haHa Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το ξερουν 2-3 χρονια, ας κανουν κατι να το φτιαξουν. Το να βλεπουμε αγωνα πισω απο SC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ και πληγωνει το αθλημα. Αλλο αυτο που λες πανω και αλλο αυτο που ειπες πριν: 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αν χρειαστει να βγουν και 14 αλλιως να προσαρμοστουν στις συνθηκες. Αυτο το εχω τα WET διακοσμητικα γιατι θα βγαλουν VCS ή SC ειναι αστειο. Αν δεν μπορουν να οδηγησουν υπο βροχη να πανε στις μπαριερες μεχρι να μαθουν!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Μόλις τώρα, vaggos88 είπε Ας μη τρέχουν τα ροοκια όταν βρέχει. Καταστρέφουν τον αγώνα. Έχει πάρα γίνει φέτος. Δεν μπορούμε να απολαύσουμε αγώνα με βροχή. Για τον VER το εγραψες? 🤣 Πλακα κανω, προφανως μπορει να τυχει σε ολους υπο αυτες τις συνθηκες!
cinemusic Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 3/7/2025 στις 1:09 ΠΜ, Stergios74 είπε Ας μου θυμίσει κάποιος γιατί είναι ωραίοι οι αγώνες υπό βροχή;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Μόλις τώρα, haHa είπε Αλλο αυτο που λες πανω και αλλο αυτο που ειπες πριν: 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειχαν χρονια να το διορθωσουν, δεν το εκαναν. Ας τους να τρεξουν η βγαλε Red Flag μεχρι να βγει ο ηλιος, μην γυρναμε πισω απο το SC τουλαχιστον αφου το παιχουμε "τα παιδια δεν μπορουν να τρεχουν στο υγρο οδοστρωμα"
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Μόλις τώρα, cinemusic είπε Ας μου θυμίσει κάποιος γιατί είναι ωραίοι οι αγώνες υπό βροχή; γιατί "κέρδαγε" ο Σένας
ghostrider Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Μόλις τώρα, cinemusic είπε Ας μου θυμίσει κάποιος γιατί είναι ωραίοι οι αγώνες υπό βροχή; γιατι καποτε ηταν ωραιοι ... τολμω να πω την εποχη με τα στενα grooved ελαστικα δουλευε το σεναριο
papp0us Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Tι μαλακία έκανε ο Piastri εκει σε τέτοιες συνθήκες; Πάλι καλά που δεν έσκασε κανείς πάνω του. 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Μόλις τώρα, papp0us είπε Tι μαλακία έκανε ο Piastri εκει σε τέτοιες συνθήκες; Πάλι καλά που δεν έσκασε κανείς πάνω του. Ισως το φαει το πεναλντι
haHa Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ας βγαλει οδηγια η FIA οτι οταν βρεχει βγαινει Red Flag, οχι παιρναει ο αγωνας πι σω απο το SC...Μονο κακο κανει στο αθλημα. Και πριν 10 χρονια εβρεχε, τετοια πραγματα δεν βλεπαμε, πως να το κανουμε. Αλλα μονοθέσια ειχαμε πριν 10 χρονια. Δεν ηταν τοσο πλατια, ουτε ειχαν τοσο downforce, ουτε τοσο φαρδια ελαστικα. Ολα αυτα κανουν πολυ περισσοτερο σπρευ.
ghostrider Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Μόλις τώρα, papp0us είπε Tι μαλακία έκανε ο Piastri εκει σε τέτοιες συνθήκες; Πάλι καλά που δεν έσκασε κανείς πάνω του. 10 sec .. standard ποινη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα