Tasos19s Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, mandos είπε Με Verstappen Leclerc Hamilton Alonso να είναι δύο επίπεδα πάνω από τους άλλους Ο Alonso ή πολύ άτυχος είναι ή ανήκει στους οδηγούς της επόμενης δυναμικότητας γιατί τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να δείξει τίποτα Αναμένουμε το 2026 που λένε και λένε να δούμε 2 ώρες πριν, Stratosnis είπε ε όχι και όλοι... Ε τρόπος του λέγειν
cinemusic Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Υπαρχει μια αναμονη με την αλλαγη των κανονισμών μετα τον 6 αγωνα που ειδικά η RB ( και ισως η Ferrari ) ανυπομονεί πιστεύοντας πως αυτη η αλλαγή θα αλλάξει τις ισορροπίες. Οι δηλώσεις του Marco, μπορει να λενε για κούρσα αναβαθμισεων κτλ αλλα πιστεύω πως αυτην την αλλαγή περιμενουν για να παρουν ξανα κεφαλι. Επεξ/σία 24 Απριλίου από cinemusic
Stratosnis Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 15 hours ago, Tasos19s said: Ο Alonso ή πολύ άτυχος είναι ή ανήκει στους οδηγούς της επόμενης δυναμικότητας γιατί τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να δείξει τίποτα Αναμένουμε το 2026 που λένε και λένε να δούμε Εντάξει πέρυσι κάτι είχε να δώσει σε θέαμα ο γερόλυκος, αλλά φέτος η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ότι δεν μπορεί. Εγώ βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι ο Στρολ έχει το πρώτο μονοθέσιο και στου Αλόνσο γίνονται όλες οι παραμετροποιήσεις... Δεν θέλω να δεχτώ ότι το πλουσιόπαιδο είναι πιο πάνω...
xacto Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 16 ώρες πριν, cinemusic είπε Υπαρχει μια αναμονη με την αλλαγη των κανονισμών μετα τον 6 αγωνα που ειδικά η RB ( και ισως η Ferrari ) ανυπομονεί πιστεύοντας πως αυτη η αλλαγή θα αλλάξει τις ισορροπίες. Οι δηλώσεις του Marco, μπορει να λενε για κούρσα αναβαθμισεων κτλ αλλα πιστεύω πως αυτην την αλλαγή περιμενουν για να παρουν ξανα κεφαλι. Αυτή την αλλαγή περιμένει ο Yuki για να περάσει τον Max, η Ferrari για να σοβαρευτεί, ο Lewis για να πάρει το 8ο, η Mercedes για να μην της κρέμονται τα φτερά στις ευθείες, ο Lando για να βάλει στη θέση του τον Oscar, ο μπριατόρε για να πετύχει καλύτερη τιμή πώλησης, ο Fernando για να προλάβει λίγα χρόνια συνταξιούχος, εγώ μπας και πάρω κάνα πόντο στο Fantasy game, εμείς για να συνεχίσουμε να αγαπάμε τον George. 1
specre Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Madrid begins construction of F1 venue as Carlos Sainz becomes circuit ambassador 3
vassilis018 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 31 minutes ago, specre said: @vassilis018 γιατί μας μπριζώνεις τώρα; 👂 τα παράπονα σας, αλλού κύριε 1
sattack Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Αυτή τη στιγμη αν έπρεπε να ποντάρω θα διάλεγα V8 turbo με λίγο KERS το 2029. Αλλά, άγνωσται αι βουλαί του κυρίου....
xacto Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Ο Κύριος μου είπε ότι προτιμάει έως 500 κιλά και τα υπόλοιπα θα τα βρίσκαμε. 1 1
sattack Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 2 ώρες πριν, xacto είπε Ο Κύριος μου είπε ότι προτιμάει έως 500 κιλά και τα υπόλοιπα θα τα βρίσκαμε. 😄 πες του Κυρίου, οι εξωτερικές διαστάσεις είναι πολύ πιο σημαντικές απο το βάρος. (νο1 dirty air, νο2 στενές πίστες). Μπας και κάνει κανένα θαύμα 😁 1
sattack Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Άμα δεν είναι GP weekend και βαριέται ο κόσμος, αυτά συμβαίνουν... 😅 Τhe F1 expendables Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 27 Απριλίου από sattack 2 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα