Super Moderators Snoob Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 πμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 πμ Είναι μια πολύ λογική προσέγγιση αυτή, απλά επιλέγω συγκεκριμένες εταιρίες (ακόμη κι αν είναι "σεσημασμένες" ότι αργούν να ολοκληρώσουν τους τίτλους που κυκλοφορούν) να τις στηρίζω από νωρίς, ακριβώς για να φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον κι αγορά για αυτά που φτιάχνουν. Το Dark Heresy, λ.χ. θα το αγοράσω αμέσως, κι ας ξέρω πως θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Συν του ότι, μια ζωή περιμένω να υποδυθώ Inquisitor (ναι, εκείνο το πίου-πίου-πακαπίου, το Martyr, που βγήκε προ ετών δεν μετράει). 3
gust Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ 2 ώρες πριν, Snoob είπε Είναι μια πολύ λογική προσέγγιση αυτή, απλά επιλέγω συγκεκριμένες εταιρίες (ακόμη κι αν είναι "σεσημασμένες" ότι αργούν να ολοκληρώσουν τους τίτλους που κυκλοφορούν) να τις στηρίζω από νωρίς, ακριβώς για να φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον κι αγορά για αυτά που φτιάχνουν. Το Dark Heresy, λ.χ. θα το αγοράσω αμέσως, κι ας ξέρω πως θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Συν του ότι, μια ζωή περιμένω να υποδυθώ Inquisitor (ναι, εκείνο το πίου-πίου-πακαπίου, το Martyr, που βγήκε προ ετών δεν μετράει). Μια από τα ίδια .... επιτέλους θα μπούμε στις μπότες του Eisenhorn.......
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 03:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:44 μμ 19 ώρες πριν, Snoob είπε Το Void Shadows μου φάνηκε πάρα πολύ μικρό, ως DLC. Καλός ο χαρακτήρας που προσθέτει, αλλά ως περιεχόμενο τίποτε το ιδιαίτερο. Εκτός κι αν κάτι μου ξέφυγε, δεν ξέρω. Έχει βγει κι άλλο, αλλά δεν το αγόρασα. Θα περιμένω να περάσει κάποιος καιρός για να το ξαναδώ ως ιστορία. επειδη έτυχε να ξεκινήσω το game μαζι με τα δυο expansion το void shadows εχει αρκετο περιεχομενο συν κατι ομορφες μαχες https://www.neoseeker.com/warhammer-40000-rogue-trader/Void_Shadows_Introduction
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα