sstav Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου +1.90 Vodafone TV: Αύξηση στην τιμή της συνδρομής, πτώση ποιότητας εικόνας - Enternity.gr
aXer Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Για πείτε λίγο, για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για triple play (τηλεόραση), τι προτείνετε gia 100άρα χαλκό; Cosmote (33,90€) ή Nova (29€)? Επίσης, ξέρει κανείς αν "μαγειρεύει" κανένας πάροχος καμιά καλοκαιρινή προσφορά; Έχουμε κανένα "inside information" που λέμε και στο χωριό μου;
panosk111178 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Οπότε από αύριο μπορείς να κάνεις καταγγελία σύμβασης; 1
mcrenas Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Τελικα μπορουμε να κανουμε καταγγελεια συμβασης για ολο το συμβολαιο ή μονο για τη τηλεοραση;
mclound Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 5 hours ago, mcrenas said: Τελικα μπορουμε να κανουμε καταγγελεια συμβασης για ολο το συμβολαιο ή μονο για τη τηλεοραση; τις προάλλες που ζήτησα καταγγελία, με κάλεσαν 2-3 μέρες μετά και μου είπαν πως αν θέλω θα επιστρέψω στην παλαιά τιμή για 2 πλέον χρόνια γιατί θα γίνει νέο συμβόλαιο. Αλλά δίνουν 1,90€ έκπτωση οπότε μια η άλλη έρχεται. Επίσης μου επιβεβαίωσε τηλεφωνικά πως έχουμε 2 μήνες μετά τις 8/7 για να καταγγείλουμε χωρίς ρήτρα. Αλλά γραπτώς δεν το βλέπω πουθενά στο site τους.
aXer Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 9 hours ago, mclound said: τις προάλλες που ζήτησα καταγγελία, με κάλεσαν 2-3 μέρες μετά και μου είπαν πως αν θέλω θα επιστρέψω στην παλαιά τιμή για 2 πλέον χρόνια γιατί θα γίνει νέο συμβόλαιο. Αλλά δίνουν 1,90€ έκπτωση οπότε μια η άλλη έρχεται. Επίσης μου επιβεβαίωσε τηλεφωνικά πως έχουμε 2 μήνες μετά τις 8/7 για να καταγγείλουμε χωρίς ρήτρα. Αλλά γραπτώς δεν το βλέπω πουθενά στο site τους. Και μένα το ίδιο αλλά όταν έθεσα το θέμα "Ναι αλλά τι θα γίνει με την υποβάθμιση ποιότητας του Disney+?" η συμπαθεστάτη κυρία το έπαιζε ότι δεν ήξερε καν τι είναι αυτό. 1
mclound Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Προσωπικά θα το διακόψω, κι ας ανανεώσω για 24 μήνες. Ήθελαν να κάνουν αύξηση τιμής με μείωση ποιότητας, δλδ 2 φάουλ. Και μας λένε στην τελική "Οκ, δεν έκατσαν και οι 2 απατεωνιές, οπότε χαλάλι η 1". Ήδη θα έχουν κέρδος από τη μείωση της ποιότητας μιας που θα πληρώνουν λιγότερο στην Disney, άρα γιατί να παραμείνω με την ίδια τιμή παγίου; να ναι καλά το stremio και αν θέλω κάποια disney ταινία για το παιδί, αργά ή γρήγορα θα τη βρω. Επεξ/σία 10 Ιουλίου από mclound 1
sstav Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα στην παρέα...η δική μου σύμβαση από ΄το 2023 λήγει...Vodafone Home triple play Fiber 200 Entertainment Pro μηνιαίος λογαριασμός στα 32 ευρώ...Είμαι με χαλκό και δεν χρειάζομαι τις παραπάνω ταχύτητες... vodafone tv σχεδόν ποτέ (μονο ελάχιστα το ΗΒΟ και λίγο το DISNEY).... σε διερεύνηση των επιλογών -διαθέσιμων πακέτων δεν μου εβγαλε κατι... Δεν υπάρχει πλεον 200αρα σε χαλκό; Μονο με αφήνει να επιλέξω Fiber100 χωρίς καθόλου VF TV ή να φύγω και να παω που ; cosmote; το φθηνότερο με cinema+Netflix ειναι πόσο ; Επεξ/σία 10 Ιουλίου από sstav
kallair Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 48 λεπτά πριν, sstav είπε καλησπέρα στην παρέα...η δική μου σύμβαση από ΄το 2023 λήγει...Vodafone Home triple play Fiber 200 Entertainment Pro μηνιαίος λογαριασμός στα 32 ευρώ...Είμαι με χαλκό και δεν χρειάζομαι τις παραπάνω ταχύτητες... vodafone tv σχεδόν ποτέ (μονο ελάχιστα το ΗΒΟ και λίγο το DISNEY).... σε διερεύνηση των επιλογών -διαθέσιμων πακέτων δεν μου εβγαλε κατι... Δεν υπάρχει πλεον 200αρα σε χαλκό; Μονο με αφήνει να επιλέξω Fiber100 χωρίς καθόλου VF TV ή να φύγω και να παω που ; cosmote; το φθηνότερο με cinema+Netflix ειναι πόσο ; Δεν δινουν 200αρα παρα μονο οταν το επιτρεπει η ποιοτητα του χαλκου kai to dslam. Καλό θα ήταν να μιλησεις με εκπροσωπο για να κρατησεις την 200αρα fttc.
aXer Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 11 hours ago, sstav said: καλησπέρα στην παρέα...η δική μου σύμβαση από ΄το 2023 λήγει...Vodafone Home triple play Fiber 200 Entertainment Pro μηνιαίος λογαριασμός στα 32 ευρώ...Είμαι με χαλκό και δεν χρειάζομαι τις παραπάνω ταχύτητες... vodafone tv σχεδόν ποτέ (μονο ελάχιστα το ΗΒΟ και λίγο το DISNEY).... σε διερεύνηση των επιλογών -διαθέσιμων πακέτων δεν μου εβγαλε κατι... Δεν υπάρχει πλεον 200αρα σε χαλκό; Μονο με αφήνει να επιλέξω Fiber100 χωρίς καθόλου VF TV ή να φύγω και να παω που ; cosmote; το φθηνότερο με cinema+Netflix ειναι πόσο ; Ρώτησα cosmote για Cosmote Cinema + Netflix και μου είπαν 48,29€ (παρόλο που στο site έλεγε 47,29€) και ενώ το συμβόλαιο είναι διετές, το πακέτο αυτό της τηλεόρασης είναι μονοετές. "Θα αυξηθεί δηλαδή μετά τον πρώτο χρόνο;" ρώτησα, αλλά έκανε σαν να μην καταλαβαίνει και απαντούσε "Απλά μετά τον πρώτο χρόνο θα το ανανεώσετε".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα