Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 hours ago, stratigos24 said:

Δεν άλλαξα τίποτα. 

Το ρούτερ που έφεραν και τεστ από το κινητό μου πάλι όπως τότε.

ποιος ξερει.εκτος αν κατεβαζε κανεις.τελος καλα ολα καλα παντως

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

ποιος ξερει.εκτος αν κατεβαζε κανεις.τελος καλα ολα καλα παντως

Έκανα τα τεστ λίγο μετά αφου το είχαν τοποθετήσει. Μπορεί γιαυτό? Να μην ειχαν βάλει από το ''κέντρο'' τα τελικά settings?

Δημοσ.
1 hour ago, stratigos24 said:

Έκανα τα τεστ λίγο μετά αφου το είχαν τοποθετήσει. Μπορεί γιαυτό? Να μην ειχαν βάλει από το ''κέντρο'' τα τελικά settings?

θα μπορουσες να ειχε μεινει καποιο παλιο Policy απο την προηγουμενη συνδεση σου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 28/02/2025 at 15:48, varade said:

και εμενα αυτο μου εστειλαν για 1gbps. να το κρατησω ή να ζητησω το ΝΟΚΙΑ?

μια χαρα ειναι.δεν βρισκω λογο να παρεις αλλο.και το βασικο ειναι τι δινουν πλεον.το πιο New που δινουν τωρα οσο ξερω ειναι το Huawei.δηλαδη εννοω οτι μπορει σε καποιο καταστημα κτλ να μην υπαρχει προηγουμενο μοντελο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

μια χαρα ειναι.δεν βρισκω λογο να παρεις αλλο.και το βασικο ειναι τι δινουν πλεον.το πιο New που δινουν τωρα οσο ξερω ειναι το Huawei.δηλαδη εννοω οτι μπορει σε καποιο καταστημα κτλ να μην υπαρχει προηγουμενο μοντελο.

δηλαδη παλια έδιναν το νοκια και τωρα το huawei? 

Αυτο που θα κανω, μαλλον θα ερθουν οι τεχνικοι αυτη την βδομαδα, ειναι να κρατησω το huawei , να το συνδεσω με αλλο ρουτερ πιο δυνατο που εχω.

Και μελοντικα ΟΤΑΝ θα δινουν ONT με θυρα 2.5, τοτε θα ζητησω ONT. Γιατι τωρα δινουν μονο 1000ρι ONT.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, varade said:

δηλαδη παλια έδιναν το νοκια και τωρα το huawei? 

Αυτο που θα κανω, μαλλον θα ερθουν οι τεχνικοι αυτη την βδομαδα, ειναι να κρατησω το huawei , να το συνδεσω με αλλο ρουτερ πιο δυνατο που εχω.

Και μελοντικα ΟΤΑΝ θα δινουν ONT με θυρα 2.5, τοτε θα ζητησω ONT. Γιατι τωρα δινουν μονο 1000ρι ONT.

το πρωτο που θυμαμαι ηταν το nokia εκτος αν εδωσαν και αλλο μοντελο nokia πιο μετα. και αν ειδα σωστα και τα 2 ειναι wifi 6. βγαζουμε εκτος αυτα που εδιναν στο ιδιοκτητο δικτυο της νεας σμυρνης.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
Στις 2/3/2025 στις 4:02 ΜΜ, poulinos είπε

το πρωτο που θυμαμαι ηταν το nokia εκτος αν εδωσαν και αλλο μοντελο nokia πιο μετα. και αν ειδα σωστα και τα 2 ειναι wifi 6. βγαζουμε εκτος αυτα που εδιναν στο ιδιοκτητο δικτυο της νεας σμυρνης.

μου βαλανε την 1000ρα ολα κομπλε. Προβλημα ομως οτι το upload φτανει μεχρι 120 (αντι για 500 που επρεπε). τους πηρα στο τεχνικο τμημα και ανοιξαν θεμα. νομιζω οτι εχουν αφησει ακομα τον κοφτη στα 100 αντι για τα 500 που πρεπει να δινουν πλεον.

Δημοσ.
On 08/03/2025 at 19:14, varade said:

μου βαλανε την 1000ρα ολα κομπλε. Προβλημα ομως οτι το upload φτανει μεχρι 120 (αντι για 500 που επρεπε). τους πηρα στο τεχνικο τμημα και ανοιξαν θεμα. νομιζω οτι εχουν αφησει ακομα τον κοφτη στα 100 αντι για τα 500 που πρεπει να δινουν πλεον.

θα μπορουσε για καποιο λογο να εχει μεινει το Policy ή να εχει γινει καποια λαθος ρυθμιση απο πλευρα OLT>σε καθε περιπτωση θα το φτιαξουν δεν νομιζω οτι ειναι κατι. με το down εισαι οκ σωστα?γιατι αν με το down δεν εισαι οκ θα μπορουσε να εφταιγε και τιποτα αλλο οπως χαμηλες οπτικές  σταθμες κτλ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα μπορουσε για καποιο λογο να εχει μεινει το Policy ή να εχει γινει καποια λαθος ρυθμιση απο πλευρα OLT>σε καθε περιπτωση θα το φτιαξουν δεν νομιζω οτι ειναι κατι. με το down εισαι οκ σωστα?γιατι αν με το down δεν εισαι οκ θα μπορουσε να εφταιγε και τιποτα αλλο οπως χαμηλες οπτικές  σταθμες κτλ

image.png.b9dd313dde9b4f85d10b9c7d5ecaec8b.png

Δημοσ.
Στις 8/3/2025 στις 7:14 ΜΜ, varade είπε

Με wifi τι ταχυτητες πιανεις περίπου ;

Στις 11/3/2025 στις 12:45 ΠΜ, varade είπε

image.png.b9dd313dde9b4f85d10b9c7d5ecaec8b.png

Εκανες ρισταρτ? Δοκιμασες αλλο ethernet? Εμενα με ρισταρτ εφτιαχνε οταν ειχα αντιστοιχο θεμα

Δημοσ.
On 12/03/2025 at 18:16, Aggelos_INSM said:

Με wifi τι ταχυτητες πιανεις περίπου ;

Εκανες ρισταρτ? Δοκιμασες αλλο ethernet? Εμενα με ρισταρτ εφτιαχνε οταν ειχα αντιστοιχο θεμα

με ανησυχει που λες απο οτι καταλαβα οτι το εχει κανει πολλες φορες διοτι μπορει να ειναι και κανα bug??? εκτος αν εφταιγε κατι με την πορτα ή αν ησουν τιποτα οριακα σε οπτικες σταθμες.

εκτος αν ηταν θεμα wifi και κατι το σκαλωνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...