Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, DimitrisMant είπε

Δεν πρόλαβα να ζητήσω και ήρθε😅

Ε ναι αυτό σου έλεγα ότι θα γίνει.

Κανονικά όμως δεν στέλνουμε έτσι απαγορεύεται... δείτε 3ο καρφιτσωμένο. 

Επεξ/σία από hountalass
  • Like 1
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DimitrisMant είπε

Τώρα ζητα και 6 αριθμούς για το τζόκερ... αλλά μην μας ξεχάσεις 😝

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimitrisMant είπε

σου προτεινω να τον αναφερεις

θα τα εχει κανει πανω του με αυτα που λεμε, βαζω στοιχημα το εσβησε το μνμ 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

σου προτεινω να τον αναφερεις

Και να μην κάνει και σύσταση από αυτόν!

Άκυρη εκκίνηση σημαίνει αποκλεισμός πλέον!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και εχει παραγινει η δουλεια με καποιους, @DimitrisMant το προγραμματακι ειναι καλο, αφου εχεις και ιδεα απο "τουριστικα", περα απο τα δικα μας εδω.

7 λεπτά πριν, DimitrisMant είπε

πως τον αναφέρω;;Στα παπαρια μου το γράφω το πρόγραμμα, πανω απ όλα η κοινοτητα

Δεν το ξερω αυτο να σου πω την αληθεια, ας μας βοηθησουν οι διαχειριστες. Παντως σε τιμα αυτο που λες, αλλος μπορει να κοιταζε να κανει τη δουλεια του, πανω απο ολα η κοινοτητα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να προτείνουμε μια εταιρεία απλά για ίδιο όφελος αντίκειται στην ουσία του forum και του νήματος.

Σκοπός είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να εξοικονομησουμε και κάποια χρήματα ο καθένας μας.Ας μην το καταντήσουμε σαν ένα διαγωνισμό για το ποιος είναι πιο γρήγορος και επουδενι μην προσαρμοζουμε τις προτάσεις μας για τα οποία προγράμματα ενέργειας στα δικά μας θέλω.Σημασια έχει τι ζητάει να μάθει το κάθε μέλος και να μοιραζόμαστε π.χ μια πληροφορία που θα επωφεληθούν όλοι,όπως π.χ. στις 30 Σεπτεμβρίου που πολλά μέλη επωφεληθηκαν από τα 100 ευρώ Σκλαβενίτη με το promo της elpedison.

Με το να αναλωνομαστε σε συστασοσυζητηση κάποιος μπορεί να χάσει μια άλλη πολύτιμη πληροφορία. 

Καθαρά προσωπική μου άποψη τα ανωτέρω.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον! για να παω στην protergia, μου εκανε προσκληση ενας φιλος.

Πατησα το link, εβαλα τα στοιχεια μου, και την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο την protergia. Προχωρησα στην συναψη του συμβολαιου. Εστειλα και στο viber στον χρηστη "PROTERGIA" την ταυτοτητα μου, παλιο λογαριασμο, βιντεο απο το ρολοι. Του εθεσα και το οτι ερχομαι στην Protergia απο link συστασης φιλου.
Μου πατησε και καρδουλα στο σχολιο!

Σημερα μου απανταει η protergia οτι δεν εχει καταγραφει, και οτι δεν υπαρχει συσταση γιατι εγω εκανα συμβαση απο εξωτερικο συνεργατη και οχι απο τους ιδιους! 

Εφαγαν μια καταγγελια στην ΡΑΕ!

Η κατασταση ειναι οπως ηταν στην αρχη με την κινητη τηλεφωνιας. Σκιστε τους οποιος δεν βαριεται στην βολτες και στα δωρα. Σε καμια 10ετια θα μεινουν 2-3-4 και θα στρωσουν χαρακτηρα.

Επεξ/σία από Vstromrider
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Λοιπον! για να παω στην protergia, μου εκανε προσκληση ενας φιλος.

Πατησα το link, εβαλα τα στοιχεια μου, και την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο την protergia. Προχωρησα στην συναψη του συμβολαιου. Εστειλα και στο viber στον χρηστη "PROTERGIA" την ταυτοτητα μου, παλιο λογαριασμο, βιντεο απο το ρολοι. Του εθεσα και το οτι ερχομαι στην Protergia απο link συστασης φιλου.
Μου πατησε και καρδουλα στο σχολιο!

Σημερα μου απανταει η protergia οτι δεν εχει καταγραφει, και οτι δεν υπαρχει συσταση γιατι εγω εκανα συμβαση απο εξωτερικο συνεργατη και οχι απο τους ιδιους! 

Εφαγαν μια καταγγελια στην ΡΑΕ!

Η κατασταση ειναι οπως ηταν στην αρχη με την κινητη τηλεφωνιας. Σκιστε τους οποιος δεν βαριεται στην βολτες και στα δωρα. Σε καμια 10ετια θα μεινουν 2-3-4 και θα στρωσουν χαρακτηρα.

Στη συμβαση αναγραφοταν οτι ησουν απο συσταση; εκει στην τριτη σελιδα BAF κλπ;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στη συμβαση αναγραφοταν οτι ησουν απο συσταση; εκει στην τριτη σελιδα BAF κλπ;

στις παρατηρησεις? οχι! και γιατι επρεπε να ξερω εγω οτι στις παρατηρησεις επρεπε να γραφει οτι ειμαι απο συσταση ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

στις παρατηρησεις? οχι! και γιατι επρεπε να ξερω εγω οτι στις παρατηρησεις επρεπε να γραφει οτι ειμαι απο συσταση ?

To θεωρεις παραλογο οτι αφου θα λαβεις καποια εκπτωση να αναγραφεται καπου στη συμβαση;

Δημοσ.

Παμε αλλο προβλημα με συσταση.
Μου κανει συσταση ο αδερφος μου, ενεργοποιουμαι αρχες Σεπτεμβρη και ακομα με δειχνει 'ενδιαφερομενο'. 
Παιρνω πριν μια βδομαδα Protergia και μου λενε οτι 'μαλλον' ειναι επειδη δεν εχω λαβει ακομα λογ/μο εγω.
Βγαινει ο λογ/μος μου προχθες ο οποιος δεν εχει το 10αρικο μου. (Το συμβολαιο μου εχει το BAF) .
Τηλ σημερα πρωι παλι για το 10αρικο μου και μου λενε (και επιμενουν) οτι δεν μου ηρθε επειδη δεν εχει εξαργυρωσει ακομα το 50 ο αδερφος! Εξηγω οτι εκεινο ειναι κολλημενο κλπ και επιμενουν οτι πρεπει να λυθει εκεινο το θεμα πρωτα. Φυσικα θα παρει τηλ ο αδερφος μου αποψε. 
Ισχυει αυτο απο αυτα που  ξερουμε? Εξηγησα οτι δεν το βλεπω πουθενα στους ορους του BAF, επεμενε ειναι η πολιτικη τους. Επισης εχει κανει και προηγουμενη συσταση και ολα πηγαν μια χαρα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

To θεωρεις παραλογο οτι αφου θα λαβεις καποια εκπτωση να αναγραφεται καπου στη συμβαση;

δεν το θεωρω αναγκαιο. Ειναι πολυ απλο. Σιγουρα ειναι πολυ λιγοτερο αναγκαιο, απο το να γνωριζω αν αυτη που με παιρνει τηλεφωνο, την επομενη που συμπληρωσα τα στοιχεια μου, εχει εξαρτημενη σχεση εργασιας με την Protergia ή ειναι υπαλληλος εξωτερικου συνεργατη.
Μιλαμε για ξεκαθαρη απατη! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Παμε αλλο προβλημα με συσταση.
Μου κανει συσταση ο αδερφος μου, ενεργοποιουμαι αρχες Σεπτεμβρη και ακομα με δειχνει 'ενδιαφερομενο'. 
Παιρνω πριν μια βδομαδα Protergia και μου λενε οτι 'μαλλον' ειναι επειδη δεν εχω λαβει ακομα λογ/μο εγω.
Βγαινει ο λογ/μος μου προχθες ο οποιος δεν εχει το 10αρικο μου. (Το συμβολαιο μου εχει το BAF) .
Τηλ σημερα πρωι παλι για το 10αρικο μου και μου λενε (και επιμενουν) οτι δεν μου ηρθε επειδη δεν εχει εξαργυρωσει ακομα το 50 ο αδερφος! Εξηγω οτι εκεινο ειναι κολλημενο κλπ και επιμενουν οτι πρεπει να λυθει εκεινο το θεμα πρωτα. Φυσικα θα παρει τηλ ο αδερφος μου αποψε. 
Ισχυει αυτο απο αυτα που  ξερουμε? Εξηγησα οτι δεν το βλεπω πουθενα στους ορους του BAF, επεμενε ειναι η πολιτικη τους. Επισης εχει κανει και προηγουμενη συσταση και ολα πηγαν μια χαρα.

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λενε.Καλυτερα ανοιξετε αιτημα και η 2 αμεσα στην rae γιατι απο το τηλεφωνικο κεντρο λενε οτι τους ερθει εκεινη την ωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...