Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Στην Τ10 ΔΕΝ έκανε divebomb και μάλιστα huge. Αντιθέτως έκανε μια υπέροχη κίνηση, απαυτές που οι φίλαθλοι εύχονται να βλέπουν σε κάθε αγώνα, όσο περισσότερες φορές γίνεται.

Στη συνέχεια δε νομίζω ότι ήταν θέμα misjudgement. Παντελής έλλειψη judgement μου κάνει. Κλείσιμο διακόπτη ή θόλωμα ή στιγμιαίο εγκεφαλικό θα έλεγα. Σαν αυτό που είχε κάνει ο Schumacher στον υιό Villeneuve παλιά ή αυτό που έκανε ο Max στον George πρόσφατα. Δεν υπήρχε κάτι να υπολογίσει, ούτε κάποια αντίδραση του Oscar να περιμένει. Δεν χώθηκε και γλίστρησε, ούτε κλείστηκε. Πρώτα χτύπησε στον Oscar και μετά στον τοίχο.

Το άξιο προσοχής είναι ότι οι 2 πρώτοι είχαν ίδιο χαρακτήρα, σε αντίθεση με τον Lando, που είναι εντελώς διαφορετικό είδος. Η άμεση αντίδραση των 2 πρώτων ήταν ίδια, σε αντίθεση με του Lando.

Γιατί το έπαθε αυτό ο Lando, είναι η απορία που με βασανίζει τις τελευταίες 26 ώρες.

• Like 2
Δημοσ.
24 minutes ago, xacto said:

Γιατί το έπαθε αυτό ο Lando, είναι η απορία που με βασανίζει τις τελευταίες 26 ώρες.

Ζήλεψε που πέφτουν όλοι στο τοίχο των πρωταθλητών, αλλά αφού ξέρει ότι δε πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα... στούκαρε σε δικό του τοίχο.

• Haha 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xacto είπε

Στην Τ10 ΔΕΝ έκανε divebomb και μάλιστα huge. Αντιθέτως έκανε μια υπέροχη κίνηση, απαυτές που οι φίλαθλοι εύχονται να βλέπουν σε κάθε αγώνα, όσο περισσότερες φορές γίνεται.

Στη συνέχεια δε νομίζω ότι ήταν θέμα misjudgement. Παντελής έλλειψη judgement μου κάνει. Κλείσιμο διακόπτη ή θόλωμα ή στιγμιαίο εγκεφαλικό θα έλεγα. Σαν αυτό που είχε κάνει ο Schumacher στον υιό Villeneuve παλιά ή αυτό που έκανε ο Max στον George πρόσφατα. Δεν υπήρχε κάτι να υπολογίσει, ούτε κάποια αντίδραση του Oscar να περιμένει. Δεν χώθηκε και γλίστρησε, ούτε κλείστηκε. Πρώτα χτύπησε στον Oscar και μετά στον τοίχο.

Το άξιο προσοχής είναι ότι οι 2 πρώτοι είχαν ίδιο χαρακτήρα, σε αντίθεση με τον Lando, που είναι εντελώς διαφορετικό είδος. Η άμεση αντίδραση των 2 πρώτων ήταν ίδια, σε αντίθεση με του Lando.

Οι ταχύτητες είναι τεράστιες, οι αποφάσεις αυτές είναι για msec, η αδρεναλίνη στον θεό. Από την άλλη έχουν εξειδικευτει να κάνουν ακριβώς αυτό με ρυθμούς σκέψης αδιανόητους για εμάς. Κάπου εκεί μέσα είναι η εξήγηση σου. 

Πάντως αυτό που ήθελε ήταν να πάρει γραμμή για την επόμενη στροφή. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ASFE είπε

Δυστυχώς η κουβέντα με τον χαχα πσντα καταλήγει σε μια ατέρμονη λουπα..

Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που κάνω τόσο γρήγορα scroll down στα posts του..!!

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

🥰🥰🥰

Kimi Antonelli arriving at school after getting his first podium

https://x.com/ScrewderiaF1/status/1934552687653314949?t=svaYZU8Dehud6FEAdX6ZFw&s=19

Δεν είναι ο Kimi αυτός..🤐

Επεξ/σία από bill_viper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...