juanito1 Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου Καλησπέρα, Είχα πάρει ένα δάνειο αξίας 3000 και έχω ακόμα 5 δόσεις προς εξόφληση. Αν αιτηθω στην Alpha δάνειο αξίας 5000€ πιστεύετε θα το δώσει? Έχω τη μισθοδοσία μου στην Alpha, γι'αυτό ρωτάω.
juanito1 Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου Γνωρίζει κάποιος αν κάνω αίτηση στην Alpha Bank δάνειο και γίνει δεκτό αλλά δεν προχωρήσω τελικά εντός 3 ημερών, αν πρέπει να κάνω κάποια δήλωση υπαναχώρησης?
dionisis1925 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Στην Πειραιώς όταν σου εγκρίνεται το δάνειο σου δίνει περιθώριο 1 μήνα για να το υπογράψεις, μετά το πέρας της προθεσμίας ακυρώνεται αυτόματα. Σου δίνεται και η επιλογή ακύρωσης απευθείας.
juanito1 Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου Εγώ ρωτάω για την Alpha Bank, σε ευχαριστώ παρόλα αυτά Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 22 ώρες πριν, juanito1 είπε Εγώ ρωτάω για την Alpha Bank, σε ευχαριστώ παρόλα αυτά Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει. Εκεί που θα κάνεις αίτηση μπορείς να τους ρωτήσεις/ψάξεις στους όρους τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα