Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaktos77 είπε

Ναι είναι 3 τα ΑΦΜ. Άρα μου κάνετε μια σύσταση, φέρνω την πρώτη παροχή, σε όποιο πρόγραμμα θέλω; Και μετά συστήνω εγώ τις άλλες δύο;

ναι σωστα 

• Like 1
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι είναι 3 τα ΑΦΜ. Άρα μου κάνετε μια σύσταση, φέρνω την πρώτη παροχή, σε όποιο πρόγραμμα θέλω; Και μετά συστήνω εγώ τις άλλες δύο;

Μολις ενεργοποιηθει η παροχη σου μπορεις να δωσεις εσυ συσταση στις αλλες 2

Δημοσ.

Αφού ενεργοποιηθείς στο app θα στείλεις μετά εσύ με τη σειρά σου σύσταση για τις υπόλοιπες παροχές.

• Like 1
Δημοσ.

Eν τω μεταξυ το yellow flat της βολτον εχει επιστρεψει, 9,90 παγιο και 0,099/κβ 6μηνο κιτρινο σταθερο, δεν ειναι και τοσο σουπερ η τιμη του, αλλα το οτι δεν εχει δεσμευση ειναι συμπαθητικο, ισως εξυπηρετει καποιους. Οπως και το αντιστοιχο επαγγελματικο με 0,1188/κβ

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς το 90άρι της αντιπροσφοράς σε λογαριασμό; Εμένα που βγήκε τελικός από εξοχικό δεν υπάρχει...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Johndos είπε

Έχει πάρει κανείς το 90άρι της αντιπροσφοράς σε λογαριασμό; Εμένα που βγήκε τελικός από εξοχικό δεν υπάρχει...

Μήπως είναι τελικός για την παροχή που έφυγε (έστω 12) και το 90αρι θα μπει στην καινούργια που θα εκπροσωπηθεί μετά (14 αφού έχει προηγηθεί και η ενδιάμεση στάση)??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Μήπως είναι τελικός για την παροχή που έφυγε (έστω 12) και το 90αρι θα μπει στην καινούργια που θα εκπροσωπηθεί μετά (14 αφού έχει προηγηθεί και η ενδιάμεση στάση)??

Όχι φίλε μου, για την προηγούμενη παροχή πήρα τελικό. Να προσθέσω εδώ ότι μου ήρθε πιστωτικός -50 ευρώ από τον ενδιάμεσο λογαριασμό στον Ήρωνα

Επεξ/σία από Johndos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Johndos είπε

Όχι φίλε μου, για την προηγούμενη παροχή πήρα τελικό. Να προσθέσω εδώ ότι μου ήρθε πιστωτικός -50 ευρώ από τον ενδιάμεσο λογαριασμό στον Ήρωνα

Τότε βλέπεις συμβόλαιο αν το αναφέρει και ανοίγεις αίτημα ΡΑΕ..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Johndos είπε

Μάλλον διαφαίνεται ότι άρχισε τις παπαριές η protergia, γιατί είναι η δεύτερη παρόμοια περίπτωση που αναφέρεται σήμερα.

Δημοσ.
22 minutes ago, Johndos said:

τηλεφςνικα μου ειπαν οτι θα το παρουμε στον αριθμο παροχης τον καινουριο καθως ο παλιος ειναι ανενεργος πλεον

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Τότε βλέπεις συμβόλαιο αν το αναφέρει και ανοίγεις αίτημα ΡΑΕ..

Το 90αρι το έδιναν τηλεφωνικά, άρα επικαλείται την τηλεφωνική καταγραφή και το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε χρονικός περιορισμός παραμονής.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι σε σταθερό πρόγραμμα της Ζενίθ από το Μάιο. Η προσφορά που μου έγινε προέβλεπε τα 4 πρώτα πάγια να είναι δωρεάν και αυτό αναγράφεται και στη σύμβαση. Παρόλα αυτά, με χρεώνουν τα πάγια κανονικά όλους αυτούς τους μήνες. Κάθε φορά που τους ρωτάω σχετικά λένε ότι στον επόμενο λογαριασμό θα πιστωθούν αναδρομικά τα πάγια, κάτι που ως τώρα δεν έχει συμβεί. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Αίτημα στη myRae? Μπορώ  να καταγγείλω τη σύμβαση με υπαιτιότητα του παρόχου και να φύγω χωρίς ρήτρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, yannies82 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι σε σταθερό πρόγραμμα της Ζενίθ από το Μάιο. Η προσφορά που μου έγινε προέβλεπε τα 4 πρώτα πάγια να είναι δωρεάν και αυτό αναγράφεται και στη σύμβαση. Παρόλα αυτά, με χρεώνουν τα πάγια κανονικά όλους αυτούς τους μήνες. Κάθε φορά που τους ρωτάω σχετικά λένε ότι στον επόμενο λογαριασμό θα πιστωθούν αναδρομικά τα πάγια, κάτι που ως τώρα δεν έχει συμβεί. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Αίτημα στη myRae? Μπορώ  να καταγγείλω τη σύμβαση με υπαιτιότητα του παρόχου και να φύγω χωρίς ρήτρα?

Ξεκίνα με αίτημα myrae. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είμαι στη ΖΕΝΙΘ σε ένα πρόγραμμα(Power Home Smart Night-κιτρινο) που τελικά έληξε(και με πήγαν αυτόματα στο πράσινο), όπου είχα 40% έκπτωση στην αρχική τιμή προμήθειας, δωρεάν πάγια και 5% έκπτωση συνέπειας. Η τιμή  ήταν από 0,08-0,10 kWh. Καταναλώνω 100-200kWh ανά μήνα. Θα με πάρουν από το sales και θα κάτσω μόνο με τους ίδιους όρους αλλιώς θα πάω αλλού(δεν θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε).  Έχετε να προτείνετε κάτι;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...