Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύο ερωτήσεις:

Ξέρετε αν οι πληρωμές με klarna (πρώτη δόση άμεσα και τις άλλες δύο μια φορά το μήνα) θεωρούνται τραπεζικό δάνειο (καταναλωτικό, όπως όταν αγοράζεις με δόσεις από άλλες τράπεζες όπως alpha, tbi κτλ) ;

Κι αν ναι, ξέρετε αν οι άλλες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όταν πας να πάρεις ένα δάνειο (καταναλωτικό, μικρό μαξ 1000 - 1300 ευρώ), μπορούν να δουν αν έχεις οφειλές στη klarna καθώς και τις προηγούμενες εξοφλημένες αγορές σου με klarna;

Έχω κάνει πολλές αγορές με klarna και είμαι πάντα συνεπής, οπότε το έχω απορία μήπως βελτιώνει την πιστοληπτική μου εικόνα :P

Επεξ/σία από philos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, philos είπε

Δύο ερωτήσεις:

Ξέρετε αν οι πληρωμές με klarna (πρώτη δόση άμεσα και τις άλλες δύο μια φορά το μήνα) θεωρούνται τραπεζικό δάνειο (καταναλωτικό, όπως όταν αγοράζεις με δόσεις από άλλες τράπεζες όπως alpha, tbi κτλ) ;

Κι αν ναι, ξέρετε αν οι άλλες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όταν πας να πάρεις ένα δάνειο (καταναλωτικό, μικρό μαξ 1000 - 1300 ευρώ), μπορούν να δουν αν έχεις οφειλές στη klarna καθώς και τις προηγούμενες εξοφλημένες αγορές σου με klarna;

Έχω κάνει πολλές αγορές με klarna και είμαι πάντα συνεπής, οπότε το έχω απορία μήπως βελτιώνει την πιστοληπτική μου εικόνα :P

Υπάρχει credit score  στην Ελλάδα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε

Ναι, απλά δε στο ανακοινώνουν.

Αυτή είναι η δουλειά του Τειρεσία.

Μόνο για τα αρνητικά ήξερα .Πχ καθυστερήσεις σε πληρωμές  κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Ukforthemoment said:

Μόνο για τα αρνητικά ήξερα .Πχ καθυστερήσεις σε πληρωμές  κλπ.

Όλοι έχουμε ένα score από το 1 έως το 600 που αφορά τη βαθμολόγηση της πιστοληπτικής μας συμπεριφοράς, πρακτικά αντιστοιχεί στην πιθανότητα αθέτησης των υποχρεώσεών μας το επόμενο δωδεκάμηνο.

Μπορείς να κάνεις μια αίτηση στον Τειρεσία και θα σου απαντήσουν με ένα pdf που θα αναγράφει αυτό το credit score σου.

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 2
Δημοσ.

οι συνεπεις πληρωμες στην Κλαρνα βοηθανε το credit score σου στην Klarna, πουθενα αλλου. Σταδιακα δηλαδη η Κλαρνα ανεβαζει το ποσο που σου επιτρεπει να "δανειστεις"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...