monoxromos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Γεια σας έχω χρόνια ένα λογαριασμο αλληλογραφίας σε hotmail.gr Τελευταία μου συμβαίνει το εξής: Εχω 5 υπολογιστες,σταθερους και λαπτοπ.Μου ζητάει να βάλω κωδικο,τον τοποθετώ αλλά μου λεει εγιναν πολλές προσπαθειες να αλλάξω. ΟΚ αλλάζω και μπαινω κανονικά,παω στον άλλο υπολογιστή βαζω τον νέο κωδικο τιποτα παλι τα ίδια. Δεν μπορώ εχω αγανακτήσει κάθε φορά που ανοιγω αλληλογραφία σε έναν υπολογιστη μου ζητάει νέο κωδικό,αλλάζω αλλά όταν ανοιγω σε άλλον πάλι απο την αρχή. Εχετε καμια ιδέα πως να βρω μια σαυννολική λύση για ολους τους υπολογιστές; Ευχαριστώ πολύ.
kormos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, monoxromos είπε Γεια σας έχω χρόνια ένα λογαριασμο αλληλογραφίας σε hotmail.gr Τελευταία μου συμβαίνει το εξής: Εχω 5 υπολογιστες,σταθερους και λαπτοπ.Μου ζητάει να βάλω κωδικο,τον τοποθετώ αλλά μου λεει εγιναν πολλές προσπαθειες να αλλάξω. ΟΚ αλλάζω και μπαινω κανονικά,παω στον άλλο υπολογιστή βαζω τον νέο κωδικο τιποτα παλι τα ίδια. Δεν μπορώ εχω αγανακτήσει κάθε φορά που ανοιγω αλληλογραφία σε έναν υπολογιστη μου ζητάει νέο κωδικό,αλλάζω αλλά όταν ανοιγω σε άλλον πάλι απο την αρχή. Εχετε καμια ιδέα πως να βρω μια σαυννολική λύση για ολους τους υπολογιστές; Ευχαριστώ πολύ. Να τον καταργούσες από όλες τις συσκευές και νέα σύνδεση μια προς μια το έχεις σκεφτεί;
monoxromos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Πως γίνεται αυτό αφού δεν με αφήνει να συνδεθώ και να κάνω αποσύνδεση αν αυτό εννοείς,αν κάτι άλλο ενημερωσέ με πως.Σε ευχαριστω
nyne Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ έχω παρατηρήσει εδώ και μήνες bug όταν είναι προ συμπληρωμένος ο κωδικός.Οταν τον βάλεις χειροκίνητα παίζει κανονικά.Αυτο από Firefox από chrome πχ λειτουργεί κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα