Δημοφιλής ανάρτηση ASFE Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 μμ Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 μμ 30
Manoleros95 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:10 μμ (επεξεργασμένο) Εχω σκάσει στα γέλια εδώ και 10 λεπτά. Με κοιτάνε περίεργα στην δουλειά! 81261eee766a257b5a9afe0197f43966.mp4 Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:25 μμ από Manoleros95 4
mandos Δημοσ. Δευτέρα στις 05:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:08 μμ Ο καλύτερος αγώνας της χρονιάς, κοιμήθηκα το μεσημέρι στον 9ο γύρο. Ξανακοιμηθηκα το βράδυ κατά τις 10. Καλυψα το χαμένο ύπνο όλης της εβδομάδας. Τον βάζω στα bookmarks 1 3
xacto Δημοσ. Δευτέρα στις 05:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:46 μμ Oscar: Μια διευκρίνηση θα ήθελα. Εμπίπτει στους κανόνες μας, ο Lando να πέφτει πάνω μου για να με περάσει; Stallard: Έπρεπε να αποφύγει τον Max, ευτυχώς που ήσουν εκεί, γιατί μπορεί να έβγαινε εκτός πίστας. Συμφώνησαν και οι αγωνοδίκες. Oscar: Συγκρούστηκε με 2 μονοθέσια, προσπέρασε το ένα λόγω της σύγκρουσης και οι αγωνοδίκες είπαν όλα καλά; Stallard: Δεν το εξέτασαν καν! Τα μισά απαυτά έκανε ο Max και γινόταν χαμός, αν θυμάσαι. Oscar: ΟΚ, θα είμαι εδώ κοντά του, αν ξαναχρειαστεί να πέσει πάνω μου, για να μην βγει εκτός πίστας. 3
ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 07:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:25 μμ Αυτό με τις γκόμενες των οδηγών, όντως έχει παραγίνει. Πολύ γύπες οι σκηνοθέτες.
specre Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αυτό με τις γκόμενες των οδηγών, όντως έχει παραγίνει. Πολύ γύπες οι σκηνοθέτες. Αφού δεν μπορούν να ξαναβάλουν τα Pit Girls, είναι ότι πιο κοντά σε αυτό για να δείξουν ("αμερικανιές"). 1
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 πμ Τέτοια θέλουμε sir. Ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Είμαι σίγουρος πως κι ο Max αντίστοιχες συμβουλές θα έδινε, αν όχι πιο ακραίες. 3
JLEE Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 πμ 2 ώρες πριν, Charismo είπε Τέτοια θέλουμε sir. Ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Είμαι σίγουρος πως κι ο Max αντίστοιχες συμβουλές θα έδινε, αν όχι πιο ακραίες. Max: "On next turn do a dive bomb to pass Norris. Champs never get punished" 1 1
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 πμ 15 ώρες πριν, xacto είπε Oscar: Μια διευκρίνηση θα ήθελα. Εμπίπτει στους κανόνες μας, ο Lando να πέφτει πάνω μου για να με περάσει; Stallard: Έπρεπε να αποφύγει τον Max, ευτυχώς που ήσουν εκεί, γιατί μπορεί να έβγαινε εκτός πίστας. Συμφώνησαν και οι αγωνοδίκες. Oscar: Συγκρούστηκε με 2 μονοθέσια, προσπέρασε το ένα λόγω της σύγκρουσης και οι αγωνοδίκες είπαν όλα καλά; Stallard: Δεν το εξέτασαν καν! Τα μισά απαυτά έκανε ο Max και γινόταν χαμός, αν θυμάσαι. Oscar: ΟΚ, θα είμαι εδώ κοντά του, αν ξαναχρειαστεί να πέσει πάνω μου, για να μην βγει εκτός πίστας. βέβαια ο ισχυρισμός "ευτυχώς που ήσουν εκεί, γιατί μπορεί να έβγαινε εκτός πίστας" είναι από τον Stallard που είναι ο race engineer του. 🤡 τι θα του έλεγε? του χάιδεψε τα αυτάκια και μαζί γελάσανε με το βλακ χιουμορ του.
AntonisKo Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 πμ Τώρα που πήραν και επίσημα το πρωτάθλημα, θα πέσουν οι μάσκες στα τελευταία GP και θα έχει πολύ ξύλο.😈 Προβλέπω πολλά DNF για τους πορτοκαλί 1
ASFE Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ 4 hours ago, Charismo said: Τέτοια θέλουμε sir. Ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Είμαι σίγουρος πως κι ο Max αντίστοιχες συμβουλές θα έδινε, αν όχι πιο ακραίες. Και τωρα θα μπει ο haHa και θα πει...Ναι αλλα το 2017 στην Ουγγαρια στην τελευταια στροφη εδωσε την θεση στον Μποτας 6
vaggos88 Δημοσ. Τρίτη στις 12:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:11 μμ (επεξεργασμένο) Επεξ/σία Τρίτη στις 12:12 μμ από vaggos88 3
sattack Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ 3 ώρες πριν, AntonisKo είπε Τώρα που πήραν και επίσημα το πρωτάθλημα, θα πέσουν οι μάσκες στα τελευταία GP και θα έχει πολύ ξύλο.😈 Προβλέπω πολλά DNF για τους πορτοκαλί Τέτοια θέλει να ακούει ο Max να πάρει το 5ο συνεχόμενο χαλαρά! 😅 Χωρίς πλάκα τώρα, θα γινει πολλή κουβέντα τώρα στην McLaren να μην ξανακουμπησουν μεταξύ τους.
ASFE Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ O Oscar θα του την φυλαει πιστευω!!! Και καπου διαβασα οτι ο Γουεμπερ προτεινε στον Οσκαρ ταχυριθμα μαθηματα ιταλικων. Δε θυμαμαι ομως που το ειδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα