Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primeragt είπε

Θα έχουμε τους ίδιους μετεωρολόγους με μας...

Οπότε διέπονται από τους ίδιους κανόνες που δεν επιτρέπουν την ακριβή τοπικού επιπέδου πρόγνωση. 

• Haha 1
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οσοι βλέπετε με ΑΝΤ1 σας συλλυπούμαι. Είμαι στο 1.298ο refresh για να παιξει από 144p σε 480p. 💀

Ελπίζω να μην πληρώνει κάποιος για αυτό το χάλι.

Δημοσ.

Η περιγραφή είναι το τελευταίο τους πρόβλημα. Πλατφόρμα επι πληρωμή και να μην έχει ένα αξιοπρεπές στριμ 1080p τουλάχιστο. Σόρι για το οφτοπικ αλλά έχω αγανακτήσει.

Δημοσ.

Team orders αμεσα… ο ενας δεν κανει ουτε να καθαριζει τζοχαδια και ο αλλος παει σφαιρα… ξυπνηστε μακακες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εξαίρεση την προσπεραση Χάμιλτον στον Hadjar στην εκκίνηση, οι πρωτοι 10 τερματισαν οπως ξεκινησαν. 

Ο Αντονελλι εξαιρετικος, πιστεύω έπρεπε να ηταν ο driver of the day. 

O Norris δεν έφθασε καν να παρει DRS απο Max, πολυ γρήγορη και σήμερα η Redbull. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, safridia είπε

Ναι θα φτασει και θα περασει Μαξ οταν δεν μπορει να περασει τον Νορις. Πως τα λετε αυτα βρε παιδια;

μου θύμισε τον Ζήκο (Χατζηχρήστος) που ήθελε να μαλώσει με τον Κιτσάρα (Ρίζος) αλλά τον κράταγε η κυρα Δέσποινα (Μαρίκα Νεζερ) και εκείνος της έλεγε μην με αφήσεις κράτα με αλλά ταυτόχρονα ήθελε να πλακωθεί με τον Ρίζο.:lol:

• Haha 2
Δημοσ.

Καλημέρες. Ευτυχώς που δεν ξύπνησα. Σε 10 λεπτά είδα όλο τον αγώνα. :wacko:

Δεν χωνεύω τον Max, αλλά.... ρε κατσαρίδα σε πάτησε για τα καλά.

norris.jpg.35272fa0491dfd6cb107366e8b584213.jpg

Φαντάσου να είχε το "διαστημόπλοιο" σου. Για την κλάψα σου έκανε μαθήματα ο κοτσίδας; :P

Οι υπόλοιποι (μετά τους 3 πρώτους) τρέχουν πάλι σε άλλο πρωτάθλημα. Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράματα σύντομα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...