Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, xacto είπε

Τον Έντι Ιρβάιν τον αγαπάγαμε γιατί ήταν ταλιμπάν, πριν ανακαλυφθούν οι ταλιμπάν.

👍

• Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον αγαπάμε γιατί αν η φοράδα δεν είχε κανει κάτι εγκληματικές κινήσεις μπορεί και να ειχε πάρει πρωτάθλημα χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει κανείς.

Βρε μήπως να αρχίσω να βλέπω τα παλιά πρωταθλήματα και εγώ; Να δω αν τα θυμάμαι και σωστά δηλαδή 

Δημοσ.
13 hours ago, mandos said:

Τον αγαπάμε γιατί αν η φοράδα δεν είχε κανει κάτι εγκληματικές κινήσεις μπορεί και να ειχε πάρει πρωτάθλημα χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει κανείς.

Βρε μήπως να αρχίσω να βλέπω τα παλιά πρωταθλήματα και εγώ; Να δω αν τα θυμάμαι και σωστά δηλαδή 

Δεν είναι κακή ιδέα, τις Κυριακές που δεν έχει αγώνα.

Για πείτε καμιά ενδιαφέρον χρονιά να μορφωθούμε και εμείς οι νεότεροι.

Δημοσ.

Φέτος ήταν η πιο πολυαναμενόμενη χρονιά μέχρι την επόμενη, αλλά η McLaren έφυγε πολύ μπροστά, η Ferrari και η Merc έμειναν πιο πίσω και έτσι μας άφησε με την αναμονή. 

Για να δούμε την πραγματικά πολυαναμενόμενη επόμενη. 

FB_IMG_1749537784700.jpg

• Like 3
Δημοσ.

εχει παει κανεις στον αγωνα στο βελγιο; το σκεφτομαι για του χρονου τωρα που το εβαλαν πιο μπροστα στο ημερολόγιο 

Δημοσ.
2 hours ago, sattack said:

Φέτος ήταν η πιο πολυαναμενόμενη χρονιά μέχρι την επόμενη, αλλά η McLaren έφυγε πολύ μπροστά, η Ferrari και η Merc έμειναν πιο πίσω και έτσι μας άφησε με την αναμονή. 

Για να δούμε την πραγματικά πολυαναμενόμενη επόμενη. 

FB_IMG_1749537784700.jpg

Επιτέλους έβαλαν την Canada σε μία λογική ημερομηνία. Αυτή η σφήνα στην Ευρώπη εντελώς άσχετη 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

εχει παει κανεις στον αγωνα στο βελγιο; το σκεφτομαι για του χρονου τωρα που το εβαλαν πιο μπροστα στο ημερολόγιο 

@GoMaR entered the chat

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

Τα μειονεκτήματα είναι η σχετικά δύσκολη πρόσβαση στην πίστα και ότι έχει λίγους γύρους επειδή είναι πολύ μεγάλη πίστα. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, GoMaR είπε

μπορεις να πας αφοβα, εγω δε θα παω 😂

κατι εχω χασει λογικα!!! μαυρογατα και το λες ετσι; 😇

18 λεπτά πριν, sattack είπε

Τα μειονεκτήματα είναι η σχετικά δύσκολη πρόσβαση στην πίστα και ότι έχει λίγους γύρους επειδή είναι πολύ μεγάλη πίστα. 

δυσκολη προσβαση απο τους δρομους; σκεφτομαστε αυτη την πιστα γιατι εχουμε φιλο στο βελγιο και θα μας φιλοξενησει και θα ειναι και αυτος εκεινη την περιοδο!! επισης αν εχει καποιος να προτεινει και που να κατσουμε

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

κατι εχω χασει λογικα!!! μαυρογατα και το λες ετσι; 😇

δυσκολη προσβαση απο τους δρομους; σκεφτομαστε αυτη την πιστα γιατι εχουμε φιλο στο βελγιο και θα μας φιλοξενησει και θα ειναι και αυτος εκεινη την περιοδο!! επισης αν εχει καποιος να προτεινει και που να κατσουμε

ναι, με την έννοια οτι έχει μόνο μια βασική διαδρομή που θέλουν όλοι να πάνε με το αυτοκίνητο και γίνεται πήχτρα από κίνηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...