_Biohazard_ Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 7/5/2025 στις 1:06 ΜΜ, panosno1com είπε Το aircross ειναι με καδενα ή ειναι αυτος ο κινητηρας με ιμαντα μεσα στα λαδια (κατι τετοιο) ? Με καδένα είναι ο νέος κινητήρας. 1
chill Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 8/1/2025 στις 8:25 ΜΜ, QuantumWanderer είπε Τα έχει οδηγήσει κανένας; (τα 2 μοντέλα του θέματος) Εγώ πριν κανένα μήνα οδήγησα το νέο C3. Απογοήτευση. Πλήρης! Μέσα δε μου φάνηκε εξαιρετικά φτωχό στην έκδοση max. Έφαγε άκυρο με την μια αν και μας άρεσε πολύ εμφανησιακά. Άλλα που οδηγήσαμε αυτό το διάστημα - εγώ και η σύζυγος όντας σε αναζήτηση 2ου - για να έχεις μια σύγκριση: -MG3+ Hybrid (αυτόματο) -Renault Captur LPG/Petrol (manual) -VW Taigo Petrol (manual) Όλα ήταν επικά σε σχέση με το C3. Εξαιρετικό το MG3+ πραγματικά....ποιος να το έλεγε!!! 2
vagos789 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Εμεις τελικα αγορασαμε το C3. Οτι θελετε με ρωτατε. Συνολικα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητακι, αμεσα διαθεσιμο και σε καλη τιμη. Δεν ειναι ενα αυτοκινητα που θα σε τραβηξει γιατι εχει πολλα features,χρωματα,καποια γιγαντια οθονη,κτηνωδες στερεοφωνικο. Εχει γινει προσπαθεια να κρατηθει χαμηλα το κοστος και ταυτοχρονα ομως να μην λειπει τιποτα χρησιμο απο τις συγχρονες ανεσεις. Το μονο που θελαμε και δεν εχει σε καμια εκδοση, ειναι ασυρματο κλειδι. 1
lordvec Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Θα ξενερώσω καποιούς με αυτό που θα γράψω αλλά ίσως εξηγεί αρκετές από τις ελλείψεις του C3. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι οιυσιαστικά το c3 που κυκλοφορούσε σε Ινδία/Νότια Αμερική από το 2023, βελτιωμένο ώστε να μπορεί να πουληθεί στην Ευρώπη αλλά να κρατηθεί η τιμή χαμηλά. Βλ περιοδικό Quattroruote τεύχος Ιούνιος 2023. Προφανώς σχεδιασμένο εξαρχής με χαμηλότερα specs από ότι ένα αυτοκίνητο που θα απευθυνόταν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ελπίζω οι βελτιώσεις στην ασφάλεια να μην αφορούν μόνο τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, χρήσιμα σαφώς, αλλά και τα δομικά στοιχεία. Αν φυσικά χρειάζονταν.
The_Judas Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου προσωπικά θεωρώ θετικό οτι ειναι minimal χωρίς τεραστιες οθόνες και πολλά ηλεκτρικά. 1
The_Judas Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 λεπτά πριν, chill είπε Δεν οδηγείται αυτό το πράγμα ωστόσο. Δυστυχώς. τόσο χάλια; σε ποια σημεία υστερεί;
chill Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, The_Judas είπε τόσο χάλια; σε ποια σημεία υστερεί; Οδηγικά και κυρίως η αίσθηση που σου αφήνει το τιμόνι. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα μου άρεσε κάτι οδηγικά μιας και είμαι της άποψης ότι κάθε αυτοκίνητο έχει τον χαρακτήρα του. Ε αυτό είναι μάπα, ελεΐνο, τρισάθλιο! Πηγαίναμε καρφί για αγορά λόγω του ότι μας άρεσε τρομερά εμφανισιακά. Το πρώτο σοκ ήρθε από το πόσο φτωχό είναι μέσα με το που γυρνάς το κλειδί. Και για TD ήταν η max έκδοση. Το δεύτερό και nail in the coffin ήταν η οδήγηση. Θα μου πεις σε μισή ώρα βγάλατε συμπέρασμα...Ε ναι, με κανένα άλλο από τα τόσα που έχουμε δοκιμάσει αυτό το διάστημα δεν απογοητευτήκαμε. Την ίδια ημέρα επισκευτήκαμε και την MG....ακόμα και το απλό zs που είναι και κατά πολύ φθηνότερο μου άφησε την αίσθηση ότι έμπαινα σε....mercedes συγκριτικά με το Citroen. Επεξ/σία 16 Μαϊου από chill 1
vagos789 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Τι περιμενες δηλαδη απο ενα αυτοκινητο 19 χιλιαδων,να στριβει σαν F1 ή να εχει μεσα ψηφιακη καφετιερα; Εμενα μου αρεσει μια χαρα για πολη,προφανως προσανατολισμενο στην ανεση και οχι στο στριψιμο (και πολυ ανετα καθισματα επισης) και χωρις περιττα μπλιμπλικια. Ειναι ενα πολυ καλο πακετο σε λογικη τιμη. Btw βγηκαν και οι τιμες για το νεο C3 aircross και επισης ξεκινανε απο πολυ χαμηλα 1
chill Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 9 ώρες πριν, vagos789 είπε Τι περιμενες δηλαδη απο ενα αυτοκινητο 19 χιλιαδων,να στριβει σαν F1 ή να εχει μεσα ψηφιακη καφετιερα; Εμενα μου αρεσει μια χαρα για πολη,προφανως προσανατολισμενο στην ανεση και οχι στο στριψιμο (και πολυ ανετα καθισματα επισης) και χωρις περιττα μπλιμπλικια. Ειναι ενα πολυ καλο πακετο σε λογικη τιμη. Btw βγηκαν και οι τιμες για το νεο C3 aircross και επισης ξεκινανε απο πολυ χαμηλα Δεν έχει δεκαεννιά η max... Αυτοκίνητα του price range του πάνω κάτω δοκίμασα όχι Lamborghini Murcheliago και το αυτοκίνητο απλά είναι λίγο. Το δε zs είναι φθηνότερο και το 3 hybrid+ κλάσεις ανώτερο και οδηγικά και από θέμα αίσθησης. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου το MG ZS το αγορασε προσφατα ενας φιλος, την μεσαια εκδοση, δεν το οδηγησα αλλα πηγαμε μια βολτα, αααα οκ ειναι, ειναι αυτο που ειναι, αλλα ακριβο για αυτο που ειναι ειναι, εμενα με απασχολει κατα ποσο μου εγγυαται οτι η εταιρια αυτη θα υπαρχει στον ελλαδικο χωρο και μια 10ετια ή 15ετια μετα. Εδω εξαφανίστηκε η GM εν μια νυκτι και αφησε ολα τα chevrolet στον αερα, η GM ετσι... Στις 15/5/2025 στις 4:57 ΜΜ, vagos789 είπε Το μονο που θελαμε και δεν εχει σε καμια εκδοση, ειναι ασυρματο κλειδι υπερ σου ειναι αυτο για δεν κλεβεται πανευκολα θελει λιγο δουλεια Στις 16/5/2025 στις 10:43 ΠΜ, vagos789 είπε Τι περιμενες δηλαδη απο ενα αυτοκινητο 19 χιλιαδων ελπιζω να το λες ειρωνικα αυτο οταν το 17 αγοραζες αμαξια με αυτα τα λευτα... Οπως πχ focus, golf και λοιπα
_Biohazard_ Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ...οταν το 17.... Είχαν τελειώσει τα capital controls τότε ή τα είχες στο στρώμα; Τί θέλω να πω...μιλάμε με όρους του σήμερα. Αλλιώς και το 1960 με 17.000€ έπαιρνες διαμέρισμα. Και το 1920 παίζει να έπαιρνες ολόκληρο δήμο σε έκταση. 1
The_Judas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) τι συγκρινουμε. εχουν αλλαξει οι εποχες... το 2008 αγοραζες golf και astra με 15.000. ψιλοτζουφια βεβαια με 80-90 αλογα. Επεξ/σία 17 Μαϊου από The_Judas
vagos789 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 16/5/2025 στις 8:00 ΜΜ, chill είπε Δεν έχει δεκαεννιά η max... Αυτοκίνητα του price range του πάνω κάτω δοκίμασα όχι Lamborghini Murcheliago και το αυτοκίνητο απλά είναι λίγο. Το δε zs είναι φθηνότερο και το 3 hybrid+ κλάσεις ανώτερο και οδηγικά και από θέμα αίσθησης. To zs ειναι σχεδον μισο μετρο μακρυτερο, αχρηστο για τη πολη για οποιον θελει κατι σχετικα μικρο. Tα mazda καλα αυτοκίνητα(αν δεν θες suv) αλλα δεν θα πιασουν ποτε στην Ελλαδα , ουτε διαθεσιμοτητα, ουτε μεταπωληση κτλ
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 19/5/2025 στις 2:19 ΠΜ, vagos789 είπε Tα mazda καλα αυτοκίνητα yep indeed ειναι αλλα rx7 δε θα ειναι ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα