aetos1988 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Νέο demo με βελτιώσεις κυκλοφόρησε σήμερα! https://www.eurogamer.net/hell-is-us-demo-returns-and-its-got-patch-notes-available-on-pc-xbox-and-ps5 Επεξ/σία 12 Αυγούστου από aetos1988
ultraex2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 16 ώρες πριν, aetos1988 είπε Νέο demo με βελτιώσεις κυκλοφόρησε σήμερα! https://www.eurogamer.net/hell-is-us-demo-returns-and-its-got-patch-notes-available-on-pc-xbox-and-ps5 για να το παμε σε ποιο μεγαλη διαρκεια αυτο το demo
aetos1988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Σήμερα κυκλοφορεί το παιχνίδι και οι πρώτες κριτικές είναι αρκετά καλές! https://www.gameover.gr/2025/09/01/hell-is-us-review/ https://www.metacritic.com/publication/gameovergr/ https://www.pcgameshardware.de/Hell-is-Us-Spiel-74933/Specials/Unreal-Engine-5-Tech-Test-Benchmarks-1480592/3/ 2
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Το demo είχα παίξει, βρήκα πολύ ενδιαφέρον τον κόσμο του. Εχει clankyness αρκετό η κίνηση, δεν νομίζω πως αυτό φτιάχνεται πλεον. Θα το δούμε και αυτό το game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ε είναι AA παιχνίδι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από τα reviews φαίνεται τίμιο. "Buy" λέει ο ACG. " Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Psycho_Warhead 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου δε ξέρω τι μπορεί να σας αρέσει σε αυτό το παιχνίδι
ultraex2003 Δημοσ. Τρίτη στις 01:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:41 μμ (επεξεργασμένο) Optiscaler 0.9.0 +Xess 2.0 + Xess FG Επεξ/σία Τρίτη στις 07:32 μμ από ultraex2003
Daredevil Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 μμ 5 hours ago, xtrmsnpr said: δε ξέρω τι μπορεί να σας αρέσει σε αυτό το παιχνίδι σχεδόν τα πάντα, μουσική, art direction old school vibes 3
Alex21121988 Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 μμ (επεξεργασμένο) Για όποιον έχει αμφιβολίες για το τι game πρόκειται να παίξει. Ελαφρά puzzles, no explanations, δεν έχεις map, το combat είναι όσο πιο απλό γίνεται, είναι επαναλαμβανόμενο, 3-4 enemy types (αν έχει περισσότερα στο end game συγχωρέστε με, δεν το τελείωσα ακόμα). Γύρω στις 30-35 (πολύ βαριά) ώρες λογικά το κόβω, εξαρτάται στο πόσο καλά τα πάει η μνήμη σας. Η μαγεία του (για μένα) είναι ότι δεν σου εξηγεί τίποτα, δεν είναι ακριβώς open, αλλά έχει περιοχές που σε αφήνει να χαθείς μέσα τους. Έχει πολύ ωραία μέρη, art design κτλ, εμένα προσωπικά με είχε κερδίσει το demo που είχα παίξει πριν κάτι μήνες. Ο πρωταγωνιστής μου είναι αδιάφορος, αλλά όλο το situation που έχει μπλεχτεί μου αρέσει, δεν ξέρω γιατί, το βρίσκω addictive το game. Χθες το άνοιξα απλώς για να δω πως τρέχει (διότι το demo είχε αρκετά τεχνικά θέματα θυμάμαι) και τελικά έπαιξα 10 ώρες xD Δεν θέλω να πω και άλλα πριν το τελειώσω, αλλά θα πω κάτι τελευταίο που για μένα είναι πολύ βασικό στο αν θα το αγοράσει κάποιος ή πότε θα ήταν καλύτερο, εφόσον το αγοράσει, να κάτσει να ασχοληθεί μαζί του. (υπάρχει και Jack Sparrow edition, αν θέλετε να δοκιμάσετε) Εν τέλει, αν είστε κουρασμένοι και θέλετε να βάλετε κάτι να παίξετε, να ξεφύγετε, δεν είναι για αυτού του είδους την φάση το game. Θα είστε μονίμως χαμένοι να ψάχνετε τι κάνετε παρακάτω, δεν θα μπορείτε να λύσετε τους γρίφους, ασχέτως αν είναι απλοί. Οπότε προτείνω να το ξεκινήσετε με ξεκούραστο κεφάλι. Αυτά τα ολίγα. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:15 μμ από Alex21121988 7
spanian Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 πμ Τί εννοείς Jack Sparrow edition ...? 3
BlueBlade Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ 10 ώρες πριν, spanian είπε Τί εννοείς Jack Sparrow edition ...? Αυτή που κυκλοφορεί αποκλειστικά από την publishing εταιρία με όνομα... "Ο θείος" 6
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:22 πμ 16 ώρες πριν, Daredevil είπε σχεδόν τα πάντα, μουσική, art direction old school vibes Α οκ. Καλή διασκέδαση τότες! 1
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Eγώ θα προτείνω να βάλετε το Ultra Plus mod. Κατεβάζεις το launcher τους και έχει λίστα με games που έχουν moddάρει. Οι τύποι κάνουν φοβερή δουλειά διότι συνδυάζουν modιά για όλα τα γούστα. Είτε θέλεις να αφαιρέσεις effects για επιπλέον visual clarity, είτε θέλεις να προσθέσεις Ray Reconstruction, να πειράξεις FOV (αν δεν γίνει την επιλογή το game) κτλ, είναι ότι καλύτερο. Το επίσης πολύ καλό με τα mods τους είναι πως αν δεν θέλεις τίποτα από τα παραπάνω, μπορείς να αφήσεις τα settings του mod στο game option (άρα σέβεται τα default values του παιχνιδιού) και ουσιαστικά παίρνεις μόνο performance boost και όσο είναι εφικτό stuttering free (kinda, για UE μιλάμε άλλωστε) εμπειρία.
enable_your_mind Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Το παιχνιδι ειναι πολυ ενδιαφερον.. ειχα χρονια να παιξω παιχνιδι που πρεπει να ψαχνω τα παντα.. ειναι τρελο χασιμο και συνεχεια σχεδον δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω...τι ωραια που υπαρχουν και παιχνιδια που δεν μας θεωρουν ηληθιους και σου λεει αυτος ειναι ο κοσμος του παιχνιδιου .. ψαξε , παιδεψου και θα παρεις και επιβραβευση για το χρονο σου.. Η μαχη παντως δεν μου αρεσει ( το μονο ασχημο που εχω βρει μεχρι τωρα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα