Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, eddie-2 είπε

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω 16 pro max από 4/5/25 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σβήνει η οθόνη χωρίς να απενεργοποιηθεί το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ή περιμένεις να επανέλθει η κάνεις επανεκκίνηση από τα κουμπιά. Από όσο το έψαξα είναι η προστασία της υπερθέρμανσης, αλλά και τις τρεις φορές που το έπαθα το κινητό ήταν δροσερό. Επίσης άκουσα ότι το παθαίνει όταν βλέπει κατάφατσα τον ήλιο, δηλαδή το επηρεάζει η πολύ φωτεινότητα. Και ότι είναι πρόβλημα της σειράς 16 και το παθαίνουν όλα τα 16αρια. Πρόβλημα στο software του κινητού. Το ίδιο αντιμετωπίζει και ένας φίλος με το ίδιο τηλέφωνο. Είναι δυνατόν 1400€ τηλέφωνο να έχει τέτοιες ευαισθησίες;;; Αλλά και τόσο καιρό να μην έχει γίνει η κατάλληλη αναβάθμιση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα;;;                   Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω στο θέμα; Γιατί έτοιμος είμαι να το πάω πίσω…

Ευχαριστώ!

Το έχω πάθει και εγώ 5-6 φορές από τον Οκτώβριο που το έχω το κινητό. Δεν έχω παρατηρήσει να έχει να κάνει με υπερθέρμανση, μάλλον για software μου κάνει για αυτό και δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο. Σε άσχετες φάσεις παραμένει σβηστή η οθόνη παρόλο που πατάω το πλευρικό κουμπί αρκετές φορές, κάποια στιγμή μετά από 30-40 δευτερόλεπτα ανάβει κανονικά. 

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kaktos77 είπε

12 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

δεν το εχω παθει ποτε...το σαββατο ημουν παραλια και παλι τιποτα...

και πισω να το πας δεν θα στο δεχθει κανεις 😅

Βρε μια χαρά θα το δεχτούν. Δεν είναι αυτό που φοβάμαι.  Αλλά και άλλο να μου δώσουν τα ίδια θα κάνει και τσάμπα θα φάω την ταλαιπωρία… από όσο το έψαξα όλοι το παθαίνουν παντού. Είσαι τυχερός, ή δεν σου έτυχε ακόμα.  Βρήκα κάτι ρυθμίσεις, ελπίζω να βοηθήσουν.

11 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Το έχω πάθει και εγώ 5-6 φορές από τον Οκτώβριο που το έχω το κινητό. Δεν έχω παρατηρήσει να έχει να κάνει με υπερθέρμανση, μάλλον για software μου κάνει για αυτό και δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο. Σε άσχετες φάσεις παραμένει σβηστή η οθόνη παρόλο που πατάω το πλευρικό κουμπί αρκετές φορές, κάποια στιγμή μετά από 30-40 δευτερόλεπτα ανάβει κανονικά. 

Βρήκα αυτές τις ρυθμίσεις, ελπίζω να βοηθήσουν….

Επεξ/σία από eddie-2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...