prototypegr Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Βλέπει κανείς άλλος από pc μέσω multiviewer να με πει αν τρώει κολλήματα ανά διαστήματα; Πρώτη φορά με συμβαίνει και με έχει σπάσει τα νεύρα!
GoMaR Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 2 minutes ago, prototypegr said: Βλέπει κανείς άλλος από pc μέσω multiviewer να με πει αν τρώει κολλήματα ανά διαστήματα; Πρώτη φορά με συμβαίνει και με έχει σπάσει τα νεύρα! Στο FP3 μερικες φορες κολλησε και εβγαλε no signal φαση. Το εκλεισα και το ξανα ανοιξα. Το εκανε 2 φορες. Τωρα στο qual οχι.
prototypegr Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε Στο FP3 μερικες φορες κολλησε και εβγαλε no signal φαση. Το εκλεισα και το ξανα ανοιξα. Το εκανε 2 φορες. Τωρα στο qual οχι. Έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τα ίδια. Απλώς κολλάει για 1sec και συνεχίζει.
liakjim Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Που τους βρίσκουν όλους αυτούς; Πάει το γιαπωνεζάκι , πάει και ο κολατοιχο. Στείλτε τους σπίτι να τελειώνουμε με όλα τα μπάζα επιτέλους... 1
vorlon68 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Εκει που στουκαρε ο κολατοιχο ειναι το σημειο που σκοτωθηκε ο Σέννα;
basilis_k6 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου γουσταρω. αντρικιες πιστες οχι 30 μετρα ασφαλτο για να τρεχουν παιδακια. εδω το γρασιδι γλυστραει σαν παγος και τα κερμπ εχουν μπολικο τσιμεντο, τα χτυπας και πετας. 1
ekrepali Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 2 minutes ago, vorlon68 said: Εκει που στουκαρε ο κολατοιχο ειναι το σημειο που σκοτωθηκε ο Σέννα; Ναι, Ταμπουρέλο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Οι Ferrari για κλαματα... Μου φαινεται θα βαρεθουμε να το λεμε φετος εκτος αν γινει κανα θαυμα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Οι Ferrari για κλαματα... Μου φαινεται θα βαρεθουμε να το λεμε φετος εκτος αν γινει κανα θαυμα. Αυτο το εγραψα πριν αποκλειστουν...δεν εχω λογια πλεον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα