Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vstromrider είπε

δεν το θεωρω αναγκαιο. Ειναι πολυ απλο. Σιγουρα ειναι πολυ λιγοτερο αναγκαιο, απο το να γνωριζω αν αυτη που με παιρνει τηλεφωνο, την επομενη που συμπληρωσα τα στοιχεια μου, εχει εξαρτημενη σχεση εργασιας με την Protergia ή ειναι υπαλληλος εξωτερικου συνεργατη.
Μιλαμε για ξεκαθαρη απατη! 

Σιγουρα κατι τετοιο συνεβη, προκειμενου να κλεισει το συμβολαιο με δικο του οφελος σε πεταξε εκτος συστασης ή κατι τετοιο. Απατη του πωλητη μου κανει.

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Σιγουρα κατι τετοιο συνεβη, προκειμενου να κλεισει το συμβολαιο με δικο του οφελος σε πεταξε εκτος συστασης ή κατι τετοιο. Απατη του πωλητη μου κανει.

και ο εξωτερικος πωλητης που βρηκε τα στοιχεια μου απο την συσταση και με πηρε τηλεφωνο ? Θυμαμαι χαρακτηριστικα! ημουν στο ΑΤΜ. Με πηρε και μου ειπε "στειλατε τα στοιχεια σας να σας καλεσουμε"

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

οιπον! για να παω στην protergia, μου εκανε προσκληση ενας φιλος.

Πατησα το link, εβαλα τα στοιχεια μου, και την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο την protergia.

Ο φιλος σου πηρε την συσταση?ετσι οπως στα λενε δεν θα πηρε φανταζομαι.Μπορει να συνεπαισε η συσταση με τυχαιο τηλεφωνημα εξωτερικου συνεργατη και να το επαιξε ετσι για να σε παρει σαν πελατη.Κοροιδια δηλαδη και δυσκολο να βγει ακρη.Μακαρι να βγαλεις ακρη με την καταγγελια.

2 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

και ο εξωτερικος πωλητης που βρηκε τα στοιχεια μου απο την συσταση και με πηρε τηλεφωνο ? Θυμαμαι χαρακτηριστικα! ημουν στο ΑΤΜ. Με πηρε και μου ειπε "στειλατε τα στοιχεια σας να σας καλεσουμε"

να τους πεις να ακουσουν τη υχογραφηση εφοσον σου ειπε οτι ειδε την συσταση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

Ο φιλος σου πηρε την συσταση?ετσι οπως στα λενε δεν θα πηρε φανταζομαι.Μπορει να συνεπαισε η συσταση με τυχαιο τηλεφωνημα εξωτερικου συνεργατη και να το επαιξε ετσι για να σε παρει σαν πελατη.Κοροιδια δηλαδη και δυσκολο να βγει ακρη.Μακαρι να βγαλεις ακρη με την καταγγελια.

Κατι τετοιο μου κανει η δουλεια, αλλα οχι τυχαιο, καποια εσωτερικη απατη μεταξυ του τμηματος συστασεων και εξωτερικου πωλητη. Γιαυτο οσοι ειστε απο συσταση να το επιβεβαιωνεται και τηλεφωνικα και προπαντως στο συμβολαιο. Πολυ φοβαμαι οτι ο φιλος δεν θα βγαλει ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Πολυ φοβαμαι οτι ο φιλος δεν θα βγαλει ακρη.

θα φανε 380ευρω πιστολι που ειναι ο 1ος λογαριασμος, και παμε στο δικαστηριο να δουμε ποιος εχει δικιο. Δεν με ενδιαφερει να χαλασω και 500 για δικαστηριο. Οχι να με κοροιδευουν ομως.

Επεξ/σία από Vstromrider
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

θα φανε 380ευρω πιστολι που ειναι ο 1ος λογαριασμος, και παμε στο δικαστηριο να δουμε ποιος εχει δικιο. Δεν με ενδιαφερει να χαλασω και 500 για δικαστηριο. Οχι να με κοροιδευουν ομως.

Σε κιτρινο εισαι; αν θες κανε μια αλλαγη σε κιτρινο ηρων ωστε να σε παρουν τηλ για αντιπροσφορα και να τους τα χωσεις οτι στραβωσες γιαυτο το λογο και να τους παρεις και πολυ περισσοτερα απο τα 50 της συστασης.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

στις παρατηρησεις? οχι! και γιατι επρεπε να ξερω εγω οτι στις παρατηρησεις επρεπε να γραφει οτι ειμαι απο συσταση ?

Συμφωνώ μαζί σου.Μην τα αφήνετε να πέσουν έτσι κάτω.Και σε δικιά μου συσταση στο παρελθόν έλεγαν στο φίλο ότι δε φαίνεται, κλπ και μετά από καταγγελία σε ΡΑΕ τα βρήκαν όλα και του τα απέδωσαν αναδρομικά.

Σημειωτέον ότι ούτε σε αυτόν αναφερόταν το ΒAF και δεν το είχε προσέξει παρότι του το είχα πει.

Αναφορές στην άχρηστη ΡΑΕ αρχικά και εάν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές επιτελουσαν εστω και μερικώς το έργο τους θα είχε μαζευτεί λιγάκι το καρτέλ!

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σε κιτρινο εισαι; αν θες κανε μια αλλαγη σε κιτρινο ηρων ωστε να σε παρουν τηλ για αντιπροσφορα και να τους τα χωσεις οτι στραβωσες γιαυτο το λογο και να τους παρεις και πολυ περισσοτερα απο τα 50 της συστασης.

σε κιτρινο ειμαι ναι. Δεν παω πουθενα. θα το φτιαξουν. Αν δεν το φτιαξουν, στο δικαστηριο να διεκδικησουν τα λεφτα τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, 7tasos7 said:
50 minutes ago, BrunoB said:

Παμε αλλο προβλημα με συσταση.
Μου κανει συσταση ο αδερφος μου, ενεργοποιουμαι αρχες Σεπτεμβρη και ακομα με δειχνει 'ενδιαφερομενο'. 
Παιρνω πριν μια βδομαδα Protergia και μου λενε οτι 'μαλλον' ειναι επειδη δεν εχω λαβει ακομα λογ/μο εγω.
Βγαινει ο λογ/μος μου προχθες ο οποιος δεν εχει το 10αρικο μου. (Το συμβολαιο μου εχει το BAF) .
Τηλ σημερα πρωι παλι για το 10αρικο μου και μου λενε (και επιμενουν) οτι δεν μου ηρθε επειδη δεν εχει εξαργυρωσει ακομα το 50 ο αδερφος! Εξηγω οτι εκεινο ειναι κολλημενο κλπ και επιμενουν οτι πρεπει να λυθει εκεινο το θεμα πρωτα. Φυσικα θα παρει τηλ ο αδερφος μου αποψε. 
Ισχυει αυτο απο αυτα που  ξερουμε? Εξηγησα οτι δεν το βλεπω πουθενα στους ορους του BAF, επεμενε ειναι η πολιτικη τους. Επισης εχει κανει και προηγουμενη συσταση και ολα πηγαν μια χαρα.

Expand  

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λενε.Καλυτερα ανοιξετε αιτημα και η 2 αμεσα στην rae γιατι απο το τηλεφωνικο κεντρο λενε οτι τους ερθει εκεινη την ωρα.

Νταξει οι τυποι δεν παιζονται, του αδερφου μου του λενε να παρω εγω, ειναι κολλημα στο δικο μου συμβολαιο.
Παιρνω, ζητησαν και τις δυο παροχες, ελεγχο και θα ενημερωσουν. Απαιτησα άμεσα, γιατι Δευτερα εχει ΡΑΕ.
Για να δουμε...

Επεξ/σία από BrunoB
Δημοσ.

Ερώτηση!

Όταν πάω να βάλω πάγια εντολή στην protergia ποιο απ' όλα επιλέγω

Protergia (watt volt) ιδ ρεύμα

Protergia Α.Ε ιδιώτες

Protergia (πρ volterra ιδ ΗΕ)

Κάποιο άλλο?

Μου βγάζει αρκετά 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Ερώτηση!

Όταν πάω να βάλω πάγια εντολή στην protergia ποιο απ' όλα επιλέγω

Protergia (watt volt) ιδ ρεύμα

Protergia Α.Ε ιδιώτες

Protergia (πρ volterra ιδ ΗΕ)

Κάποιο άλλο?

Μου βγάζει αρκετά 

Protergia Α.Ε ιδιώτες

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BrunoB είπε

Παμε αλλο προβλημα με συσταση.
Μου κανει συσταση ο αδερφος μου, ενεργοποιουμαι αρχες Σεπτεμβρη και ακομα με δειχνει 'ενδιαφερομενο'. 
Παιρνω πριν μια βδομαδα Protergia και μου λενε οτι 'μαλλον' ειναι επειδη δεν εχω λαβει ακομα λογ/μο εγω.
Βγαινει ο λογ/μος μου προχθες ο οποιος δεν εχει το 10αρικο μου. (Το συμβολαιο μου εχει το BAF) .
Τηλ σημερα πρωι παλι για το 10αρικο μου και μου λενε (και επιμενουν) οτι δεν μου ηρθε επειδη δεν εχει εξαργυρωσει ακομα το 50 ο αδερφος! Εξηγω οτι εκεινο ειναι κολλημενο κλπ και επιμενουν οτι πρεπει να λυθει εκεινο το θεμα πρωτα. Φυσικα θα παρει τηλ ο αδερφος μου αποψε. 
Ισχυει αυτο απο αυτα που  ξερουμε? Εξηγησα οτι δεν το βλεπω πουθενα στους ορους του BAF, επεμενε ειναι η πολιτικη τους. Επισης εχει κανει και προηγουμενη συσταση και ολα πηγαν μια χαρα.

Κάντε αναφορά μέσω myrae και οι δύο.Ο ένας για το 50αρικο που δεν έλαβε και εσύ για τα 50 σπαστά.Το δικό σου είναι προφανές,επισυνάπτεις τη σύμβαση που αναφέρεται ρητά το BAF50 και αναμένει αναδρομική πίστωση. 

Τα έχουν κάνει μαντάρα τελευταία στην protergia και με τα 90αρια των αντιπροσφορων και με τις συστάσεις μου φαίνεται. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Κάντε αναφορά μέσω myrae και οι δύο.Ο ένας για το 50αρικο που δεν έλαβε και εσύ για τα 50 σπαστά.Το δικό σου είναι προφανές,επισυνάπτεις τη σύμβαση που αναφέρεται ρητά το BAF50 και αναμένει αναδρομική πίστωση. 

Τα έχουν κάνει μαντάρα τελευταία στην protergia και με τα 90αρια των αντιπροσφορων και με τις συστάσεις μου φαίνεται. 

Εγω με αίτημα μέσω ΡΑΕ είχα λάβει και τα 50€ της σύστασης και τα 90€ του win back μαζί

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα πήρα και ρώτησα την Προτεργια για ποιό λόγο ακομα δεν φαίνεται το 50ευρο της σύστασης, η πολύ ευγενικη υπάλληλος μου απάντησε ότι ενεργοποιήθηκε 23-10.....της λέω, σήμερα ειναι 23-10 και εγώ το έχω πατήσει εδώ και 2 μήνες.....μου φαίνεται όποιοι λησμονήσουν, θα χάσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...