mindreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Χρησιμοποιει αλλος, το πρόγραμμα veracrypt, που δημιουργει κρυπτογραφημενα containers για να κρατας ασφαλη τα αρχεια σου; Φυσικα πλεον τετοια containers, μπορεις νομιζω να δημιουργησεις σε ολα τα λειτουργικα συστηματα. Αυτη η λυση ομως εχει κατ'εμε 3 πλεονεκτηματα: - open source (free too!) - cross platform (mac, windows κλπ) - portable application (στο φλασακι σου, και το τρεχεις απο οποιον υπολογιστη καθισεις χωρις εγκατασταση) Εμενα που δουλευω σε mac και pc, με φλασακια και χωρις, με εχει βολεψει αφανταστα. Αν το χρησιμοποιουν εδω και αλλοι, γιατι παγκοσμιως το χρησιμοποιουν-εξαλλου ειναι ο 'διαδοχος' του παλιο καλου truecrypt, μπορει να γινει μια ενδιαφερουσα συζητηση νομιζω.
mindreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Χρησιμοποιουσα το παλαιοτερο truecrypt, μετα περασα στο veracrypt. To λειτουργω πανω απο 15 χρονια, δεν με εχει προδωσει ποτε. 1
killbillkill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Λειτουργεί και διαβάζει τόσο σε μας όσο και σε windows αν κατάλαβα καλά, σωστά ;
mindreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 10 hours ago, killbillkill said: Λειτουργεί και διαβάζει τόσο σε μας όσο και σε windows αν κατάλαβα καλά, σωστά ; Εγω εχω ολα τα πρωτοτυπα αρχεια σε mac στο σπιτι. Και τα ανοιγω και τα δουλευω σε windows στη δουλεια. Τελειο σου λεω. 1
killbillkill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Στις 1/11/2024 στις 9:07 ΠΜ, mindreader είπε Εγω εχω ολα τα πρωτοτυπα αρχεια σε mac στο σπιτι. Και τα ανοιγω και τα δουλευω σε windows στη δουλεια. Τελειο σου λεω. Έκανα ένα νορμάλ παρτ. Ξέρεις αν μπορώ μέσα σε αυτό να δημιουργήσω έναν κρυφό φάκελο ή μη με έξτρα κωδικό; Ή πρέπει να φτιάξω ενα ακόμα;
mindreader Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 14 hours ago, killbillkill said: Έκανα ένα νορμάλ παρτ. Ξέρεις αν μπορώ μέσα σε αυτό να δημιουργήσω έναν κρυφό φάκελο ή μη με έξτρα κωδικό; Ή πρέπει να φτιάξω ενα ακόμα; Δεν εχω ασχοληθει καθολου με partitions. Μονο με encrypted containers. Δηλαδη, ενα αρχειο, κλειδωμενο φυσικα, με ολα τα αρχεια μου μεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα