Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κατά κανόνα όταν ένα κατάστημα δέχεται πληρωμές με PayPal, μάλλον legit είναι. Πληρώνεις με PayPal και αν κάτι πάει στραβά κάνεις dispute και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Ο χάρτης το δείχνει άδειο το κατάστημα, ωστόσο είναι από τον Απρίλη του 2023 η φωτογραφία, μπορεί να άνοιξαν πιο πρόσφατα.

Πάντως οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας. Π.χ. για γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος είναι στο 1/4 των τιμών του ΙΚΕΑ.

Θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός να παραγγείλω. 

Κάλεσες στο τηλέφωνο που δίνουν, απάντησε κανείς;

Δημοσ.

Στο κινητο

Ρωτησα αν μπορω να τα δω απο κοντα και μου ειπαν ειναι Πατρα κατω αχαια 

Αλλα δυστυχως ειμαι μακρια

Θα ειχε ενδιαφερον να τα εβλεπε καποιος γτ και οι φωτο εςιναι στοκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, gg i carry είπε

Ρωτησα αν μπορω να τα δω απο κοντα και μου ειπαν ειναι Πατρα κατω αχαια 

Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα?

Στο σάητ γράφουν Αρκαλοχώρι Θεσσαλονίκης 😅

Και ο χάρτης δείχνει Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Και ο ΤΚ είναι από Πολίχνη. 

Screenshot_20241023_192909_Chrome.jpg.090498c8db4fec451a5c20a85a95b21c.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
  • Haha 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα?

Αυτό πήγα να γράψω μόλις 

Επίσης δεν σου δίνει επιλογή για paypal 

Επίσης το site είναι μισο φτιαγμένο site 

• Like 1
Δημοσ.

Εχει αντικαταβολη παντως 

Αν ηταν scamm δν θα σε εβαζε να πληρωσεις με καρτα?

Η απλα πληρωνεις με αντικαταβολη και σου φερνουν ενα κουτι πετρες? 🤣

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gg i carry είπε

Εχει αντικαταβολη παντως 

Αν ηταν scamm δν θα σε εβαζε να πληρωσεις με καρτα?

Η απλα πληρωνεις με αντικαταβολη και σου φερνουν ενα κουτι πετρες? 🤣

Επισης όταν πατάς στο FOLLOW US στο εικονίδιο του facebook και instagram και δεν ανοίγει τπτ ειναι 99% scam.

25 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είναι Πάτρα, Κάτω Αχαΐα?

Το έχουν έτσι ώστε αν πάρει κάποιος τηλέφωνο και πει είμαι από Πάτρα, μπορώ να έρθω να το δω, θα πούνε είμαστε Θεσσαλονίκη

• Like 1
  • Thanks 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε ξερω τι παίζει με το μαγαζί, εγώ πάντως τσίμπησα το G3 E-Desk και μου ήρθε κανονικα με ΕΛΤΑ Κούριερ. Δεν είχε πουθενα απόδειξη αλλα κλαιν η τιμη για το γραφείο είναι τζάμπα, και σαν ποιότητα έπαθα ζημιά, ειναι πολυ στιβαρό, και πολύ προσεγμένη κατασκευή.

IMG_20_copy_1638x1228.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα παραγγελια και εγω

Σου δινουν δυνατοτητα να ανοιξεις το δεμα να το δεις πριν πληρωσεις με αντικαταβολη (ηρθε σε 3 μερες)

Το γραφειο πολυ καλο δεν κανει θορυβο, στιβαρο αρκετα και στο πιο ψηλο σημειο

Δεν μου δωσανε αποδειξη και εμενα βεβαια αν και μου ειπαν θα μου την στειλουν Online για τον 1 χρονο εγγυηση π εχει

Οποτε τωρα μενει το μοτερακι ποσο θα αντεξει αλλα κατα τα αλλα ειδικα για τα λεφτα τιμιοτατο

2a54f605-ab6e-4da6-8d7f-307a9b5c1c15.jpg

Επεξ/σία από gg i carry
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω. Έκανα παραγγελία για το δωμάτιο της μικρής. Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ κούριερ. Έπαθα πλάκα κ με τη συσκευασία κ με το γραφείο. Χωρίς θέματα και στιβαροτατη κατασκευή. Το μοτέρ λειτουργεί κανονικά και όπως πρέπει.

Πολύ ευχαριστημένος και εξωπραγματική τιμή. 

Επίσης επιβεβαιώνω ότι δεν είχε απόδειξη η συσκευασία 

Δημοσ.

παιδιά, αν σας τα στέλνει χωρίς απόδειξη μάλλον παίζει χοντρή ιστορία, πάει το μυαλό μου ακόμα και σε κλεμμένα. Συνιστώ προσοχή 

Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 9:04 ΜΜ, Fil_X είπε

Δε ξερω τι παίζει με το μαγαζί, εγώ πάντως τσίμπησα το G3 E-Desk και μου ήρθε κανονικα με ΕΛΤΑ Κούριερ. Δεν είχε πουθενα απόδειξη αλλα κλαιν η τιμη για το γραφείο είναι τζάμπα, και σαν ποιότητα έπαθα ζημιά, ειναι πολυ στιβαρό, και πολύ προσεγμένη κατασκευή.

IMG_20_copy_1638x1228.jpg

Στις 13/12/2024 στις 7:23 ΜΜ, gg i carry είπε

Εκανα παραγγελια και εγω

Σου δινουν δυνατοτητα να ανοιξεις το δεμα να το δεις πριν πληρωσεις με αντικαταβολη (ηρθε σε 3 μερες)

Το γραφειο πολυ καλο δεν κανει θορυβο, στιβαρο αρκετα και στο πιο ψηλο σημειο

Δεν μου δωσανε αποδειξη και εμενα βεβαια αν και μου ειπαν θα μου την στειλουν Online για τον 1 χρονο εγγυηση π εχει

Οποτε τωρα μενει το μοτερακι ποσο θα αντεξει αλλα κατα τα αλλα ειδικα για τα λεφτα τιμιοτατο

2a54f605-ab6e-4da6-8d7f-307a9b5c1c15.jpg

Στις 26/2/2025 στις 7:48 ΜΜ, gnffilos είπε

Επιβεβαιώνω. Έκανα παραγγελία για το δωμάτιο της μικρής. Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ κούριερ. Έπαθα πλάκα κ με τη συσκευασία κ με το γραφείο. Χωρίς θέματα και στιβαροτατη κατασκευή. Το μοτέρ λειτουργεί κανονικά και όπως πρέπει.

Πολύ ευχαριστημένος και εξωπραγματική τιμή. 

Επίσης επιβεβαιώνω ότι δεν είχε απόδειξη η συσκευασία 

Καντε ενα mini review βρε παιδια. Ανεβοκατεβαινεί γρηγορα? Ποσο βαρος αντεχει? Η ενταση στα φωτα ειναι ρυθμιζομενη? Κτλ :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, chinobis said:

Καντε ενα mini review βρε παιδια. Ανεβοκατεβαινεί γρηγορα? Ποσο βαρος αντεχει? Η ενταση στα φωτα ειναι ρυθμιζομενη? Κτλ :)

Τα εχουμε πει πανω κατω τα περισσοτερα στα προηγουμενα σχολια

Μεχρι 50 κιλα αντεχει λενε ,τωρα προσωπικα δν θελω να το ζορισω με παραπανω ,ειναι πολυ καλα σκεψου εχω 2 οθονες και πυργο πανω συν διαφορα πραγματα και δν εχει ζοριστει ποτε

Ανεβαινει γρηγορα,θορυβος υπαρχει λιγος οπως ειναι λογικο αλλα δν ειναι ενοχλητικος/εντονος,αρκετα σταθερο,μην περιμενετε στο πανω πανω να μν κουνιεται(οτι και να παρετε με 2 ποδια) αλλα δεν νιωθεις θα πεσει με απλη χρηση που του κανω και κανα tft ειμαι 100% καλυμμενος απο το κουνημα δν το νιωθω/ενοχλει δλδ

Τα λεντακια ειναι σαν μια απλη φτηνη λεντοταινια τα κλασσικα χρωματα on/off δν υπαρχει ενταση

Το μονο αρνητικο(στην ακριβη εκδοιση των 130 ευρω που εχω) ειναι οτι περιμετρικα του γραφειου απο κατω πλευρα εχει πλαστικα και καλα για ομορφια κ εχει μεσα τα λεντακια,προσωπικα τα εβγαλα μαζι με το συρταρακι γτ εβρισκαν τα ποδια μου(καθολου πρακτικο αν θες να εχει εργονομικη θεση) και τωρα εχει μεινει μονο η λεπτη επιφανεια και ειναι τελειο,συν την λεντοταινια την κολλησα απο κατω απλα οποτε δν εχασα και κατι,απλα θελει λιγη δουλιτσα να ξεδινωνεις να βγαλεις τα πλαστικα αλλα βγαινουν χωρις προβλημα

Εχω αγορασει και μια ταινια διπλης οψης(καλη οχι οτι ναναι γτ θα πεφτουν) και εχω κολλησει πολυμπριζο απο κατω συν εχω φτιαξει καλωδια να μν κρεμονται πολλα και ειναι πενα

Το μονο που μενει ειναι η διαρκεια του μοτερ ,δινουν ενα χρονο εγγυηση αλλα για 140 ευρω ειναι οτι πιο VFM 

481627614_9199281956775825_944530932726286643_n.jpg

482289062_943042571249228_3883644832954391220_n.jpg

466973587_3874315586170708_8923300258576579864_n.jpg

Αν δεις εδω εκει αυτα τριγυρω που εβγαλα και απλα εμεινε ενα μικρο με τα κουμπια 

_123456-1500x1500h.jpg.24efd4700feabac5cc224289017689b6.jpg

Επεξ/σία από gg i carry
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω και γω απο εδω με αντικαταβολη εννοειται..

Το γραφειο ηρθε ετοιμο/στημενο;

Φοβαμαι αν κατα τη συναρμολογηση υπαρχει θεμα αν μπορεσω να τους βρω μετα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...