StavrosPapa12 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 πμ Εμένα με βόλεψε αυτή: https://mythiki.gr/spigen-enzo-aramid-mag-magsafe-tough-case-acs08501-black-natural-iphone-16-pro-max-mt75931 της Spigen. Μου έχει πέσεις το iPhone πεντακόσιες φορές και δεν έχει πάθει τίποτα! Τιμή decent.
NoMans Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 πμ Αυτό το camera control button είναι οκ με θήκες? (Είμαι σε αναμονή του 17 PM γι' αυτό ρωτάω).
aces Δημοσ. Παρασκευή στις 10:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:50 μμ 12 ώρες πριν, NoMans είπε Αυτό το camera control button είναι οκ με θήκες? (Είμαι σε αναμονή του 17 PM γι' αυτό ρωτάω). Θα έχει κενό η θήκη κ πρόσβαση στο κουμπι γίνεται συνήθεια με τον καιρό. 1
LouCi4er Δημοσ. χθες στις 12:13 πμ Δημοσ. χθες στις 12:13 πμ (επεξεργασμένο) Άκυρο το ποστ,τελικά κατάφερα και έκανα την μεταφορα των αρχείων από android στο iphone.Μια ερώτηση,το aod πώς ακριβώς δουλεύει,αν το ενεργοποιήσω,δεν σβήνει ποτέ η οθόνη? Επεξ/σία χθες στις 07:36 πμ από LouCi4er
aces Δημοσ. χθες στις 11:10 μμ Δημοσ. χθες στις 11:10 μμ (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, LouCi4er είπε Άκυρο το ποστ,τελικά κατάφερα και έκανα την μεταφορα των αρχείων από android στο iphone.Μια ερώτηση,το aod πώς ακριβώς δουλεύει,αν το ενεργοποιήσω,δεν σβήνει ποτέ η οθόνη? https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph7117338a8/ios Ναι δεν σβήνει με ενεργό aod θα δείχνει ειδοποιήσεις σε σκούρο background. Τρώει μπαταρία δοκίμασε το αν βολέψει σε μαύρο φόντο. ρύθμιση «Πάντα ενεργή» παραμένει πάντα ορατή μια έκδοση της οθόνης κλειδώματος που φαίνεται αμυδρά, ακόμη κι όταν το iPhone είναι κλειδωμένο. Ρίχνοντας μια ματιά στην αμυδρή οθόνη, μπορείτε να δείτε σημαντικές πληροφορίες, όπως γνωστοποιήσεις, ημερομηνία και ώρα, καθώς και πληροφορίες στα widget σας. Επεξ/σία χθες στις 11:13 μμ από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα