΜ, Seldon40 είπε

4-4-25 παρομοια διατυπωση ειχε αλλα αποδοθηκε 10x5

SYMBOLAIO_SWIFT_page-0003.jpg

Η διαφορα ειναι οτι την απαριθμει Referral No1, μηπως εχει μπει καποιο οριο στο ποσες φορες μπορεις να παρεις συσταση.

Δημοσ.

Με πήρανε τηλέφωνο από Φυσικό αέριο εεε και με ρωτήσανε αν φεύγω και γιατί φεύγω, που πάω κλπ. Τους είπα Προτέργια λόγω BAF, δεν το ήξερε η τύπισσα και οταν της το εξήγησα της κόπηκε η φόρα. Με έκανε πρόταση κατι δικά της κουλά που δεν συνέφεραν, αλλά στο τέλος μου πρότεινε ένα πρόγραμμα που δεν εχει βγει ακόμα λέει στην αγορά, νομίζω αν θυμάμαι καλά στα 0.075 kw και πάγιο 7 είπε? (Στο περίπου γιατί ήμουνα στη δουλειά και παράλληλα της μιλούσα). Της είπα οτι βάλαμε και αέριο στο σπιτι επιτέλους,  πήγε να μου προτείνει συνδυαστικό για καλύτερες τιμές,  της είπα για ΔΕΗ και 100 ευρώπουλα, και κλείσαμε το τηλέφωνο φιλικά! 😂😂😂

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apo89 είπε

Με πήρανε τηλέφωνο από Φυσικό αέριο εεε και με ρωτήσανε αν φεύγω και γιατί φεύγω, που πάω κλπ. Τους είπα Προτέργια λόγω BAF, δεν το ήξερε η τύπισσα και οταν της το εξήγησα της κόπηκε η φόρα. Με έκανε πρόταση κατι δικά της κουλά που δεν συνέφεραν, αλλά στο τέλος μου πρότεινε ένα πρόγραμμα που δεν εχει βγει ακόμα λέει στην αγορά, νομίζω αν θυμάμαι καλά στα 0.075 kw και πάγιο 7 είπε? (Στο περίπου γιατί ήμουνα στη δουλειά και παράλληλα της μιλούσα). Της είπα οτι βάλαμε και αέριο στο σπιτι επιτέλους,  πήγε να μου προτείνει συνδυαστικό για καλύτερες τιμές,  της είπα για ΔΕΗ και 100 ευρώπουλα, και κλείσαμε το τηλέφωνο φιλικά! 😂😂😂

Κλείσατε το τηλέφωνο φιλικά..σου ζήτησε σύσταση για Protergia και έκλεισε ραντεβού για αέριο στην ΔΕΗ😝

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...