Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με τους 50+ που αποφασίζουν να πάρουν πρωτάθλημα, να ανατινάξουν τον κομήτη για να σώσουν τη Γη, να καθαρίσουν όλους τους κακούς του κόσμου επειδή τους σκότωσαν το σκύλο και τα καταφέρνουν κάνοντας  ολίγη εξάσκηση, μόνο σε εμένα δείχνει κάπως εμετικό; 

Πέρα από πλάκα, ο Fernando να τα βλέπει αυτά, που θέλει σε μία το πολύ δύο δεκαετίες να τα παρατήσει.

Επεξ/σία από xacto
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Μέχρι κι εδώ (2:13) χάνει η Ferrari... 😅

ειναι ρεαλιστικη ταινια LOL

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xacto είπε

Αυτό με τους 50+ που αποφασίζουν να πάρουν πρωτάθλημα, να ανατινάξουν τον κομήτη για να σώσουν τη Γη, να καθαρίσουν όλους τους κακούς του κόσμου επειδή τους σκότωσαν το σκύλο και τα καταφέρνουν κάνοντας  ολίγη εξάσκηση, μόνο σε εμένα δείχνει κάπως εμετικό; 

Πέρα από πλάκα, ο Fernando να τα βλέπει αυτά, που θέλει σε μία το πολύ δύο δεκαετίες να τα παρατήσει.

Remake του Driven κάνανε? (δεν έχω δει το τρέιλερ)

Δημοσ.

και του days of thunder κλπ κλπ. το cocept ειναι λιγο πολύ το ιδιο στις περισσότερες ταινίες που ασχολούνται με ενα σπορ. ο νεος που δεν τα παει καλα και που ερχεται ενας παλιος να κανει τον μέντορα

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, johnmayson said:

θα πατε να το δειτε;;;

Σε αλλα νέα τη κυριακή το δείχνει το αγώνα στο ελευθερο κανονικά.

Προφανώς νόμιζαν ότι μ'αυτή τη κίνηση θα αγόραζε ο κόσμος Αντ1+... και τελικά όχι μόνο συνδρομές δε πούλησαν, αλλά έχασαν χρήματα κι από διαφημίσεις. 😆 

• Haha 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Προφανώς νόμιζαν ότι μ'αυτή τη κίνηση θα αγόραζε ο κόσμος Αντ1+... και τελικά όχι μόνο συνδρομές δε πούλησαν, αλλά έχασαν χρήματα κι από διαφημίσεις. 😆 

εδώ διέκοψα ant1+ που είχα δώρο από ΔΕΗ γιατί δεν παλεύονταν με την Cosmote που έχω....

εφόσον δεν είχαν σκοπό να το φτιάξουν δεν είχε νόημα να συνεχίσω σε αυτή την «πλατφόρμα» 🤣

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mandos είπε

Remake του Driven κάνανε? (δεν έχω δει το τρέιλερ)

12 ώρες πριν, ghostrider είπε

και του days of thunder κλπ κλπ. το cocept ειναι λιγο πολύ το ιδιο στις περισσότερες ταινίες που ασχολούνται με ενα σπορ. ο νεος που δεν τα παει καλα και που ερχεται ενας παλιος να κανει τον μέντορα

Είναι ένα οπισθοδρομικό πακετάκι.

Οι παλιές καλές εποχές. Ο παλιός που δεν βασίζεται στην τεχνολογία που είναι του διαόλου κατασκεύασμα. Οι γυναίκες που είναι μόνο υποστηρικτικός μηχανισμός. Όλα είναι στο μυαλό. Με καναδυό εβδομάδες εντατικά, οδηγάς διαστημόπλοιο.

• Haha 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xacto είπε

Με καναδυό εβδομάδες εντατικά, οδηγάς διαστημόπλοιο.

ουτε καν. ενα "go get them tiger" απο τον "παλιό" και ενα φιλι στο μαγουλο απο το κοριτσι θες και παιρνεις το αμαξι στην πλατη.

• Haha 4
Δημοσ.

Αν δεν μαζεψει και μερικα 2ευρα ψυθιριζοντας το αγαπημενο του τραγουδι ενω ειναι στην πιστα δεν κανουμε δουλειτσα.

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...