Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Πλάκα κάνεις!

καθόλου!,απλά ήταν όρθιο πιάνο,δεν ήταν με ουρά, το πήραν οι τύποι και το πήγαν αέρα,καμια 300 κιλά θα ήταν όμως.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πιο απλο ειναι να καλεσει συνεργειο να το φτιαξουν επι τοπου.Αν θελει οπωςδηποτε να το διωξει απο εκει το συνεργειο θα το λυσει,θα το βγαλει και θα το επισκευασει στο χωρο του

Δημοσ.

Εγω εχω σομπα πελλετ, οταν την αγορασα την ανεβασα στον δευτερο απο τις σκαλες μαζι με εναν ακομα.

Ετυχε να κανω 2 μετακομισεις και την κατεβασαμε ανεβασαμε 4 ατομα. Δεν με πιστευαν οτι εγω με εναν ακομα την ανεβασαμε. Μου λεγανε αποκλείεται.  Ειναι περιπου 120 κιλα αλλα δεν εχει πουθενα να την πιασεις. Και ομως το καναμε. 

Δημοσ.

Τα πλυντήρια συνήθως δεν ξεπερνούν τα 80 κιλά σε βάρος, οπότε μπορεί να σηκωθεί από 2 άτομα σε αυτό το ύψος με ασφάλεια πιστεύω. Το δοκίμασες αυτό ή απογοητεύτηκες με την ιδέα και μόνο;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, cpc464 είπε

καθόλου!,απλά ήταν όρθιο πιάνο,δεν ήταν με ουρά, το πήραν οι τύποι και το πήγαν αέρα,καμια 300 κιλά θα ήταν όμως.

Και το δικό μας χωρίς ουρά είναι, κάπου 300 κιλά το εκτίμησαν αυτοί που το μετέφεραν. Μιλάμε 5-6 ατομα και τους βγήκε η πίστη. 

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα και το διέλυσα μόνος, καθώς ο μάστορας που έκανε διάγνωση πως δεν επισκευάζεται δεν ήθελε να το αναλάβει. Έβγαλα το κομμάτι τσιμέντο, έβγαλα τον κάδο με τη βοήθεια ενός ακόμα ατόμου, και το υπόλοιπο σηκώθηκε όλο μαζί εύκολα.

Δημοσ.
Στις 27/10/2024 στις 12:06 ΜΜ, giwrgostr είπε

Αν σηκωθει, λογικα χωραει. Το θεμα ειναι το βαρος, 2 ατομα δεν το σηκωνουν τοσο ψηλα

Φέρε ακόμα 2 άτομα.

Πρόβλημα λύθηκε.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Φέρε ακόμα 2 άτομα.

Πρόβλημα λύθηκε.

μου θυμίζει το ανέκδοτο με τους μπογιατζήδες.

Πως θα χωρέσουν 4 άτομα στον χώρο αυτόν και να σηκώσουν το πλυντήριο.  Άσε που το έλυσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...