Προς το περιεχόμενο

Alien: Earth[Hulu, 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αρχίσαμε με τα τραβηγμένα λάθη από το πρώτο επεισόδιο..

Spoiler

Περπατούσε έντομο πάνω του σε σχήμα μεγάλης ακρίδας κι' αυτός το κατάλαβε απλά σαν ένα τσίμπημα από κουνούπι και το αγνόησε.

Στο cryo chamber στο σκάφος υπήρχε νεκρό facehugger και δεν το είδε ολόκληρο squad..

Και άλλα πολλά..

Δημοσ.

Μου άρεσε με εντυπώσεις άνω του μετρίου. Καλή ατμόσφαιρα - σκηνοθεσία, ενδιαφέρον το σεναρικό στήσιμο που συμπεριλαμβάνει τα διάφορα ήδη επαυξημένων ανθρώπων και ρομπότ και αυθεντική ωμή Alien σπλατεριά. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η συνεχής εστίαση σε teen χαρακτήρες στο όλο franchise. To είδαμε και στο Alien Romulus το ξαναβλέπουμε κι εδώ. Εντάξει το καταλαβαίνω ότι θέλουν να τραβήξουν νέο κοινό αλλά δεν είναι δυνατόν να ψάχνεις να βρεις σε όλο το έργο έναν ώριμο χαρακτήρα, καταντάει ενοχλητικό. Σίγουρα πάντως η σειρά είναι μια όαση στην ξέρα που έχει πέσει στο είδος. 

Δημοσ.

Και εγω γενικά που είμαι alien fan και έχω δώσει ευκαιρίες και ευκαιρίες.... Δε μπορώ να έρθω να πω ότι με τρελαίνει... Αλλά δεν μου είναι και αδιάφορο. Σίγουρα θα την δω μέχρι τέλους και θα τα πούμε ξανά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Niko09 είπε

Τετοια τεχνολογια και οι υπολογιστες τους μοιαζουν να ερχονται απο την δεκαετια του 80

Συνέχεια της αισθητικής της πρώτης (και δεύτερης) ταινίας, όπως και σε άλλα franchise (ιδίως StarWars).

Γράφοντας το παραπάνω, ενώ ήμουν πάρα πολύ αρνητικά προδιαθετειμένος με όσα είχα δει στα τελευταία trailer, μου άρεσε πάρα πολύ.

Είχε πάρα πολύ καλά στοιχεία, έβγαζε ατμόσφαιρα, σε βάζει στο κλίμα, σε κρατάει.

Δυστυχώς, χάνει από τη χαζομάρα και τις χαζοχαρές που για κάποιο λόγο νιώθουν την ανάγκη να βάζουν παντού πλέον.

Τα βασικά που ενοχλούν είναι το "boy genius" (κάπου φτάνει με αυτού του είδους τους χαρακτήρες πια, καταντάει γελοίο) και το concept "στέλνω μικρά παιδιά/προεφήβους να διαχειριστούν μαζική καταστροφή, να έρθουν σε επαφή με θάνατο σε μεγάλη κλίμακα και το συνεχίζω κι όταν αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει και κάτι που σκοτώνει", με "ασπίδα" τα ισχυρά σώματά τους.

Φοβάμαι ότι από το άνετο 8άρι θα πέσει στο 6 βαριά 6.5 τελικά, ακριβώς λόγο της εξελισσόμενης braindead κατάστασης. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
55 minutes ago, Πέτρος said:

Δυστυχώς, χάνει από τη χαζομάρα και τις χαζοχαρές που για κάποιο λόγο νιώθουν την ανάγκη να βάζουν παντού πλέον.

Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα, αλλά υποθέτω ότι εννοείς επίπεδα ηλιθιότητας Prometheus? 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα, αλλά υποθέτω ότι εννοείς επίπεδα ηλιθιότητας Prometheus? 😛

Τί θες να πεις...ότι κάποιος βλέπει 

Spoiler

ένα πράμα που είναι σαν διασταύρωση κόμπρας με τσαπού και πάει όλο χαρά να το χαϊδέψει, είναι χαζό αυτό?

Είναι κάτι σαν αυτό που γράφει κι ο Psycho παραπίσω, κι έχει πολλά τέτοια.

Θα μπορούσε πραγματικά να είναι πολύ καλό, διαμάντι. 

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...