Προς το περιεχόμενο

Mission: Impossible – The Final Reckoning Trailer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μία καλή "σκηνή" όλη κι όλη, με το ζόρι να βγάλει συναίσθημα παντού (συνήθως αποτυχία), κακή κοπτορραπτική και ατελείωτες wtf στιγμές.

Εξαιρετικά ενοχλητικό το ασταμάτητο "ποζάρισμα" των διαφόρων χαρακτήρων, λογική/εικόνα ταινιών του 80-90.

Σε αίθουσα της προκοπής θα κέρδιζε πόντους, αλλά ήταν τόσο κακό το προηγούμενο που δεν ψήθηκα ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έτυχε να δω μια τριπλέτα ταινιών μέσα σε μια εβδομάδα η συγκεκριμένη ήταν ξεκάθαρα η πιο τίμια μεταξύ superman (braindead teen cartoon…. ντράπηκε και η ντροπή) και Jurassic (fake nostalgia). Προφανώς και οι peaceful στιγμές ήταν generic και χιλιοπαιγμένες οπότε λογικό να είναι βαρετό ομως οι 2 μεγάλες σκηνές δράσης (underwater και στον αέρα στο τέλος) είναι ξεκάθαρη νίκη για το σινεμά και ο λόγος που αγαπήσαμε τις old school ταινίες δράσης. Πραγματικά δεν κούνησα βλέφαρο και ήταν κάτι που είχα καιρό να βιώσω….. ο τύπος είναι για το Δαφνί με όλο το σεβασμό προς τους τρόφιμους του ιδρύματος. 😅

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 3
Δημοσ.

Κάθισα και είδα όλες της MI αυτή την εβδομάδα, οπότε όταν έφτασε η στιγμή να δω την τελευταία, ήμουν κάπως κορεσμένος. Παρόλα αυτά η ταινία είναι πολύ καλή και το μόνο "λάθος" που κάνει είναι ότι επικεντρώνει πολύ στον Κρουζ. Σε αντίθεση με τις άλλες ΜΙ, νομίζω εδώ έχουμε μια δόση παραπάνω από  Ίθαν Χαντ, από όσο θα έπρεπε. Μπορεί να το αξίζει ο χαρακτήρας και να το αξίζει και ο ηθοποιός, αλλά νομίζω χάνει λίγο τις ισορροπίες της η ταινία. Η underwater σκηνή είναι χαρακτηριστική. Εντυπωσιακή μεν, αλλά στο τέλος μας τα χαλάει * . Η σκηνή με τα αεροπλάνα, απόλαυση. 

7.5/10

Spoiler

* Όταν σου λένε βάλε την στολή και ίσως γλυτώσεις και εσύ αναγκάζεσαι να αφαιρέσεις την στολή αρχικά και τον αναπνευστήρα στην συνέχεια για να ελευθερωθείς, έχοντας μάλιστα παρασυρθεί σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος και επιβιώνεις, ε ρε Τομ, δεν χρειάζονται αυτά. Αρκούσε η αφαίρεση της στολής, δεν χρειαζόταν να κάνεις ανάδυση και χωρίς τον αναπνευστήρα. Άστα στην marvel και την DC αυτά.

• Like 3
Δημοσ.
On 26/08/2025 at 16:49, john_dr said:

Κάθισα και είδα όλες της MI αυτή την εβδομάδα, οπότε όταν έφτασε η στιγμή να δω την τελευταία, ήμουν κάπως κορεσμένος. Παρόλα αυτά η ταινία είναι πολύ καλή και το μόνο "λάθος" που κάνει είναι ότι επικεντρώνει πολύ στον Κρουζ. Σε αντίθεση με τις άλλες ΜΙ, νομίζω εδώ έχουμε μια δόση παραπάνω από  Ίθαν Χαντ, από όσο θα έπρεπε. Μπορεί να το αξίζει ο χαρακτήρας και να το αξίζει και ο ηθοποιός, αλλά νομίζω χάνει λίγο τις ισορροπίες της η ταινία. Η underwater σκηνή είναι χαρακτηριστική. Εντυπωσιακή μεν, αλλά στο τέλος μας τα χαλάει * . Η σκηνή με τα αεροπλάνα, απόλαυση. 

7.5/10

Hide contents

* Όταν σου λένε βάλε την στολή και ίσως γλυτώσεις και εσύ αναγκάζεσαι να αφαιρέσεις την στολή αρχικά και τον αναπνευστήρα στην συνέχεια για να ελευθερωθείς, έχοντας μάλιστα παρασυρθεί σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος και επιβιώνεις, ε ρε Τομ, δεν χρειάζονται αυτά. Αρκούσε η αφαίρεση της στολής, δεν χρειαζόταν να κάνεις ανάδυση και χωρίς τον αναπνευστήρα. Άστα στην marvel και την DC αυτά.

Spoiler

ισχυει ακριβως το ιδιο ειπα και εγω για την σκηνη που ανεβηκε χωρις καν αναπνευστηρα, εντελως αχρειαστο, αλλα μετα λες οκ η ταινια λεγεται mission impossible οποτε oh well 😅

• Like 2
  • Members
Δημοσ.

Εγώ να εξομολογηθώ την αμαρτία μου, δεν κατάφερα να αντέξω πάνω από 30-40 λεπτά. Ήξερα ότι, όπως και τα Τζέιμς Μποντ, είναι από τις ταινίες  όπου δεν έπρεπε να ψειρίσω: ήρωες ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, πυροβολούνται και παίζουν ξύλο και συνήθως δεν καταλαβαίνω τις λεπτομέρειες της υπόθεσης αλλά ούτε και χρειάζεται να τις καταλάβω (παλιότερα ντρεπόμουν να παραδεχτώ ότι δεν καταλάβαινα την τύφλα μου, αλλά από ένα σημείο και μετά το ξεπέρασα). Ενώ όμως το προηγούμενο το είχα δει ευχάριστα, σε αυτό κάπου στο μισάωρο είπα "πω, δηλαδή τώρα έχουμε άλλες δύο και βάλε ώρες από αυτό το πράγμα;". Και κάπου εκεί το σταμάτησα.

Νομίζω πως τα στοιχεία που με έκαναν να μην το αντέξω ήταν δύο: η όλη υπόθεση με το μοχθηρό ΑΙ ήταν πολύ κακοφτιαγμένη και πρόχειρη. Το προηγούμενο νομίζω πως ήταν κάπως πιο συγκρατημένο και δεν είχε γίνει τελείως επιστημονική φαντασία. Ήταν λες και έπρεπε ντε και καλά ο κακός της υπόθεσης να είναι κάτι επίκαιρο, και η προσέγγιση θύμισε λίγο τον θείο που θέλει να κάτσει με τη νεολαία, νομίζει ότι λέει κουλ πράγματα και τελικά καταλήγει να γίνεται αστείος (με την κακή έννοια).

Το άλλο ήταν η έκφραση, ή μάλλον η έλλειψη αυτής, του Τομ Κρουζ. Ήταν λες και φορούσε μόνιμα μάσκα. Σε κάποια από τις πρώτες εμφανίσεις, μου πέρασε στα σοβαρά από το μυαλό ότι δεν ήταν ο ίδιος αλλά κάποιος από τους συνεργάτες του που φορούσε μάσκα Ίθαν Χαντ για να ξεγελάσει τους κακούς. Σε ένα άλλο σημείο όπου ένας τύπος του έριχνε γροθιές στο πρόσωπο, σκεφτόμουν "μη, πρόσεχε, θα τον σπάσεις". 

Γενικά πάντως στη συγκεκριμένη σειρά ταινιών μου δίνεται η εντύπωση πως πρώτα κάθονται και στύβουν το κεφάλι τους για να αποφασίσουν αυτές τις 1-2 βασικές σκηνές δράσης που θα προμοτάρουν στο διαφημιστικό τους υλικό, και μετά στο χρόνο που απομένει ξεπετάνε ένα σενάριο που βασικός του στόχος είναι απλά να οδηγεί σε αυτές τις σκηνές, ακόμα κι αν στο τέλος δεν πολυβγαίνει νόημα.

Δεν ξέρω αν φταίει ότι οι αντοχές μου έχουν μειωθεί, αλλά τις προηγούμενες τις είχα δει χωρίς να τις βαρεθώ τόσο όσο αυτή. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρομοίως, και εγώ γουστάρω Τομ αλλά συμφωνώ με τους δυο από πάνω. Κάτι με έκανε να βαριέμαι. Το part 1 ήταν πολύ καλό.

Δημοσ.

Το μόνο MI που είχα δει ήταν αυτό του 2023, παρόλα αυτά όπως και το προηγούμενο και αυτό μου άρεσε πολύ και πρόλαβα και δέθηκα με τον χαρακτήρα και ένιωσα το feeling των ταινιών αυτών. Πολύ καλό και τίμιο. 8/10

Δημοσ.

Δεν άντεξα να τη δω ολόκληρη, μένει 1 ώρα και 20 λεπτά ίσως το δω σήμερα το υπόλοιπο για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Δε βρήκα κανένα λόγο να διαρκέσει ΤΟΣΟ πολύ, οι ηθοποιοί πλην Τομ κ του πιστού συνεργάτη μου φάνηκαν όλοι αδιάφοροι. 

Με επιείκεια ένα 6/10 ως τώρα 

Δημοσ.

Είδα και το υπόλοιπο. 

Η ταινία είναι αργηηηηη δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατά 3 ώρες, κανείς! Ήρωας όποιος μπορέσει και τη δει σερί πραγματικά 

κλείνω με 5/10 γιατί πραγματικά δεν άξιζε 

• Like 1
Δημοσ.

Καμια σχέση με το πρώτο μέρος της ταινίας, ισως η χειρότερη Mission: Impossible ταινία μέχρι σήμερα, απο ενα σημείο και μετα έκανα αγγαρεία που την έβλεπα.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς, ναι. Η ταινία ήταν μια αποτυχία. Ήταν πολύ βαρετή, με αχρείαστες και πρόχειρα επεξεργασμένες αναφορές στις προηγούμενες, και μας απογοήτευσε. Ο Τομ Κρουζ μάς απογοήτευσε, αλλά τον συγχωρούμε, γιατί προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση κόπωσης.

Τον συγχωρούμε για όλες τις υπέροχες στιγμές που μας έχει χαρίσει, καθώς μεγαλώνουμε, καθώς είναι ένας ηθοποιός που πάντα σεβάστηκε το κοινό του. Ένας καλλιτέχνης που τα έδωσε όλα και είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία. Και είμαι σίγουρος πως δεν τελείωσε τίποτα, θα επανορθώσει. 

• Like 2
Δημοσ.

Ολες οι αποψεις σεβαστες....αλλα βλεπω αυστηροι οι κριτες εδω....

Εγω την ειδα χτες, και απο τη στιγμη που με κρατουσε κολλημενο να μην θελω να παω ουτε τουαλετα, και με ολα τα στοιχεια μιας γεματης περιπετειας, την βρηκα, και αυτη, οπως και τα περισσοτερα MI, καταπληκτικη.

Νομιζω, πρεπει να κρινουμε καθε ταινια, συμφωνα με το ειδος στο οποιο εντασσεται. Και για 'περιπετεια-δρασης', νομιζω οτι ειναι η απολυτη κορυφη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...