Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 hours ago, jimmysss! said:

disney+, HBO & movies on demand ειναι δωρεαν ή πληρωνεις εξτρα; 

Είναι μέσα στο vodafone TV, αλλά από τον επόμενο μήνα η voda αυξάνει κατά 1,90€ το πακέτο και μειώνει την ποιότητα στο disney+.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, phanispal said:

Όταν λέμε μείωση ποιότητας τι εννοούμε;

από το πακέτο Premium θα πάει στο Standard. Από 4K σε ρίχνει FHD και σε ήχο χάνεις (κλάιν για τους περισσότερους) και ταυτόχρονη προβολή σε 2 από 4 συσκευές. Τραγικό ειδικά όταν αυξάνεις την τιμή του πακέτου. Περιμένω 8/7 να κάνω καταγγελία σύμβασης και να το βγάλω τελείως το VodafoneTV.

Screenshot2025-06-07at10_01_26.jpg.88740b9bd0d27568ab164be3042032fa.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν είναι ποζεριά, αλλά η αγαπημένη μου ασχολία ελεύθερου χρόνου είναι να βλέπω ταινίες και ενώ οικονομικά δεν είμαι κάτι (ιδ. υπάλληλος, developer) στην τηλεόραση κ στο ηχοσύστημα έριξα λεφτά. Οπότε καινούργια ταινία και σειρά είναι μλκί@ να την βλέπεις στα 1080p στην 65άρα OLED και να μην έχεις την ATMOS αποκωδικοποίηση της 7.1.2 ηχομπάρας.

Άλλοι χώνουν λεφτά στα αμάξια, άλλοι στα πούρα, άλλοι στα ξενύχτια, άλλοι στον τζόγο, εγώ τα έριξα εκεί και δεν τα έριξα ελαφρά την καρδία.

Οπότε να έρχεται και να σου λέει, "Σε υποβιβάζω σε 1080p, χωρίς Dolby Video ή HDR και απλό 5.1 ήχο για να γλιτώσω σαν εταιρεία 2.5€ τον μήνα" (4€ κανονικά αλλά χοντρική γι'αυτούς σίγουρα είναι λιγότερα), και σου ρίχνω στο καπάκι +1.90€ και μετά από ένα χρόνο λέει το συμβόλαιο ότι θα σου ρίξω ακόμα ένα 1.50€,  ε, εννοείται ότι κουνάς μαντήλι.

Όχι γιατί αλλού θα βρεις φθηνότερα (πιθανότερο να ΜΗΝ βρεις), αλλά γιατί τέτοιες σκιώδεις τακτικές πρέπει να τιμωρούνται.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 hours ago, aXer said:

Δεν είναι ποζεριά, αλλά η αγαπημένη μου ασχολία ελεύθερου χρόνου είναι να βλέπω ταινίες και ενώ οικονομικά δεν είμαι κάτι (ιδ. υπάλληλος, developer) στην τηλεόραση κ στο ηχοσύστημα έριξα λεφτά. Οπότε καινούργια ταινία και σειρά είναι μλκί@ να την βλέπεις στα 1080p στην 65άρα OLED και να μην έχεις την ATMOS αποκωδικοποίηση της 7.1.2 ηχομπάρας.

Άλλοι χώνουν λεφτά στα αμάξια, άλλοι στα πούρα, άλλοι στα ξενύχτια, άλλοι στον τζόγο, εγώ τα έριξα εκεί και δεν τα έριξα ελαφρά την καρδία.

Οπότε να έρχεται και να σου λέει, "Σε υποβιβάζω σε 1080p, χωρίς Dolby Video ή HDR και απλό 5.1 ήχο για να γλιτώσω σαν εταιρεία 2.5€ τον μήνα" (4€ κανονικά αλλά χοντρική γι'αυτούς σίγουρα είναι λιγότερα), και σου ρίχνω στο καπάκι +1.90€ και μετά από ένα χρόνο λέει το συμβόλαιο ότι θα σου ρίξω ακόμα ένα 1.50€,  ε, εννοείται ότι κουνάς μαντήλι.

Όχι γιατί αλλού θα βρεις φθηνότερα (πιθανότερο να ΜΗΝ βρεις), αλλά γιατί τέτοιες σκιώδεις τακτικές πρέπει να τιμωρούνται.

Συμφωνώ απόλυτα, γιαυτό και θα το κόψω. Θα έχω γκρίνια στην αρχή γιατί είχαμε καλομάθει με disney+ 2 χρόνια τώρα, αλλά όχι κι έτσι. Μόνο κοροϊδία είναι αυτό. Ευτυχώς που κάτι frozen, κλπ τα έχω και στο NAS μου :) 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ανακάλυψα ακόμα ένα λόγο για να φύγω από την Vodafone
image.png.abe497dd097102b6372bd91ee09bd73b.png

• Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι, 

Μου έχει δώσει η vodafone την προσφορά με το vodafone TV δωρεάν για κάποιους μήνες, μπήκα στο σαιτ να χαζέψω και είδα οτι έχει ταινίες από το prime video. Αυτές μπορώ να τις δώ; γιατί όταν πατάω πάνω τους μου βγάζει προσθήκη στα αγαπημένα...

Υ.Γ. Εντωμεταξύ έχω ήδη συνδρομή στο prime video.

Δημοσ.

Όχι δεν σου δίνει συνδρομή στο Prime Video. Μόνο στο Disney+ το οποίο όμως από τις 8 Ιουλίου 2025 θα πέσει στο Standard από το Premium. Απλά η εφαρμογή του Vodafone TV σου δίνει την επιλογή να έχεις shortcuts σε Prime, Ertflix, Ant1+ κτλ.

Δημοσ.

Πάντως όταν πήρα και ζήτησα διακοπή του Vodafone TV λόγω αύξησης μου έβαλαν έξτρα έκπτωση στο συμβόλαιο για να απορροφηθεί η αύξηση του 1,90.

Δοκιμάστε το...

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, doc είπε

Πάντως όταν πήρα και ζήτησα διακοπή του Vodafone TV λόγω αύξησης μου έβαλαν έξτρα έκπτωση στο συμβόλαιο για να απορροφηθεί η αύξηση του 1,90.

Δοκιμάστε το...

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα, μου έκαναν επιπλέον έκπτωση καί θά πληρώνω 17.90€ για έναν χρόνο καί μετά έως 1.5€ επιπλέον για τόν επόμενο.Στην ουσία θά πληρώνω λιγότερα για αυτό και δέχτηκα την ανανέωση.

Τό πρόγραμμα που έχω έχει Vodafone TV family με Disney plus 24αρα καί απεριόριστα σταθερά καί 540' σε κινητά.

Δημοσ.

Τελικά με την όμορφη αλλαγή, ως υφιστάμενος σε triple play , μπορώ να την κοπανήσω για nova/cosmote αζημίως; 

On 04/06/2025 at 07:34, aXer said:

Είναι πονηροί.

Ρωτάω "Τι θα πληρώσω αν φύγω;" Μου λέει "Τίποτα". Ξαναρωτάω "Ακόμα κι αν φύγω πριν τις 08/07?". "Όχι, μου λέει, τότε θα πληρώσετε 88€".

Κατάλαβες;

Προσπαθούν να σε μπερδέψουν για να τσεπώσουν τουλάχιστον την ρήτρα.

Επίσης έχει νόημα το να φύγεις χωρίς πρόστιμο μετά τις 08/07 γιατί θεωρητικά δεν φεύγεις απλώς αλλά καταγγέλεις την σύμβαση λόγω μονομερούς αλλαγής των όρων.

Παλιότερα ανακοινώναν τις τιμολογιακές αλλαγές 2 μήνες πρίν και είχες 2 μήνες για να φύγεις.  Είναι πολύ ύποπτο που σου είπαν ότι ΜΕΤΑ φέυγεις αζημίως.

• Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, johnpopexi said:

Παλιότερα ανακοινώναν τις τιμολογιακές αλλαγές 2 μήνες πρίν και είχες 2 μήνες για να φύγεις.  Είναι πολύ ύποπτο που σου είπαν ότι ΜΕΤΑ φέυγεις αζημίως.

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Θα βοηθούσε ίσως και κάποιος/οι άλλος/οι από δω μέσα να κάναν την ίδια ακριβώς ερώτηση.

Όσο περισσότερη πληροφορία πάρουμε, τόσο καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...