Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vklon είπε

Σχεδόν κάθε μέρα τους παίρνω και παίρνω την ίδια απάντηση πως έχει προωθηθεί στο τοπικό γραφείο ΔΕΔΔΗΕ. Άλλη παροχή στην ίδια περιοχή ολοκληρώθηκε κανονικά η μετάβαση elpedison και επιστροφή στην protergia άμεσα. Μόνο σε αυτήν την παροχή που είναι και τηλεμετρουμενη δεν έχουν πάρει τις ενδείξεις ακόμα 

Εάν εκκρεμεί απλά η συστημική ολοκλήρωση δεν υπάρχει θέμα, η αλλαγή θα γίνει από την ημερομηνία κατάθεσης του αιτήματος αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής (απλά σου σπάνε αναίτια να νεύρα). Κάνε αναφορά myrae.

ΥΓ. Εγώ μόλις έστειλα μία κατά protergia , γιατί δεν απόδωσε σε φίλο το 90αρι επειδή και καλά έφυγε εκ νέου μετά.

Όλοι λαμόγια είναι, οπότε όπου τους βρίσκουμε θα τους τα παίρνουμε και εμείς. Ακουγεται για rebranding της elpe με διάφορα χρωματικά promo από 7 Νοεμβρίου...stay tuned.

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα, μετα απο συζητηση εδω μετα πριν μερες που ημουν ενας απο τους πελατες Ζενιθ που τελειωσε αρχες Σεπ το σταθερο και προσπαθησα ποσες μερες να αλλαξω σε αλλο σταθερο της ιδιας εταιρειας, αλλα δεν τα καταφερα περιμενοντας το "ειδικο" τμημα ανανεωσεων, εκανα αυτο που ειπατε,πηγα Ηρων στο yellow free για το 50ρικο με την προοπτικη να ξαναγυρισω σε σταθερο,ειτε Ζενιθ ειτε με συσταση προτεργια.

η αλλαγη βεβαια αργησε να γινει δλδ το σταθερο Ζενιθ τελειωσε 11/9 και Ηρων μπηκα 27/9.Για κακη μου τυχη,ενω στην αιτηση μου εστειλα στις 25/9 μεσω econtract εδωσα μετρησεις που ειχα παρει στις 16/9 ωστε να κερδισω λιγο απο τις μερες που θα ειχα πρασινο στην Ζενιθ και περιμενα τζαμπα τοσες μερες, εν τελει ο ΔΕΔΔΗΕ πηρε ξανα μετρησεις στις 27/9(περνει καθε μηνα 11-12 μετρησεις) τηλεμετρουμενες;δεν ξερω(εχω ψηφιακο μετρητη) με αποτελεσμα να περιμενω να βγει ο τελικος της ζενιθ με 210 Kwh σε πρασινο  αντι για 68 που θα βγαιναν με τις δικες μου...

και τωρα στα του Ηρων τι να πρεπει να κανω;ποτε να φυγω; με "θορυβησατε"  κιολας με τις expost τιμες του Οκτωβριου που θα ανακοινωθουν...

δλδ ακομα περιμενω να βγει ο τελικος της Ζενιθ,που εκει τουλαχιστον θα εχω την επιστροφη της εγγυησης και να περιμενω(;) να βγει ο πρωτος του Ηρων (δεν ξερω ποτε θα βγει) για το 50ρικο και μετα να την κανω; ηδη απο τις 27/9 που ειμαι μεχρι και τις 12/9 που μετρησε ο ΔΕΔΔΗΕ εχω 222Kwh

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lacta13 είπε

καλημερα, μετα απο συζητηση εδω μετα πριν μερες που ημουν ενας απο τους πελατες Ζενιθ που τελειωσε αρχες Σεπ το σταθερο και προσπαθησα ποσες μερες να αλλαξω σε αλλο σταθερο της ιδιας εταιρειας, αλλα δεν τα καταφερα περιμενοντας το "ειδικο" τμημα ανανεωσεων, εκανα αυτο που ειπατε,πηγα Ηρων στο yellow free για το 50ρικο με την προοπτικη να ξαναγυρισω σε σταθερο,ειτε Ζενιθ ειτε με συσταση προτεργια.

η αλλαγη βεβαια αργησε να γινει δλδ το σταθερο Ζενιθ τελειωσε 11/9 και Ηρων μπηκα 27/9.Για κακη μου τυχη,ενω στην αιτηση μου εστειλα στις 25/9 μεσω econtract εδωσα μετρησεις που ειχα παρει στις 16/9 ωστε να κερδισω λιγο απο τις μερες που θα ειχα πρασινο στην Ζενιθ και περιμενα τζαμπα τοσες μερες, εν τελει ο ΔΕΔΔΗΕ πηρε ξανα μετρησεις στις 27/9(περνει καθε μηνα 11-12 μετρησεις) τηλεμετρουμενες;δεν ξερω(εχω ψηφιακο μετρητη) με αποτελεσμα να περιμενω να βγει ο τελικος της ζενιθ με 210 Kwh σε πρασινο  αντι για 68 που θα βγαιναν με τις δικες μου...

και τωρα στα του Ηρων τι να πρεπει να κανω;ποτε να φυγω; με "θορυβησατε"  κιολας με τις expost τιμες του Οκτωβριου που θα ανακοινωθουν...

δλδ ακομα περιμενω να βγει ο τελικος της Ζενιθ,που εκει τουλαχιστον θα εχω την επιστροφη της εγγυησης και να περιμενω(;) να βγει ο πρωτος του Ηρων (δεν ξερω ποτε θα βγει) για το 50ρικο και μετα να την κανω; ηδη απο τις 27/9 που ειμαι μεχρι και τις 12/9 που μετρησε ο ΔΕΔΔΗΕ εχω 222Kwh

να φυγεις απο ηρων τωρα και κανε αιτηση μεσω revma για να γυρισεις ζενιθ με 50 δωρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

να φυγεις απο ηρων τωρα και κανε αιτηση μεσω revma για να γυρισεις ζενιθ με 50 δωρο.

χωρις να περιμενω να βγουν δλδ ο τελικος απο Ζενιθ και ο πρωτος απο Ηρων; 

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, 

Είμαι από 1/10 στην ELPEDISON με 3 παροχές και περιμένω τις επιταγές που μου είπαν ότι μπορεί να κάνουν και δίμηνο. Περίμενα μέχρι τώρα μήπως βγει κανένα πρόγραμμα Black Friday και έλεγα να κάτσω μέχρι μέσα Νοεμβρίου, αλλά βλέπω αφενώς ότι ανεβαίνουν οι τιμές και αφετέρου φοβάμαι μήπως συμπαρασύρει και τη  Ζενιθ και καταργήσει το μπλε με τα 0.088kwh.

Έτσι σκέφτομαι να κάνω τώρα αίτηση μέσω του revma στη Zeniθ για τις παροχές. Τι θα κάνατε εσείς; έχω μεγάλες καταναλώσεις 500+ το μήνα και στις 3 παροχές. 

Επίσης, στη ΡΑΕ πότε να ανοίξω αίτημα για τις επιταγές από ELPEDISON; Μετά το δίμηνο ή τώρα;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lacta13 είπε

χωρις να περιμενω να βγουν δλδ ο τελικος απο Ζενιθ και ο πρωτος απο Ηρων; 

ναι γιατι ηρων θα παρεις λογαριασμο σε 2 μηνες.αρα θα πληρωσεις πολλα εαν παραμεινεις.αλλαγη θα κανεις με τον τελευταιο λογαριασμο που εχεις απο ζενιθ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Είμαι από 1/10 στην ELPEDISON με 3 παροχές και περιμένω τις επιταγές που μου είπαν ότι μπορεί να κάνουν και δίμηνο. Περίμενα μέχρι τώρα μήπως βγει κανένα πρόγραμμα Black Friday και έλεγα να κάτσω μέχρι μέσα Νοεμβρίου, αλλά βλέπω αφενώς ότι ανεβαίνουν οι τιμές και αφετέρου φοβάμαι μήπως συμπαρασύρει και τη  Ζενιθ και καταργήσει το μπλε με τα 0.088kwh.

Έτσι σκέφτομαι να κάνω τώρα αίτηση μέσω του revma στη Zeniθ για τις παροχές. Τι θα κάνατε εσείς; έχω μεγάλες καταναλώσεις 500+ το μήνα και στις 3 παροχές. 

Επίσης, στη ΡΑΕ πότε να ανοίξω αίτημα για τις επιταγές από ELPEDISON; Μετά το δίμηνο ή τώρα;

Σας ευχαριστώ πολύ!

δες μηπως σε συμφερει η protergia αφου εχεις 3 παροχες παιρνεις μονο γι αυτες 250€ με συστασεις μονο δικες σου 

Και απο εκει και περα εχεις αερα για αλλες 28 συστασεις δηλ αλλα 1400€

Επεξ/σία από adi32
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

φοβάμαι μήπως συμπαρασύρει και τη  Ζενιθ και καταργήσει το μπλε με τα 0.088kwh.

Aυτο ειναι αληθεια, η ζενιθ εχει μια ευκολια στο να αλλαζει συχνα τα σταθερα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adi32 είπε

δες μηπως σε συμφερει η protergia αφου εχεις 3 παροχες παιρνεις μονο γι αυτες 250€ με συστασεις μονο δικες σου 

Και απο εκει και περα εχεις αερα για αλλες 28 συστασεις δηλ αλλα 1400€

Μόνο άλλες 28 συστάσεις θα κάνει? Εγώ πιστεύω άλλες 56.🤣

Τι άλλο θα ακούσουμε...

• Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Μόνο άλλες 28 συστάσεις θα κάνει? Εγώ πιστεύω άλλες 56.🤣

Τι άλλο θα ακούσουμε...

τοσο δε βγαινει με 3 παροχες ?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

τοσο δε βγαινει με 3 παροχες ?

Οι 10 συστάσεις είναι το όριο ανα ΑΦΜ. Εάν έχει και τις 3 παροχές σε ένα ΑΦΜ...του μένουν άλλες 8. Το να δώσει δε 28 συστάσεις οποιοσδήποτε δεν είναι καθόλου εύκολο (για να μην πω ακατόρθωτο) και προφανώς δεν είναι επουδενί κριτήριο επιλογής παρόχου.

Δημοσ.

Ναι είναι 3 τα ΑΦΜ. Άρα μου κάνετε μια σύσταση, φέρνω την πρώτη παροχή, σε όποιο πρόγραμμα θέλω; Και μετά συστήνω εγώ τις άλλες δύο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...