DimJ Fot Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Δυστυχως τελειωσε παιδια, μπηκα σημερα και γυρισε στο 40%. Ηταν προσφορα μεχρι προχθες 1
epir21 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου @darkmatinee έγινε τελικα διαθέσιμο το cash back του NordVPN αλλα όχι το referral bonus (έχουν ίδια ημερομηνία) - έχεις ιδέα γιατί; 1
darkmatinee Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 minute ago, epir21 said: @darkmatinee έγινε τελικα διαθέσιμο το cash back του NordVPN αλλα όχι το referral bonus (έχουν ίδια ημερομηνία) - έχεις ιδέα γιατί; Δεν έχω ιδέα 1
epir21 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Επίσης γρήγορη ερώτηση, IBAN δηλώνουμε για να τα πάρουμε; Δηλαδή θα μας χρεώσει η τράπεζα προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος απο εξωτερικό (ότι είναι αυτό);
darkmatinee Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 18 minutes ago, epir21 said: Επίσης γρήγορη ερώτηση, IBAN δηλώνουμε για να τα πάρουμε; Δηλαδή θα μας χρεώσει η τράπεζα προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος απο εξωτερικό (ότι είναι αυτό); Ναι, μισό € είναι η χρέωση πλέον. Αλλιώς Revo. 1
Sadako Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Και σε εμένα ήρθε ειδοποιήση για το cashback. Βέβαια σε Revolut δεν μπόρεσα να κάνω ανάληψη, μου είπε ότι θέλει επιπλέον στοιχεία λογαριασμού (ή χρήστη, δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεί η μετάφραση). Οπότε μπήκα και έβαλα τα στοιχεία του ελληνικού μου λογαριασμού Πειραιώς, τώρα λέει ότι μπλοκάρονται οι αναλήψεις για κανά 2 μέρες. Ας είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα