Προς το περιεχόμενο

realme GT 7 Pro Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά .χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα να χουμε με υγεία ευτυχία και αγάπη. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω κάτι και περιμένω τη γνώμη σας. Έχω ένα κινητό REALME GT 6 και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άκουσα ότι βγήκε το καινουριο REALME GT 7 PRO αξίζει να πάω σε αυτό το καινούργιο μοντέλο η να παραμείνω το GT 6 που έχω τώρα ?? Θα δω μεγάλη διαφορά?? Τη γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα παιδιά .χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα να χουμε με υγεία ευτυχία και αγάπη. Λοιπόν θέλω να ρωτήσω κάτι και περιμένω τη γνώμη σας. Έχω ένα κινητό REALME GT 6 και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άκουσα ότι βγήκε το καινουριο REALME GT 7 PRO αξίζει να πάω σε αυτό το καινούργιο μοντέλο η να παραμείνω το GT 6 που έχω τώρα ?? Θα δω μεγάλη διαφορά?? Τη γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 25/01/2025 at 22:58, Petran1965 said:

Realme GT 7 Pro . Τι ισχύει για τον φορτιστή ? Τον αγοράζεις η το κάνει δώρο η Realme ? 

Αναλόγως το πακέτο που θα επιλέξεις νομίζω, κάποια τον έχουν, άλλα όχι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 3:28 ΜΜ, Cocomel είπε

σκεφτείτε αν αύριο θέλετε να δώσετε 1200 ευρώ για ένα τηλέφωνο τι θα επιλέγατε? εγώ εχω real me 11 pro  δεν λέω φοβερό αλλά στα ίδια χρήματα θα αγόραζα iPhone  ,κατα την γνώμη μου πάνω από 600 ευρώ δεν αξίζει,, επισεις βλέπω κάποιοι να θεωρούν νορμάλ τα 1000 ευρώ για ενα οκ καταπληκτικό τηλέφωνο αλλά δεν παύει να είναι κινέζικο 

Κ το iphone κινεζικό είναι ... 

Στις 26/12/2024 στις 11:06 ΠΜ, Maik1988 είπε

Κ εγώ το ReAlme gt 6 έχω κ είμαι απίστευτα χαρούμενος ... Καλύτερη κάμερα ,καλύτερο επεξεργαστή αν κ εφόσον παίζεις απαιτητικά παιχνίδια μόνο. Εγώ μόνο για fold vivo θ το αλλαζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...