Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, poulinos είπε

με ανησυχει που λες απο οτι καταλαβα οτι το εχει κανει πολλες φορες διοτι μπορει να ειναι και κανα bug??? εκτος αν εφταιγε κατι με την πορτα ή αν ησουν τιποτα οριακα σε οπτικες σταθμες.

εκτος αν ηταν θεμα wifi και κατι το σκαλωνε.

Με το νοκια το χα παθει μερικες φορες ναι. Ως Ap δεν εχω τέτοιο θεμα πάντως 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, Aggelos_INSM said:

Με το νοκια το χα παθει μερικες φορες ναι. Ως Ap δεν εχω τέτοιο θεμα πάντως 

ποιος ξερει.αν δεν το κανει τωρα σιγουρα δεν ειναι θεμα wifi τοτε.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση επειδή δεν βρίσκω αντίστοιχο θέμα;

Στο web interface του huawei, πού βλέπω την ταχύτητα συγχρονισμού;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasvar είπε

Να κάνω μια ερώτηση επειδή δεν βρίσκω αντίστοιχο θέμα;

Στο web interface του huawei, πού βλέπω την ταχύτητα συγχρονισμού;

Ευχαριστώ.

Δε τη βλεπεις. Ειναι Ftth οχι dsl

Δημοσ.
1 hour ago, Aggelos_INSM said:

Δε τη βλεπεις. Ειναι Ftth οχι dsl

σε fritz κατι υπηρχε οσο θυμαμαι οταν ειχα κανει καποτε δοκιμη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

σε fritz κατι υπηρχε οσο θυμαμαι οταν ειχα κανει καποτε δοκιμη

Ενδιαφέρον . Φανταζομαι ο συγχρονισμός ηταν μεγαλυτερος απο την ταχύτητα του προγράμματος λογω overhead?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, Aggelos_INSM said:

Ενδιαφέρον . Φανταζομαι ο συγχρονισμός ηταν μεγαλυτερος απο την ταχύτητα του προγράμματος λογω overhead?

ηταν σε φαση lab οποτε το sync ηταν το μεγιστο .1000 down 1000 up. μου ειχε μεινει στο μυαλο το 1000.δυστυχως δεν μπορω να το κανω ευκολα τεστ ξανα. θα δω αν παιζει στο lab κανα fritz πανω σε ftth να το τσεκαρω.

Επεξ/σία από poulinos
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Συγνώμη αν η ερώτηση είναι "αστεία" αλλά δεν το κατέχω πολύ το θέμα.

Συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βάλω επάνω στο συγκεκριμένο router 

ένα ζευγάρι TP-LINK Deco X20 για να επιτύχω επέκταση του σήματος wifi στο σπίτι μου.

Η σύνδεση μου είναι με 300αρα οπτική ίνα.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από G_Thess
  • Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, G_Thess said:

Καλησπέρα.

Συγνώμη αν η ερώτηση είναι "αστεία" αλλά δεν το κατέχω πολύ το θέμα.

Συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βάλω επάνω στο συγκεκριμένο router 

ένα ζευγάρι TP-LINK Deco X20 για να επιτύχω επέκταση του σήματος wifi στο σπίτι μου.

Η σύνδεση μου είναι με 300αρα οπτική ίνα.

Ευχαριστώ.

ναι μπορεις κανονικα.απλα μην τα βαλεις ως router(το πρωτο)αλλα ως access point.δεν υπαρχει λογος να εχεις 2 nat και 2 συσκευες να κανουν routing.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, το ίδιο μοντεμ μου εφεραν και εμένα για nova fiber 1000. Ξέρει κάποιος το max down/up speed που μπορεί να βγάλει σε wifi το συγκεκριμένο. Εμένα με καλώδιο έφτασε 945/530 και ασύρματα σε 5ghz μέγιστο 710/440 με συνδεδεμένες συσκευές επάνω (idle) και ένδειξη σήματος κεραίας (pc) full. Ενημερωτικά το pc έχει επάνω Asus GC-WBAX210 (rev. 1.0)

Δημοσ.
Στις 4/4/2025 στις 10:40 ΜΜ, poulinos είπε

ναι μπορεις κανονικα.απλα μην τα βαλεις ως router(το πρωτο)αλλα ως access point.δεν υπαρχει λογος να εχεις 2 nat και 2 συσκευες να κανουν routing.

Μια ερωτηση πανω σε αυτο. Υπαρχει τροπος να κρατησουμε τα deco σε router mode αλλα να μην εχουμε double nat; χανει αρκετες απο τις λειτουργιες του το deco σε AP mode . Παντα σε συναρτηση οτι χρησιμοποιουμε το router του παροχου (υπαρχουν κωδικοι root).

Δημοσ.
On 16/04/2025 at 18:30, kallair said:

Μια ερωτηση πανω σε αυτο. Υπαρχει τροπος να κρατησουμε τα deco σε router mode αλλα να μην εχουμε double nat; χανει αρκετες απο τις λειτουργιες του το deco σε AP mode . Παντα σε συναρτηση οτι χρησιμοποιουμε το router του παροχου (υπαρχουν κωδικοι root).

α.να μπει του παροχου σε  bridge mode.

β.να κανεις One to one nat.

σε bridge αναλογως τον παροχο μπορει να εχεις θεμα στην τηλεφωνια.

On 16/04/2025 at 15:21, antonis1979 said:

Καλησπέρα, το ίδιο μοντεμ μου εφεραν και εμένα για nova fiber 1000. Ξέρει κάποιος το max down/up speed που μπορεί να βγάλει σε wifi το συγκεκριμένο. Εμένα με καλώδιο έφτασε 945/530 και ασύρματα σε 5ghz μέγιστο 710/440 με συνδεδεμένες συσκευές επάνω (idle) και ένδειξη σήματος κεραίας (pc) full. Ενημερωτικά το pc έχει επάνω Asus GC-WBAX210 (rev. 1.0)

δεν θα πω για το συγκεκριμενο router και την συγκεκριμενη καρτα αλλα μονο μια φορα εχω δει πανω απο 1000mbit σε ασυρματο και αυτο σε wifi 6E στα 6ghz.  η καρτα σου ειναι gigabyte οχι asus.

μπορεις να δοκιμασεις καναλι πανω απο 100 μηπως παιξει καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

α.να μπει του παροχου σε  bridge mode.

β.να κανεις One to one nat.

σε bridge αναλογως τον παροχο μπορει να εχεις θεμα στην τηλεφωνια.

δεν θα πω για το συγκεκριμενο router και την συγκεκριμενη καρτα αλλα μονο μια φορα εχω δει πανω απο 1000mbit σε ασυρματο και αυτο σε wifi 6E στα 6ghz.  η καρτα σου ειναι gigabyte οχι asus.

μπορεις να δοκιμασεις καναλι πανω απο 100 μηπως παιξει καλυτερα.

Εννοείς να επιλέξω καρφωτο κανάλι 100+ ; Δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψει το μόντεμ ; Επίσης ναι η κάρτα είναι Aorus όχι asus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/04/2025 at 11:11, antonis1979 said:

Εννοείς να επιλέξω καρφωτο κανάλι 100+ ; Δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψει το μόντεμ ; Επίσης ναι η κάρτα είναι Aorus όχι asus

ναι gigabyte aorus. δεν μπερδευει.μπορει να παρει μερικα λεπτα μεχρι να το κανει assign αλλα ειναι λογικο διοτι ειναι dfs channels.

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...