Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει να προτείνει κανείς λεπτή διάφανη θήκη?

σκληρή για να μη ξεχειλώνει εύκολα ψάχνω και λεπτή από 0.5mm και κάτω.

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 17/3/2025 στις 9:22 ΠΜ, bill_viper είπε

Νομίζω δε θα ξαναγυρίσω σε κανονικές θήκες..είναι τρομερή η αίσθηση που νιώθεις στο χέρι από το τιτάνιο περιμετρικά και το back cover!!

Υπόψιν, η δουλειά μου δεν είναι γραφείου για να πεις ότι το αφήνω πάνω όλη την ώρα.

Κάτι που φοβόμουν ήταν να μη μπορεί να φορτίσει ασύρματα στο αμάξι λόγω του όγκου γύρω από τις κάμερες και τη μη ύπαρξη επιπλέον magsafe που έχουν οι θήκες. Αλλά ευτυχώς φορτίζει κανονικότατα παρόλο που κάθεται με κλίση στον φορτιστή (σε BMW X2 2024).

Τι σχέση έχει το δέρμα ή η Pitaka με αυτή που πόσταρα; 

Σήμερα έφτασε και η δική μου! Τελικά το τόλμησα και πήρα και εγώ τέτοια θήκη! Εντάξει σαν πρώτη εντύπωση είναι πανέμορφη. Πήρα το Rose Gold για να ταιριάζει με το Desert χρώμα. Από μία πρώτη ματιά, αν και για θήκη ακριβή, είμαι εντυπωσιασμένος! Ελπίζω να κάνει και αποτελεσματικά την δουλεία της!

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε

Σήμερα έφτασε και η δική μου! Τελικά το τόλμησα και πήρα και εγώ τέτοια θήκη! Εντάξει σαν πρώτη εντύπωση είναι πανέμορφη. Πήρα το Rose Gold για να ταιριάζει με το Desert χρώμα. Από μία πρώτη ματιά, αν και για θήκη ακριβή, είμαι εντυπωσιασμένος! Ελπίζω να κάνει και αποτελεσματικά την δουλεία της!

Καλορίζικη! Θα την ευχαριστηθείς σίγουρα! Η αίσθηση του τιτανίου στο χέρι είναι απαράμιλλη! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...