Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι φορατε πανω απο 12 χρονια φακους; Ποια μαρκα χρησιμοποιειτε; Ποιο υγρο συντήρησης;

Eχετε ,σκεφτει να αλλαξετε ποτέ σε ημερήσιους δεδομένου και του κόστους;

Eυχαριστώ!

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, christ0s_k87 είπε

Οσοι φορατε πανω απο 12 χρονια φακους; Ποια μαρκα χρησιμοποιειτε; Ποιο υγρο συντήρησης;

Eυχαριστώ!

Η κάθε περίπτωση διαφέρει , και το καθε μάτι αντιδρά διαφορετικά .

Είμαι χρήστης φακών επαφής , το καλύτερο θα ηταν να πάρεις γνωμη απο οφθαλμιάτρο ή καλύτερα εφαρμοστη φακών επαφής .

Δημοσ.
53 minutes ago, christ0s_k87 said:

Eυχαριστώ!

Όσοι δεν φοράνε πάνω από 12 χρόνια δεν μπορούν να έχουν γνώμη; Ή εάν είναι επαγγελματίες χωρίς την απαραίτητη χρήση φακών επαφής; 

Οι ημερήσιοι είναι σπατάλη χρημάτων αλλά εάν σου περισσεύουν είναι σίγουρα πιο ασφαλείς από άποψη επιμολύνσεων (μειώνει το ρίσκο και την πιθανότητα). Opti-free και Renu είναι καλά αλλά τα περισσότερα υγρά είναι πάνω κάτω ίδια. Εφόσον πλένεις τα χέρια σου πριν του βάλεις/βγάλεις και ο χώρος αποθήκευσης είναι επίσης καθαρός, δεν παίζει τόσο ρόλο το υγρό.

Όσον αφορά την μάρκα, αυτό εξαρτάται από το τι βολεύει τον καθένα λόγω διαφοράς κυρτότητας/καμπυλότητας του κερατοειδή στον κάθε άνθρωπο.  

Δημοσ.

Φοράω πάνω από 20 χρόνια φακούς επαφής, όχι όμως καθημερινά. Περίπου 3-4 την εβδομάδα, πάντα στο γυμναστήριο και σε εξόδους.

Από την πρώτη μέρα χρησιμοποιώ το Opti free και δεν είχα ποτέ θέμα. Από φακούς παίρνω μηνιαίους τους οποίους λόγω μη καθημερινής χρήσης τους κρατάω κανένα δίμηνο περίπου. 

Τα τελευταία χρόνια παίρνω τους pure lens plus που είναι σε καλή τιμή, συνήθως 6 ζευγάρια που μου βγάζουν κοντά στον χρόνο.

Τώρα τελευταία βέβαια σκέφτομαι την λύση του λέιζερ αλλά δεν έχω ψαχτει σοβαρά.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φοράω πάνω από 20 χρόνια φακούς επαφής, όχι όμως καθημερινά. Περίπου 3-4 την εβδομάδα, πάντα στο γυμναστήριο και σε εξόδους.

Από την πρώτη μέρα χρησιμοποιώ το Opti free και δεν είχα ποτέ θέμα. Από φακούς παίρνω μηνιαίους τους οποίους λόγω μη καθημερινής χρήσης τους κρατάω κανένα δίμηνο περίπου. 

Τα τελευταία χρόνια παίρνω τους pure lens plus που είναι σε καλή τιμή, συνήθως 6 ζευγάρια που μου βγάζουν κοντά στον χρόνο.

Τώρα τελευταία βέβαια σκέφτομαι την λύση του λέιζερ αλλά δεν έχω ψαχτει σοβαρά.

Ψαχτο θα σωθεις

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...