Προς το περιεχόμενο

Citroen C3 & C3 Aircross 2025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι που είχα το C4 για μια εβδομάδα, έπαθα πλάκα με τις αναρτήσεις σε σχέση με το δικό μου SUV. Δεν καταλάβαινες τίποτα στον δρόμο. Λογικά, έτσι θα είναι και τα C3. 

Δημοσ.
Στις 17/5/2025 στις 12:31 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε

το MG ZS το αγορασε προσφατα ενας φιλος, την μεσαια εκδοση, δεν το οδηγησα αλλα πηγαμε μια βολτα, αααα οκ ειναι, ειναι αυτο που ειναι, αλλα ακριβο για αυτο που ειναι ειναι, εμενα με απασχολει κατα ποσο μου εγγυαται οτι η εταιρια αυτη θα υπαρχει στον ελλαδικο χωρο και μια 10ετια ή 15ετια μετα.

Εδω εξαφανίστηκε η GM εν μια νυκτι και αφησε ολα τα chevrolet στον αερα, η GM ετσι...

Η MG ανήκει στο κινέζικο κράτος.

Επειδή China θα υπάρχει και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο σε όλους τους τομείς  το επόμενο διάστημα η λογική λέει ότι δεν θα εξαφανιστεί.

Πιθανότερο θεωρώ να εξαφανιστεί καμία ευρωπαϊκή εταιρία ξαφνικά παρά η MG.

Θα αναφέρω ξανά ότι μετά το td στο c3 πήγα σε αντιπροσωπεία της MG. Μπήκα στη φθηνή έκδοση του ZS και συγκριτικά με το c3 αισθάνθηκα ότι έμπαινα σε αμάξι πολυτελείας. Το φθηνιαρικο κινέζικο ξεφτιλίζει για πλάκα το ευρωπαϊκό best seller αυτής της περιόδου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chill είπε

Επειδή China θα υπάρχει και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο σε όλους τους τομείς  το επόμενο διάστημα η λογική λέει ότι δεν θα εξαφανιστεί.

το δεχομαι και για αυτο μπορει να κανει undercut ολους γιατι εχει τεραστια επιδοτηση απο τον PC EXEI POLY PING

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chill είπε

Πιθανότερο θεωρώ να εξαφανιστεί καμία ευρωπαϊκή εταιρία ξαφνικά παρά η MG.

Θα αναφέρω ξανά ότι μετά το td στο c3 πήγα σε αντιπροσωπεία της MG. Μπήκα στη φθηνή έκδοση του ZS και συγκριτικά με το c3 αισθάνθηκα ότι έμπαινα σε αμάξι πολυτελείας. Το φθηνιαρικο κινέζικο ξεφτιλίζει για πλάκα το ευρωπαϊκό best seller αυτής της περιόδου.

Δεν είπε ότι θα χρεωκοπήσει. Και η GM υπάρχει στις ΗΠΑ. Αλλά αποχώρησε από Ευρώπη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Δεν είπε ότι θα χρεωκοπήσει. Και η GM υπάρχει στις ΗΠΑ. Αλλά αποχώρησε από Ευρώπη. 

ακριβως θα κανει pull out κυριως για legislative λογους

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Εγώ πάλι που είχα το C4 για μια εβδομάδα, έπαθα πλάκα με τις αναρτήσεις σε σχέση με το δικό μου SUV. Δεν καταλάβαινες τίποτα στον δρόμο. Λογικά, έτσι θα είναι και τα C3. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...