Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο μήνα παρέλαβα τρεις παραγγελίες με δωρεάν αποστολές, δύο με Hrvatska post (ελτα κουριερ) και μια με ups και ήρθαν κανονικα και μια μέρα νωρίτερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Προιόν από τρίτο πωλητή, γράφει στο amazon.de "Dispatches from Amazon". Το στέλνει το amazon από Γερμανία; (sorry για το offtopic)

Δημοσ.
3 hours ago, specre said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Προιόν από τρίτο πωλητή, γράφει στο amazon.de "Dispatches from Amazon". Το στέλνει το amazon από Γερμανία; (sorry για το offtopic)

Το στέλνει το amazon, ναι, αλλά μπορεί όχι από Γερμανία, αλλά από οποιαδήποτε αποθήκη υπάρχει διαθέσιμο.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Το στέλνει το amazon, ναι, αλλά μπορεί όχι από Γερμανία, αλλά από οποιαδήποτε αποθήκη υπάρχει διαθέσιμο.

Ευχαριστώ! Ας το στείλει το Amazon από όποια αποθήκη έχει και θέλει. Φτάνει να μη φύγει από Κίνα. :P

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γνωρίζετε γενικά τι παίζει με το  dispatch?

Παραγγείλα αρκετά προϊόντα, στην παραγγελία γράφουν όλα arriving 27/5, έχω κάνει την παραγγελία από 4/5 και δεν έχει αλλάξει ακόμα το status σε dispatch 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzagaritos είπε

Παραγγείλα αρκετά προϊόντα, στην παραγγελία γράφουν όλα arriving 27/5, έχω κάνει την παραγγελία από 4/5 και δεν έχει αλλάξει ακόμα το status σε dispatch 

Mπορει να φυγει και 2 μερες πριν με καμια DHL/UPS

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Mπορει να φυγει και 2 μερες πριν με καμια DHL/UPS

Ολοκληρο amazon και σε έχει στο σκοτάδι, ενώ παραγγέλνεις από temu, γίνεται ship σε 1-2 μέρες και παίρνεις tracking.
Τhank you!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Πάντα κάτω από το προϊόν αλλά και στο στο Check Out γράφει την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. 

Αν βάλεις παραπάνω από δύο προϊόντα σε μια παραγγελία, όλα θα υπολογιστούν σαν μια αποστολή δέματος με ημερομηνία παράδοσης, αυτήν του προϊόντος που είχε το μεγαλύτερο σε διάρκεια διάστημα παράδοσης.

Αλλά τις περισσότερες φορές αν για παράδειγμα πήρες ένα παιχνίδι για το Nintendo Switch, δύο αθλητικά είδη κι ένα κινητό τηλέφωνο, παίζει ρόλο ότι θα φύγουν από διαφορετικές αποθήκες.

Οπότε κάποιες φορές τα στέλνουν σε διαφορετικές αποστολές,το παιχνίδι του NS σε φάκελο και τα άλλα δύο μαζί η χωριά η ακόμα κι όλα να παραδωθουν στο ίδιο τμήμα να πακεταριστιυν μαζί και να φύγουν ως ένα δέμα. 

Αν το παιχνίδι έλεγε παράδοση 15-20 Μαίου αλλά το κινητό 20-27 τότε η παραγγελία θα πάρει σαν εκτιμώμενη αυτή του κινητού. 

Αλλά είναι εντελώς ενδεικτικές, μπορεί κάτι να λέει παράδοση 30 του μηνός να να φύγει αύριο και να σου έρθει στις 15.

Έτσι γίνεται στην Αμαζον.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και με εμενα μρ τιε τελευταίες παραγγελίες, αργησαν πολύ να γινεον dispatched, αλλά μετά ηρθαν πολύ γρήγορα. Αργησαν υα dispatched εννοώ πανω Από 10 κ 15 μέρες, αν θυμάμαι καλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Η μεταγενέστερη εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής δεν σημαίνει απαραίτητα καθυστέρηση κατά τη διακίνηση αλλά ενδεχομένως και μη άμεση διαθεσιμότητα στην αποθήκη ή καθυστερήσεις στην αποστολή λόγω φόρτου της αποθήκης που υπάρχει διαθέσιμο το είδος.

Άρα η καταχώρηση παραγγελίας δεν εγγυάται και άμεση αποστολή.

Έχει τύχει να περιμένω και μία εβδομάδα μέχρι να γίνει αποστολή και άλλη φορά να παραλάβω σε μία εργάσιμη από τη παραγγελία!

Δημοσ.

Εμένα πάντως τελευταία φορά που έγινε αυτό δεν έφτασε ποτέ η παραγγελία και μου κάνανε refund. Αλλά μιλάμε για 1 στις 13 παραγγελίες. Σε άλλο ένα μου γράφει Your package is lost αλλά το παρέλαβα μέσα σε 5 μέρες.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν σου έλεγε απο την αρχή πότε θα παραλάβεις;

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έγραφε 22/5 ή και νωρίτερα. It's ok απλά δεν έχω ξανά πάρει από αμαζον και μου έκανε εντύπωση ότι δεν γίνεται dispatch πιο γρήγορα. It is what it is 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Screenshot_2025-05-09-19-59-51-457-edit_com.android.chrome.jpg.36b12628c4fc21bd2aab1bb5348ee29d.jpgScreenshot_2025-05-09-19-59-13-236-edit_com.android.chrome.jpg.8c507572211f64e3f4fbf1210f9b0166.jpg

😐

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για το πότε θα γίνει dispatch, αφού η παράδοση θα γίνει στις 27, είναι πολλές οι μέρες που απομένουν. Ακόμα κι αυτό όπως προανέφερα  είναι ενδεικτικό, μπορεί να στο στείλουν την Δευτέρα και την Παρασκευή ή την άλλη Δευτέρα να τα έχεις, νωρίτερα από τις 27 δηλαδή. 

Ακόμα κι αν αργήσει να φύγει μια παραγγελία για να προλάβουν το όριο της μέγιστης εκτιμώμενης ημερομηνίας παράδοσης, τα στέλνουν με απευθείας μεταφορικές πτήσεις με παράδοση σε δύο ημέρες. 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όπου υπάρξει κάποια καθυστέρηση, πας τέρμα κάτω στην σελίδα, Help-> Contact Us-> διαλέγεις την παραγγελία κι επιλέγεις "Something Else" -> I need more help, ανοίγεις Live Chat με το support, κάνεις τις επιλογές ώστε να μιλήσεις με αντιπρόσωπ.. Έχεις πρόχειρο τον αριθμό παραγγελίας, ζητάς να αλλάξει την αποστολή στην πολύ γρήγορη και τα σχετικά, αν και τις περισσότερες φορές θα σου το πουν από μόνοι τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...