Jiakometi Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 14 ώρες πριν, xacto είπε Τον Έντι Ιρβάιν τον αγαπάγαμε γιατί ήταν ταλιμπάν, πριν ανακαλυφθούν οι ταλιμπάν. 👍 1
mandos Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Τον αγαπάμε γιατί αν η φοράδα δεν είχε κανει κάτι εγκληματικές κινήσεις μπορεί και να ειχε πάρει πρωτάθλημα χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει κανείς. Βρε μήπως να αρχίσω να βλέπω τα παλιά πρωταθλήματα και εγώ; Να δω αν τα θυμάμαι και σωστά δηλαδή
Stratosnis Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 13 hours ago, mandos said: Τον αγαπάμε γιατί αν η φοράδα δεν είχε κανει κάτι εγκληματικές κινήσεις μπορεί και να ειχε πάρει πρωτάθλημα χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει κανείς. Βρε μήπως να αρχίσω να βλέπω τα παλιά πρωταθλήματα και εγώ; Να δω αν τα θυμάμαι και σωστά δηλαδή Δεν είναι κακή ιδέα, τις Κυριακές που δεν έχει αγώνα. Για πείτε καμιά ενδιαφέρον χρονιά να μορφωθούμε και εμείς οι νεότεροι.
sattack Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Φέτος ήταν η πιο πολυαναμενόμενη χρονιά μέχρι την επόμενη, αλλά η McLaren έφυγε πολύ μπροστά, η Ferrari και η Merc έμειναν πιο πίσω και έτσι μας άφησε με την αναμονή. Για να δούμε την πραγματικά πολυαναμενόμενη επόμενη. 3
JailbrokenDiesel Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ASFE είπε 2 ισπανιες καμια Ιμολα οντως δεν ανανεωσαν ιμολα;;;;;;; φλουφληδες με τις old school πιστες..
arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου εχει παει κανεις στον αγωνα στο βελγιο; το σκεφτομαι για του χρονου τωρα που το εβαλαν πιο μπροστα στο ημερολόγιο
eri77 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 2 hours ago, sattack said: Φέτος ήταν η πιο πολυαναμενόμενη χρονιά μέχρι την επόμενη, αλλά η McLaren έφυγε πολύ μπροστά, η Ferrari και η Merc έμειναν πιο πίσω και έτσι μας άφησε με την αναμονή. Για να δούμε την πραγματικά πολυαναμενόμενη επόμενη. Επιτέλους έβαλαν την Canada σε μία λογική ημερομηνία. Αυτή η σφήνα στην Ευρώπη εντελώς άσχετη
greenfan20 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε εχει παει κανεις στον αγωνα στο βελγιο; το σκεφτομαι για του χρονου τωρα που το εβαλαν πιο μπροστα στο ημερολόγιο @GoMaR entered the chat 1 9
sattack Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε εχει παει κανεις στον αγωνα στο βελγιο; το σκεφτομαι για του χρονου τωρα που το εβαλαν πιο μπροστα στο ημερολόγιο Τα μειονεκτήματα είναι η σχετικά δύσκολη πρόσβαση στην πίστα και ότι έχει λίγους γύρους επειδή είναι πολύ μεγάλη πίστα.
vaggos88 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Ειχα την εντυπωση οτι Catalunya ηταν τελευταια χρονια φετος.
arxontas2323 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, GoMaR είπε μπορεις να πας αφοβα, εγω δε θα παω 😂 κατι εχω χασει λογικα!!! μαυρογατα και το λες ετσι; 😇 18 λεπτά πριν, sattack είπε Τα μειονεκτήματα είναι η σχετικά δύσκολη πρόσβαση στην πίστα και ότι έχει λίγους γύρους επειδή είναι πολύ μεγάλη πίστα. δυσκολη προσβαση απο τους δρομους; σκεφτομαστε αυτη την πιστα γιατι εχουμε φιλο στο βελγιο και θα μας φιλοξενησει και θα ειναι και αυτος εκεινη την περιοδο!! επισης αν εχει καποιος να προτεινει και που να κατσουμε
sattack Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε κατι εχω χασει λογικα!!! μαυρογατα και το λες ετσι; 😇 δυσκολη προσβαση απο τους δρομους; σκεφτομαστε αυτη την πιστα γιατι εχουμε φιλο στο βελγιο και θα μας φιλοξενησει και θα ειναι και αυτος εκεινη την περιοδο!! επισης αν εχει καποιος να προτεινει και που να κατσουμε ναι, με την έννοια οτι έχει μόνο μια βασική διαδρομή που θέλουν όλοι να πάνε με το αυτοκίνητο και γίνεται πήχτρα από κίνηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα