Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DimitrisMant είπε

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είμαι στη ΖΕΝΙΘ σε ένα πρόγραμμα(Power Home Smart Night-κιτρινο) που τελικά έληξε(και με πήγαν αυτόματα στο πράσινο), όπου είχα 40% έκπτωση στην αρχική τιμή προμήθειας, δωρεάν πάγια και 5% έκπτωση συνέπειας. Η τιμή  ήταν από 0,08-0,10 kWh. Καταναλώνω 100-200kWh ανά μήνα. Θα με πάρουν από το sales και θα κάτσω μόνο με τους ίδιους όρους αλλιώς θα πάω αλλού(δεν θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε).  Έχετε να προτείνετε κάτι;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στο κλασικό κίτρινο protergia deal on time με σύσταση για 5 μήνες με 10 ευρώ έκπτωση

Τσεκ κλασικά κάθε μήνα για την τιμή

Κοιτάς και μπλε;

Επεξ/σία από hountalass
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimitrisMant είπε

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είμαι στη ΖΕΝΙΘ σε ένα πρόγραμμα(Power Home Smart Night-κιτρινο) που τελικά έληξε(και με πήγαν αυτόματα στο πράσινο), όπου είχα 40% έκπτωση στην αρχική τιμή προμήθειας, δωρεάν πάγια και 5% έκπτωση συνέπειας. Η τιμή  ήταν από 0,08-0,10 kWh. Καταναλώνω 100-200kWh ανά μήνα. Θα με πάρουν από το sales και θα κάτσω μόνο με τους ίδιους όρους αλλιώς θα πάω αλλού(δεν θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε).  Έχετε να προτείνετε κάτι;

Προς το παρον θα σε αφησουν στο πρασινο και θα σε εχουν στο περιμενε, εχει αναφερθει απο συμφορουμιτες, κανε μια αλλαγη παροχου ωστε να σε παρουν γρηγορα για αντιπροσφορα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπήρχε μέσω ΡΑΕ η δυνατότητα να μείνεις άλλο ένα χρόνο στο smart night αλλά τελείωσε τέλη Σεπτεμβρίου.. να σου το δώσουν το ίδιο αποκλείεται..kwh έχεις λίγες για να δεσμευτείς σε μπλε (υψηλό πάγιο) αλλά εξαρτάται αν ασχολείσαι κάθε μήνα λίγο για να μην ανέβει η τιμή στα ύψη..αν θες κίτρινο αξίζει Protergia με σύσταση.. παίρνεις 10€/μήνα για 5 μήνες... πάγιο 5€ και τιμή 0,09093 αλλά κάθε μήνα κοιτάς μήπως αλλάξει όνομα..σε μπλε με 10€ πάγιο περίπου ίδια τιμή έχουν όλοι..και αφού είσαι ζενίθ δεν μπορείς να πας μέσω revma που δίνει 50€ στο σταθερό με 0,088..

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hountalass είπε

Στο κλασικό κίτρινο protergia deal on time με σύσταση για 5 μήνες με 10 ευρώ έκπτωση

Τσεκ κλασικά κάθε μήνα για την τιμή

Κοιτάς και μπλε;

Αν αξίζει ναι. Και με τον τουρισμό επίσης δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Ομολογώ βέβαια ότι την είχα καταβρεί

Δημοσ.

Εντωμεταξύ τελευταία έχω τηλέφωνα από nrg και volton νομίζω για προσφορά λογικά.

Απλά το λέω γιατί τόσο καιρό με ΔΕΗ πράσινο (ορθόδοξο!) δεν είχα κλήσεις... διαρρέει και τηλέφωνα τώρα η pro;

Δεν το σηκώνω γιατί βαριέμαι αλλά μια φορά θα το σηκώσω να δω τι θα πουλάνε

Μόλις τώρα, DimitrisMant είπε

Αν αξίζει ναι. Και με τον τουρισμό επίσης δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Ομολογώ βέβαια ότι την είχα καταβρεί

Αν όχι το καλύτερο είναι από τα καλύτερα σήμερα

Δημοσ.

μου είπε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι απο 15/10 έχω φύγει απο μία παροχή αλλά το τελευταίο ψιφίο δεν βλέπω να έχει αλλάξει ακόμα. πόσες μέρες θέλει για να φανεί?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DimitrisMant είπε

Κανε μια αλλαγη παροχου σε κιτρινο ειτε ηρων μεσω econtract για 50αρικο ειτε προτεργια με συσταση για 10Χ5, για να δεις αν παιζει καμια καλη αντιπροσφορα απο ζενιθ, οπως προανεφεραν η ανανεωση τελειωσε αλλα προκειμενου να σε κρατησουν ποτε δεν ξερεις. Οταν σε παρουν για αντιπροσφορα θα μπορεις να διαπραγματευτεις καλυτερα.

3 λεπτά πριν, walex είπε

μου είπε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι απο 15/10 έχω φύγει απο μία παροχή αλλά το τελευταίο ψιφίο δεν βλέπω να έχει αλλάξει ακόμα. πόσες μέρες θέλει για να φανεί?

Αν σου ειπαν οτι εγινε η αλλαγη, συστημικο ειναι το θεμα, εντος των ημερων θα φανει και στο app

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κανε μια αλλαγη παροχου σε κιτρινο ειτε ηρων μεσω econtract για 50αρικο ειτε προτεργια με συσταση για 10Χ5, για να δεις αν παιζει καμια καλη αντιπροσφορα απο ζενιθ, οπως προανεφεραν η ανανεωση τελειωσε αλλα προκειμενου να σε κρατησουν ποτε δεν ξερεις.

Αυτό το "με σύσταση" τι είναι ρε παιδιά? Έχω μείνει πολύ πίσω μάλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα λινκ που σου στελνει καποιος υφισταμενος πελατης, που το πατας συμπληρωνεις την φορμα για να σε καλεσουν απο προτεργια και εχεις απο 10ευρω εκπτωση στους 5 πρωτους λογαριασμους,

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου στέλνει κάποιος που είναι ήδη πελάτης ένα λινκ το συμπληρώνεις και σε καλούν από Προτεργια και διαλέγεις πρόγραμμα... εσύ κερδίζεις 10€/μήνα για 5 μήνες...και αυτός που σε συστήνει 50€.. μετά φυσικά μπορείς και εσύ να συστήσεις

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DimitrisMant είπε

Ωχ ωχ ετοιμαστείτε οι silent!

Ζητάς σύσταση και αφού ΖΗΤΗΣΕΙΣ μόνο σου στέλνουν κάμποσοι από εδώ. Συμπληρώνεις στοιχεία και σε καλούν από protergia σε μια δυο μέρες για τα περαιτέρω

Πες άμα ήρθε καμιά αφού δεν ζήτησες ακόμα!

Μύρισε καμένο f5 παιδιά ήρεμα!

Επεξ/σία από hountalass
  • Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hountalass είπε

Ωχ ωχ ετοιμαστείτε οι silent!

Ζητάς σύσταση και αφού ΖΗΤΗΣΕΙΣ μόνο σου στέλνουν κάμποσοι από εδώ. Συμπληρώνεις στοιχεία και σε καλούν από protergia σε μια δυο μέρες για τα περαιτέρω

Πες άμα ήρθε καμιά αφού δεν ζήτησες ακόμα!

Έφτασε ήδη🤣. Ψιλοκατάντια έχει γίνει η φάση, για κλάματα είναι κανονικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς τα παιδιά.....

Ζήτησες;

Πυρά στον δήμο μπροστά

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DimitrisMant είπε

Δωστον κανονικα 😂

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...