Προς το περιεχόμενο

Θέλω το καλυτερο VPN.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sakisgri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, imr είπε

Είμαι μεταξύ nord και Proton. 

Ποσες συσκευές μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα? 

Με ενδιαφέρει σε σταθερό, λαπτοπ κινητό και ταμπλέτα. Δουλεύουν το ίδιο καλά και με wifi και mobile data? 

Nord μεχρι 10 συσκευες ταυτοχρονα μπορεις. Δουλευουν το ιδιο καλα παντου ναι εγω ειμαι με mobile data λογο 5G router και παει μπαλα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το nord εχω παρατηρησει οτι στο stremio δε φορτωνει τα torrentio 

Edit με τη νεα beta 5 παιζει κανονικα

Επεξ/σία από adi32
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 20/02/2025 at 13:26, Thresh said:

Το tierlist δε λεει κατι αυτο. Εχει ως αρνητικο οποια δεν εχουν καλες τιμες ή δεν βγαζουν προσφορες ετησιες κτλ.. Οπως το Mullvad που εχει σταθερη τιμη και ποτε εκπτωσεις, αλλα ειναι απο τα καλυτερα, μαζι με το Proton.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 26/02/2025 at 14:39, imr said:

Είμαι μεταξύ nord και Proton. 

Ποσες συσκευές μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα? 

Με ενδιαφέρει σε σταθερό, λαπτοπ κινητό και ταμπλέτα. Δουλεύουν το ίδιο καλά και με wifi και mobile data? 

Και στο Proton, υποστηρίζονται δέκα συσκευές ταυτόχρονα. Δουλεύουν το ίδιο καλά και με WiFi και με mobile data.

9 hours ago, Witcher1st said:

Το tierlist δε λεει κατι αυτο. Εχει ως αρνητικο οποια δεν εχουν καλες τιμες ή δεν βγαζουν προσφορες ετησιες κτλ.. Οπως το Mullvad που εχει σταθερη τιμη και ποτε εκπτωσεις, αλλα ειναι απο τα καλυτερα, μαζι με το Proton.

Εκτός των πολύ σωστών παρατηρήσεών σου, έχει και 'υποκειμενικά' κριτήρια πχ καλύτερο GUI (ποιός κρίνει ποιό είναι το καλύτερο GUI; ) ή company response to criticism (λες κι εμένα, ως end-user με ενδιαφέρει... ).

Συν του ότι το συγκεκριμένο tierlist έχει και λαθάκια - για παράδειγμα σημειώνει ότι το ProtonVPN δεν έχει app για Apple TV ενώ στην πραγματικότητα έχει (το χρησιμοποιώ συχνά)...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Το vpn (επειδή δε  εχω ασχοληθεί) που το ενεργοποιούμε? Το κατεβάζουμε σε κάθε συσκευή που το θέλουμε ή στο ρούτερ? Γιατί το ρούτερ μου του παρόχου δεν υποστηρίζει vpn.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας,σαν πιο ειδικοί. 

Έχω το Bitdefender security, που έχει και το VPN.

Η συνδρομή μου λήγει σε 4 ημέρες.

Σκέφτομαι να μην ανανεώσω και να αγοράσω το 

NordVPN Threat Protection που ενσωματώνεται στο VPN.

Ποια είναι η γνώση σας,για αυτο;

Το Nord,είναι καλυτερο;

Μπορω να εχω το Bitdefender για antivirus και το nord για το vpn;

Ευχαριστώ πολύ. 

13 ώρες πριν, ALXGS είπε

Καλημέρα παιδιά. Το vpn (επειδή δε  εχω ασχοληθεί) που το ενεργοποιούμε? Το κατεβάζουμε σε κάθε συσκευή που το θέλουμε ή στο ρούτερ? Γιατί το ρούτερ μου του παρόχου δεν υποστηρίζει vpn.

Καλησπέρα. 

Κατεβάζεις την εφαρμογή σε κάθε συσκευή που θέλεις,και το ενεργοποιείς εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...