Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 14/3/2025 στις 3:47 ΜΜ, ThisIsPanos είπε

Φοβερό φαίνεται! περίμενα να είναι πιο γυαλιστερό! Να μας πεις εντυπώσεις και να κάνεις και καμιά κριτική μετά από λίγο καιρό για εμάς που θέλουμε να το πάρουμε αλλά φοβόμαστε 😛 

Νομίζω δε θα ξαναγυρίσω σε κανονικές θήκες..είναι τρομερή η αίσθηση που νιώθεις στο χέρι από το τιτάνιο περιμετρικά και το back cover!!

Υπόψιν, η δουλειά μου δεν είναι γραφείου για να πεις ότι το αφήνω πάνω όλη την ώρα.

Κάτι που φοβόμουν ήταν να μη μπορεί να φορτίσει ασύρματα στο αμάξι λόγω του όγκου γύρω από τις κάμερες και τη μη ύπαρξη επιπλέον magsafe που έχουν οι θήκες. Αλλά ευτυχώς φορτίζει κανονικότατα παρόλο που κάθεται με κλίση στον φορτιστή (σε BMW X2 2024).

Στις 14/3/2025 στις 3:50 ΜΜ, avacan23 είπε

https://www.istorm.gr/pitaka-ultra-slim-case-for-iphone-16-pro-max-black-grey-twill.html

σε αυτά τα λεφτά πας σε δέρμα η σε pitaka (αν θες προστασία + ελάχιστο βάρος)

Τι σχέση έχει το δέρμα ή η Pitaka με αυτή που πόσταρα; 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Νομίζω δε θα ξαναγυρίσω σε κανονικές θήκες..είναι τρομερή η αίσθηση που νιώθεις στο χέρι από το τιτάνιο περιμετρικά και το back cover!!

Υπόψιν, η δουλειά μου δεν είναι γραφείου για να πεις ότι το αφήνω πάνω όλη την ώρα.

Κάτι που φοβόμουν ήταν να μη μπορεί να φορτίσει ασύρματα στο αμάξι λόγω του όγκου γύρω από τις κάμερες και τη μη ύπαρξη επιπλέον magsafe που έχουν οι θήκες. Αλλά ευτυχώς φορτίζει κανονικότατα παρόλο που κάθεται με κλίση στον φορτιστή (σε BMW X2 2024).

Συγγνώμη που θα το παίξω σπασικλας και ενώ πάντα ισχύει το «περί ορέξεως» αλλά …τι ακριβώς σου άρεσε σε αυτό το πράγμα που ειδικά αν το κοιτάς από πίσω μοιάζει με χαλασμένη 3d εκτύπωση? Και δεν έφτασα ακόμη στο χάλια τζαμάκι που είναι μικρότερο από την οθόνη και μαζεύει στις άκρες του την Αρτα με τα Γιάννενα… 

Απο εμένα είναι ΟΧΙ! Είμαι η φωνή του iPhone σου που φωνάζει «ελευθερωσεεεεεεε μεεεεεεεεε»… 😛 

ps: πρόσεξε την ασύρματη φόρτιση αν δεν εφάπτεται πλήρως, γιατί μπορεί να παρατηρήσεις αυξημένη θερμοκρασία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Συγγνώμη που θα το παίξω σπασικλας και ενώ πάντα ισχύει το «περί ορέξεως» αλλά …τι ακριβώς σου άρεσε σε αυτό το πράγμα που ειδικά αν το κοιτάς από πίσω μοιάζει με χαλασμένη 3d εκτύπωση? Και δεν έφτασα ακόμη στο χάλια τζαμάκι που είναι μικρότερο από την οθόνη και μαζεύει στις άκρες του την Αρτα με τα Γιάννενα… 

Απο εμένα είναι ΟΧΙ! Είμαι η φωνή του iPhone σου που φωνάζει «ελευθερωσεεεεεεε μεεεεεεεεε»… 😛 

ps: πρόσεξε την ασύρματη φόρτιση αν δεν εφάπτεται πλήρως, γιατί μπορεί να παρατηρήσεις αυξημένη θερμοκρασία. 

Δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη, αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα βλέπαμε παντού γύρω μας τα ίδια και τα ίδια πράγματα!

Πρώτον, η τρομερή ποιότητα κατασκευής, το αλουμίνιο δεν έχει καμία σχέση με κάτι άθλιες 3D εκτυπώσεις!!

Μετέπειτα η αίσθηση στο χέρι που έγραψα και παραπάνω. Επειδή είμαι on the move όλη την ώρα και δεν κάθομαι σε ένα γραφείο για να έχω τη συσκευή ασφαλή ήθελα μία έστω προφύλαξη σε σχέση με τη τελείως γυμνή συσκευή. Αν πέσει πάντως σε σαγρέ έδαφος δύσκολα θα προστατευτεί 100%.

Χάλια τζαμάκι το Belkin UltraGlass 2 που είναι το λεπτότερο που κυκλοφορεί στην αγορά; Προφανώς έχει σχεδιαστεί για να "λειτουργεί" με θήκες..
Πάμε λίγο να σας τα μάθω κι εδώ (μετά από το iPhoneHellas χοχο)! 😋

Belkin UltraGlass 2 - .29 mm

ESR Armorite - .30 mm

FloLab - .33 mm

Spigen Glas.tR - .51 mm

Torras GlassGo - .71 mm

Με καλύτερη ολεοφοβική επίστρωση από τη χάλια της FloLab και ένα κλικ καλύτερη από τη Spigen.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη, αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα βλέπαμε παντού γύρω μας τα ίδια και τα ίδια πράγματα!

Πρώτον, η τρομερή ποιότητα κατασκευής, το αλουμίνιο δεν έχει καμία σχέση με κάτι άθλιες 3D εκτυπώσεις!!

Μετέπειτα η αίσθηση στο χέρι που έγραψα και παραπάνω. Επειδή είμαι on the move όλη την ώρα και δεν κάθομαι σε ένα γραφείο για να έχω τη συσκευή ασφαλή ήθελα μία έστω προφύλαξη σε σχέση με τη τελείως γυμνή συσκευή. Αν πέσει πάντως σε σαγρέ έδαφος δύσκολα θα προστατευτεί 100%.

Χάλια τζαμάκι το Belkin UltraGlass 2 που είναι το λεπτότερο που κυκλοφορεί στην αγορά; Προφανώς έχει σχεδιαστεί για να "λειτουργεί" με θήκες..
Πάμε λίγο να σας τα μάθω κι εδώ (μετά από το iPhoneHellas χοχο)! 😋

Belkin UltraGlass 2 - .29 mm

ESR Armorite - .30 mm

FloLab - .33 mm

Spigen Glas.tR - .51 mm

Torras GlassGo - .71 mm

Με καλύτερη ολεοφοβική επίστρωση από τη χάλια της FloLab και ένα κλικ καλύτερη από τη Spigen.

ειχα βαλει το belkin και δεν ημουν τοσο ευχαριστημενος...το κινητο βρισκεται στο service εδω και 25 μερες οποτε θα αναγκαστω να βαλω καινουριο τζαμακι στην καινουρια(ισως doa) συσκευη και σκεφτομαι τι θα βαλω...flolab εχεις και antireflective...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, bill_viper είπε

Μια χαρά ακούγεται. Στην σελίδα τους πάντως φαίνονται πιο γυαλιστερά από ότι το δικό σου. Εσένα μοιάζει πιο ματ, δε ξέρω αν φταίνε οι φωτογραφίες ή το φως, αλλά μάλλον θα δώσω και εγώ μια ευκαιρία με την ελπίδα ότι το rose bronze θα μοιάζει να έχει μία παραπάνω αίσθηση γυαλάδας 😛.

Επίσης συμφωνώ απόλυτα με το ότι μπορείς να έχεις την αίσθηση του κινητού σου όταν το κρατάς που είναι σημαντικό, αλλά και να φαίνεται και το χρώμα του κινητού αφού αγοράζουμε διάφανες θήκες για να φαίνεται το χρώμα που έχει και οι συγκεκριμένες θήκες δίνουν χώρο στο να φανεί το κινητό όπως είναι.

Δημοσ.
Στις 17/3/2025 στις 11:26 ΠΜ, arxontas2323 είπε

ειχα βαλει το belkin και δεν ημουν τοσο ευχαριστημενος...το κινητο βρισκεται στο service εδω και 25 μερες οποτε θα αναγκαστω να βαλω καινουριο τζαμακι στην καινουρια(ισως doa) συσκευη και σκεφτομαι τι θα βαλω...flolab εχεις και antireflective...

Γιατι στο κρατανε τοσες μερες 1 μηνα στο σερβις εχει πλακετα προβλημα ή ειναι doa απο την αρχη με βλαβη??

Ειναι καλα και τα belkin και η flolab μεταξυ των 2 καλυτερα βαλε παραγγελια flolab αν δεν βιαζεσαι αφου ερχεται απο εξωτερικο αν ειναι για αμεσα τα Belkin ειναι αμεσα διαθέσιμα στα περισσοτερα κατ/ματα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, aces είπε

Γιατι στο κρατανε τοσες μερες 1 μηνα στο σερβις εχει πλακετα προβλημα ή ειναι doa απο την αρχη με βλαβη??

Ειναι καλα και τα belkin και η flolab μεταξυ των 2 καλυτερα βαλε παραγγελια flolab αν δεν βιαζεσαι αφου ερχεται απο εξωτερικο αν ειναι για αμεσα τα Belkin ειναι αμεσα διαθέσιμα στα περισσοτερα κατ/ματα..

πολυ μεγαλη ιστορια...ειχε προβλημα το power button στις πρωτες 4 ημερες...το πηγα cosmote(απο εκει το πηρα)..μου το εκαναν επισκευη ενω ζητησα doa...μου επεστρεψαν μια συσκευη με γρατζουνια και ελειπε το χρωμα...και τωρα περιμενω να μου ερθει καινουρια συσκευη οπως ειπαν...αλλα ποτε δεν ξερεις...ειναι τρελοι οι ανθρωποι..

Επεξ/σία από arxontas2323
Δημοσ.

Πήρε η κοπέλα μου το 16e και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το πόσο ελαφρύ είναι και πόσο μου ρίχνει στην μπαταρία (εγώ με 15 pro max!).

Επίσης, πάει σφαίρα!

• Like 1
Δημοσ.
On 17/03/2025 at 10:34, billdanos said:

Αγαπητέ, επειδή απέκτησα και γω 16 pro max και διάβασα την άποψη σου για θήκες τζαμάκια κλπ και την εφάρμοσα πλήρως, δηλαδή γυμνό/τίποτε (σούπερ) μήπως βρήκες τελικά κάτι σε πουγκί και από που αν επιτρέπεται;

• Super Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Makis38 είπε

Αγαπητέ, επειδή απέκτησα και γω 16 pro max και διάβασα την άποψη σου για θήκες τζαμάκια κλπ και την εφάρμοσα πλήρως, δηλαδή γυμνό/τίποτε (σούπερ) μήπως βρήκες τελικά κάτι σε πουγκί και από που αν επιτρέπεται;

Δυστυχώς το μοναδικό σωστό πουγκί το έβγαζε η Sena και ειδικά αυτή που ειχε τις ραφες απο μεσα και ηταν λεπτη χωρις εξτρα θηκες για καρτες κλπ. Αλλά νομίζω πως έκλεισε πλεον και η μοναδική που βρήκα να έχει αντιγράψει 100% το σχέδιο είναι αυτή: https://www.amazon.de/-/en/dp/B0DP1KZRR1/?coliid=I11RRZ8NZ1U0N4&colid=1KEKLDQPDLUP8&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1

Δεν εχω παραγγείλει ακόμη και κρατάω μια υφασμάτινη fitBag.

• Like 1
Δημοσ.

πρωτη φορα "ρισκαρα" την προστασια και πηρα pitaka air μαζί με τα αγαπημένα τζαμάκια torras.

σε καθημερινη χρηση ειναι απολαυση, σε πτωση θελω να πιστευω οτι δε θα εχουμε κατι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostakiss είπε

πρωτη φορα "ρισκαρα" την προστασια και πηρα pitaka air μαζί με τα αγαπημένα τζαμάκια torras.

σε καθημερινη χρηση ειναι απολαυση, σε πτωση θελω να πιστευω οτι δε θα εχουμε κατι.

Εγώ με pitaka military grade , και tempered glass torras , 2 παράπονα που έχω (όχι κάτι σοβαρό) είναι ότι 1) Το τζαμάκι κάθεται πιο πάνω από τη θήκη, άρα αν το ακουμπήσεις ανάποδα ακουμπάει κατευθείαν στο τζαμάκι και 2) Περιμετρικά το τζαμάκι έχει κενό από τη θήκη και μαζεύει σκόνη. 

Δημοσ.
Στις 25/3/2025 στις 10:27 ΠΜ, kostakiss είπε

Μου ήρθε και εμένα σήμερα μια pitaka... Έχω την εντύπωση μόνο ότι καλύτερο grip δίνει...νομίζω αν πέσει θα γίνει κομμάτια. Αυτή την αίσθηση Μ δίνει . Ευτχως τη βρήκα μεταχειρισμένη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/3/2025 στις 1:02 ΜΜ, Achilleaspap είπε

Η οθόνη αν ειναι και πεσει με οθονη προς τα κατω εχει πιθανοτητες να σπασει. Μπορει και οχι Απλα η διαφορα ειναι στην ποιοτητα η μια μαρκα απο την αλλη. Το 1 ξεκολλαει μονο του κ ειναι φθηνοτερο το αλλο τζάμι εχει παραπανω διαρκεια....., κουμπωνει καλυτερα στη συσκευή & αντοχη σε ορισμένες πτώσεις.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...