epicouros Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 9 ώρες πριν, screaming_trees είπε Μετά το 2, η χειρότερη της σειράς Δεν εχω δει την τελευταία ακόμα αλλα πραγματικά η δεύτερη ταινία ηταν άθλια.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, epicouros είπε Δεν εχω δει την τελευταία ακόμα αλλα πραγματικά η δεύτερη ταινία ηταν άθλια. Ηταν η πρωτη ταινια που ειχα νοικιασει σε DVD απο βιντεοκλαμπ. Και μαλιστα ηταν ζωνη 1. Παντως για το Final Reckoning εχω διαβασει καλα λογια... Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Ntinaras
maximusgr Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη ταινία (Dead Reckoning Part One -2023 ) ήταν ένας θρίαμβος και πραγματικά ανέβασε τον πήχυ σε δυσθεώρητα ύψη, οπότε αυτή μου φάνηκε πιο ήσυχη και διεκπεραιωτική. Παρόλα αυτά πάντα πάντα θα θυμάμαι τις ωραίες στιγμές που μας έχουν δώσει εδώ και 29 χρόνια οι ταινίες της σειράς. 2
KyrGR Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Είναι σαν ταινία του πράκτορα ΘΟΥ ΒΟΥ με μεγαλύτερο budget. Κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. 2 2
profile Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 ώρες πριν, KyrGR είπε Είναι σαν ταινία του πράκτορα ΘΟΥ ΒΟΥ με μεγαλύτερο budget. Ωραία και ενδιαφέρουσα προσέγγιση αυτή. Ευχαρίστως θα τη δω .
mountains1 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 ώρες πριν, KyrGR είπε Είναι σαν ταινία του πράκτορα ΘΟΥ ΒΟΥ με μεγαλύτερο budget. Κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν η Ελλαδα, ο Ελληνικο κινηματογραφος, ειχε τα budget και τα μεσα εκεινη την εποχη, ο Θανασης Βεγγος θα ηταν παγκοσμιως γνωστος, γιατι δεν υστερει σε τιποτε απο τον Λουι ντε Φινες. Απλα εδω ηταν Ελλαδα και εκει....Γαλλια. --- Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν θα ξαναδω τον Τom σε MI. Οπως και....'τρεμω' στο τι 'φρουτο' μπορει να αντικαταστησει τον Daniel Craig στα James Bond. Ζουμε σε....πονηρες εποχες! 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εμένα μου άρεσε την είδα χθες και πραγματικά κρατάει το ενδιαφέρον ! Αξίζει σαν ταινία δεν βαριέσαι καθόλου παρότι κρατάει κοντά 3 ώρες ! Θα την έβλεπα ξανά με ευχαρίστηση!! Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Just_travel_everywhere 3
jpaokx Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Δλδ τόσο χάλια είναι; Σκεφτόμουν να την δω σήμερα αλλά με αυτά που βλέπω μάλλον πρέπει να ξανασκεφτω τα 9 ευρω. Επίσης, είναι για μέσα ή θερινό σινεμά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα