MixMasteR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου καλημερα! εχει προσεξει κανεις οσοι εχουν το 16 pro max , οτι αργει παρα πολυ να φορτισει το κινητο? ή μονο το δικο μου κανει ετσι ?
petran1790 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Για ποση ωρα μιλαμε? Και εννοεις για πληρη φορτιση 0-100? η ενδιαμεσες φορτισεις? η στο τελικο σταδιο 80-100 που συνηθως ολα αργουν πλεον?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 4 hours ago, MixMasteR said: καλημερα! εχει προσεξει κανεις οσοι εχουν το 16 pro max , οτι αργει παρα πολυ να φορτισει το κινητο? ή μονο το δικο μου κανει ετσι ? Τι φορτιστή χρησιμοποιείς?
MixMasteR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, petran1790 είπε Για ποση ωρα μιλαμε? Και εννοεις για πληρη φορτιση 0-100? η ενδιαμεσες φορτισεις? η στο τελικο σταδιο 80-100 που συνηθως ολα αργουν πλεον? 0-100 15 ώρες πριν, billdanos είπε Τι φορτιστή χρησιμοποιείς? Αυτόν που είχα από το 13 pro max 20w
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 7 hours ago, MixMasteR said: 0-100 Αυτόν που είχα από το 13 pro max 20w Θα σου πρότεινα έναν μεγαλύτερο κάπου στα 40w αν χρησιμοποιείς το καλώδιο για τη φόρτιση. Αν έχεις MagSafe charger δεν θα δεις ιδιαίτερες διαφορές εκτός κι αν πάρεις τον καινούργιο που φτάνει στα 25w. Εγώ στο 16pro είδα διαφορά στο χρόνο μόνο μέσω καλωδίου και με έναν Anker 45w.
MixMasteR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Θα σου πρότεινα έναν μεγαλύτερο κάπου στα 40w αν χρησιμοποιείς το καλώδιο για τη φόρτιση. Αν έχεις MagSafe charger δεν θα δεις ιδιαίτερες διαφορές εκτός κι αν πάρεις τον καινούργιο που φτάνει στα 25w. Εγώ στο 16pro είδα διαφορά στο χρόνο μόνο μέσω καλωδίου και με έναν Anker 45w. Μπορείς να μου βάλεις ένα λινκ να το δω το 45w? ευχαριστώ πολυ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 57 minutes ago, MixMasteR said: Μπορείς να μου βάλεις ένα λινκ να το δω το 45w? ευχαριστώ πολυ https://www.kooqie.com/p/anker-713-nano-ii-fortistis-prizas-45w-type-c-me-gan-ii-pd-piq30-pps-mavros-a2664g11
Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Παίρνεις φορτιστή που έχει output 9v3a και έχεις το μέγιστο στην φόρτιση , δηλαδή 27w Οι περισσότεροι 30αριδες φορτιστές το υποστηρίζουν πάντως
MixMasteR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, billdanos είπε https://www.kooqie.com/p/anker-713-nano-ii-fortistis-prizas-45w-type-c-me-gan-ii-pd-piq30-pps-mavros-a2664g11 δε το βρισκω πουθενα διαθεσιμο, παντως σε ευχαριστω για την απαντηση κ την βοηθεια! 5 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Παίρνεις φορτιστή που έχει output 9v3a και έχεις το μέγιστο στην φόρτιση , δηλαδή 27w Οι περισσότεροι 30αριδες φορτιστές το υποστηρίζουν πάντως σε ευχαριστω πολυ! θα το ψαξω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 9 hours ago, MixMasteR said: δε το βρισκω πουθενα διαθεσιμο, παντως σε ευχαριστω για την απαντηση κ την βοηθεια! Δεν είναι απαραίτητο να βρεις το ίδιο. Οποιοδήποτε επώνυμο θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Και η ίδια η Anker βγάζει και άλλα μοντέλα αν το ψάξεις λίγο. Την ανέφερα μόνο και μόνο γιατί έχω αρκετούς φορτιστές και αξεσουάρ από αυτή και τα πάνε πολύ καλά με τις Apple συσκευές μου.
enlightened Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου On 07/10/2024 at 10:41, MixMasteR said: καλημερα! εχει προσεξει κανεις οσοι εχουν το 16 pro max , οτι αργει παρα πολυ να φορτισει το κινητο? ή μονο το δικο μου κανει ετσι ? Ο φορτιστής σου είναι σίγουρα γνήσιος; Τον έχεις πάρει από επίσημο κατάστημα; Δοκίμασε με έναν άλλον
MixMasteR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, enlightened είπε Ο φορτιστής σου είναι σίγουρα γνήσιος; Τον έχεις πάρει από επίσημο κατάστημα; Δοκίμασε με έναν άλλον Ναι από Κωτσόβολο 4 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν είναι απαραίτητο να βρεις το ίδιο. Οποιοδήποτε επώνυμο θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Και η ίδια η Anker βγάζει και άλλα μοντέλα αν το ψάξεις λίγο. Την ανέφερα μόνο και μόνο γιατί έχω αρκετούς φορτιστές και αξεσουάρ από αυτή και τα πάνε πολύ καλά με τις Apple συσκευές μου. Αρα παίρνω οτιδήποτε σε επίσημη εταιρία 45w?
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Super Moderators Λύση Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 19 minutes ago, MixMasteR said: Αρα παίρνω οτιδήποτε σε επίσημη εταιρία 45w? Βασικά αγοράζεις οποιοδήποτε επώνυμο πάνω από 30-40W. Αν θέλεις να φορτίζεις και άλλες μεγαλύτερες συσκευές, μπορείς να πάρεις και 60, 90, 100w κλπ μιας και η κάθε συσκευή θα "τραβάει" όσο ρεύμα χρειάζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.
MixMasteR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Βασικά αγοράζεις οποιοδήποτε επώνυμο πάνω από 30-40W. Αν θέλεις να φορτίζεις και άλλες μεγαλύτερες συσκευές, μπορείς να πάρεις και 60, 90, 100w κλπ μιας και η κάθε συσκευή θα "τραβάει" όσο ρεύμα χρειάζεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Με κάλυψες. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα