Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο καλύτερος αγώνας της χρονιάς, κοιμήθηκα το μεσημέρι στον 9ο γύρο. Ξανακοιμηθηκα το βράδυ κατά τις 10. Καλυψα το χαμένο ύπνο όλης της εβδομάδας. 

Τον βάζω στα bookmarks 

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Oscar: Μια διευκρίνηση θα ήθελα. Εμπίπτει στους κανόνες μας, ο Lando να πέφτει πάνω μου για να με περάσει;

Stallard:  Έπρεπε να αποφύγει τον Max, ευτυχώς που ήσουν εκεί, γιατί μπορεί να έβγαινε εκτός πίστας. Συμφώνησαν και οι αγωνοδίκες.

Oscar: Συγκρούστηκε με 2 μονοθέσια, προσπέρασε το ένα λόγω της σύγκρουσης και οι αγωνοδίκες είπαν όλα καλά;

Stallard: Δεν το εξέτασαν καν! Τα μισά απαυτά έκανε ο Max και γινόταν χαμός, αν θυμάσαι.

Oscar: ΟΚ, θα είμαι εδώ κοντά του, αν ξαναχρειαστεί να πέσει πάνω μου, για να μην βγει εκτός πίστας.

• Haha 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αυτό με τις γκόμενες των οδηγών, όντως έχει παραγίνει. Πολύ γύπες οι σκηνοθέτες.

Αφού δεν μπορούν να ξαναβάλουν τα Pit Girls, είναι ότι πιο κοντά σε αυτό για να δείξουν ("αμερικανιές").

• Like 1
Δημοσ.

IMG_2542.jpeg.613a51de5e666fb5e8b2c10582113f6d.jpeg

Τέτοια θέλουμε sir. Ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Είμαι σίγουρος πως κι ο Max αντίστοιχες συμβουλές θα έδινε, αν όχι πιο ακραίες.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Τέτοια θέλουμε sir. Ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Είμαι σίγουρος πως κι ο Max αντίστοιχες συμβουλές θα έδινε, αν όχι πιο ακραίες.

Max: "On next turn do a dive bomb to pass Norris. Champs never get punished"

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, xacto είπε

Oscar: Μια διευκρίνηση θα ήθελα. Εμπίπτει στους κανόνες μας, ο Lando να πέφτει πάνω μου για να με περάσει;

Stallard:  Έπρεπε να αποφύγει τον Max, ευτυχώς που ήσουν εκεί, γιατί μπορεί να έβγαινε εκτός πίστας. Συμφώνησαν και οι αγωνοδίκες.

Oscar: Συγκρούστηκε με 2 μονοθέσια, προσπέρασε το ένα λόγω της σύγκρουσης και οι αγωνοδίκες είπαν όλα καλά;

Stallard: Δεν το εξέτασαν καν! Τα μισά απαυτά έκανε ο Max και γινόταν χαμός, αν θυμάσαι.

Oscar: ΟΚ, θα είμαι εδώ κοντά του, αν ξαναχρειαστεί να πέσει πάνω μου, για να μην βγει εκτός πίστας.

βέβαια ο ισχυρισμός "ευτυχώς που ήσουν εκεί, γιατί μπορεί να έβγαινε εκτός πίστας" είναι από τον Stallard που είναι ο race engineer του. 🤡

τι θα του έλεγε? του χάιδεψε τα αυτάκια και μαζί γελάσανε με το βλακ χιουμορ του.

Δημοσ.

Τώρα που πήραν και επίσημα το πρωτάθλημα, θα πέσουν οι μάσκες στα τελευταία GP και θα έχει πολύ ξύλο.😈

Προβλέπω πολλά DNF για τους πορτοκαλί 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Charismo said:

Και τωρα θα μπει ο haHa και θα πει...Ναι αλλα το  2017 στην Ουγγαρια στην τελευταια στροφη εδωσε την θεση στον Μποτας :P

• Haha 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Τώρα που πήραν και επίσημα το πρωτάθλημα, θα πέσουν οι μάσκες στα τελευταία GP και θα έχει πολύ ξύλο.😈

Προβλέπω πολλά DNF για τους πορτοκαλί 

Τέτοια θέλει να ακούει ο Max να πάρει το 5ο συνεχόμενο χαλαρά! 😅

Χωρίς πλάκα τώρα, θα γινει πολλή κουβέντα τώρα στην McLaren να μην ξανακουμπησουν μεταξύ τους. 

Δημοσ.

O Oscar θα του την φυλαει πιστευω!!!

Και καπου διαβασα οτι ο Γουεμπερ προτεινε στον Οσκαρ ταχυριθμα μαθηματα ιταλικων.

Δε θυμαμαι ομως που το ειδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...