motoboots Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Στις 7/8/2025 στις 6:40 ΜΜ, SkyNet είπε Το δοκίμασε κανείς να μας πει αν δουλεύει; Δουλεύει. 3
Jiakometi Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Ορίστε….. ‘Πως κάνατε ‘έτσι για λίγα χρόνια αργοπορίας ? 😁 3
mercast Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Κάλλιο αργά παρα ποτέ. Και ευχαριστώ να λέμε και το έκαναν implement στην χώρα μου είμαστε.
somt Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Στην 26 beta όλα αυτα έτσι; Γιατί στη 18.6.1 που είμαι (vodafone) δεν υπάρχει κατι
mercast Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, somt είπε Στην 26 beta όλα αυτα έτσι; Γιατί στη 18.6.1 που είμαι (vodafone) δεν υπάρχει κατι 26 beta, Για Cosmote σίγουρα, Nova όχι, για vodafone ας μας πει κάποιος που το έχει δει. Γιατί είναι ανα πάροχο η διαθεσιμότητα. 2
Marios092 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Σε Vodafone δεν παίζει ακόμα. Δεν εμφανίζει το RCS menu σε iPhone 16 PM.
xristoscls18 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 22 ώρες πριν, Marios092 είπε Σε Vodafone δεν παίζει ακόμα. Δεν εμφανίζει το RCS menu σε iPhone 16 PM. και ουτε θα ερθει ποτε… το εχει απενεργοποιησει απ το 23.. λειτουργει μονο για οσους εχουν google.. 1
somt Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, xristoscls18 είπε και ουτε θα ερθει ποτε… το εχει απενεργοποιησει απ το 23.. λειτουργει μονο για οσους εχουν google.. μην το προεξοφλούμε η vodafone το κατάργησε γιατί το είχε παρατημένο η Apple τώρα που το ξανάπιασε μαλλον αλλάζουν τα πράγματα και για τη vodafone
xristoscls18 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, somt είπε μην το προεξοφλούμε η vodafone το κατάργησε γιατί το είχε παρατημένο η Apple τώρα που το ξανάπιασε μαλλον αλλάζουν τα πράγματα και για τη vodafone μακαρι γιατι κ εμενα μ ενδιαφερει γιατι εχω νοβα κ βονταφον 😅
hele225 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Απεργοποιησα το RCS και τώρα δεν το βρίσκω. Γίνανε και αλλαγές αυτές τις μέρες στην εμφάνιση, κάπου χάθηκα . Με cosmote sim. Υπήρχε! help
aces Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 21 ώρες πριν, hele225 είπε Απεργοποιησα το RCS και τώρα δεν το βρίσκω. Γίνανε και αλλαγές αυτές τις μέρες στην εμφάνιση, κάπου χάθηκα . Με cosmote sim. Υπήρχε! help Πηγαινε ρυθμισεις και κανε αναζητηση χειροκινητα λογικα θα στο βγαζει
hele225 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Πηγα σε κατάστημα επισκευων κινητών και τα ρυθμισε όλα. Έχω αλλο προβλημα με το facebook και messenger. Δειχνει ότι συνδέθηκε το κινητό μου απο το Ληξούρι ενω μένω Αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα