Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Φερσταπεν έχει ενσωματωμένη dark side. 

Το βλέπεις στο πρόσωπο του στις δηλώσεις του. 

Κλειδώνει στην μαυρίλα και δεν βλέπει τίποτα 

Επεξ/σία από cinemusic
  • Like 2
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sharke είπε

ποιος πιστεύετε οτι ειναι εν ενεργεία αυτη τι στιγμή ο καλύτερος οδηγός?

εχει τα χερια που λέμε και τα αρχ@@@α?

Κάτι "power lists" κλπ δεν εχουν νόημα. 

Το μόνο που θα είχε πραγματικό νόημα (αλλά φυσικά δεν είναι δυνατόν να γίνει στα αλήθεια) θα ήταν να λέγανε θα κάνουμε κάτι σαν draft/λίστα σχολών για πανελλήνιες 😄 , όπου καθε team manager θα δήλωνε με σειρά προτιμήσης τους οδηγούς, χωρίς να ξέρει ποια ομάδα θα μπορει να διαλέξει 1η , ποια 2η κλπ. 

Σε αυτή την περίπτωση όλοι θα έβαζαν σε λίστα με σειρά προτιμήσης αυτό που πραγματικά πιστεύουν,  χωρίς να μπαίνουν τα δημοσιοσχετίστικα που θα έλεγαν τώρα σε μια τέτοια ερώτηση . 

Ε, δεν νομίζω ούτε ένας team manager να έβαζε 1ο άλλον από τον Max. 2o πιστεύω σχεδόν όλοι θα έβαζαν τον Leclerc. Αμφιβάλω αν κάνα δύο θα έβαζαν τον Piastri πρώτα από τον Leclerc. 

1 ώρα πριν, cinemusic είπε

Ο Φερσταπεν έχει ενσωματωμένη dark side. 

Το βλέπεις στο πρόσωπο του στις δηλώσεις του. 

Κλειδώνει στην μαυρίλα και δεν βλέπει τίποτα 

Εγώ και γυναίκα μου λέμε ότι μάλλον είναι από λίγο (έως αρκετά) μέσα στο φάσμα (του αυτισμού). 

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, sharke said:

Max και Leclerc..Όλοι οι άλλοι 2 επίπεδα κάτω 

• Like 1
Δημοσ.

Ο max είναι άλλο επίπεδο οδηγού ρε παιδιά 

Δυστυχως έχει αυτόν τον χαρακτήρα που δημιουργεί προβλήματα μέσα στην πίστα όταν δεν κερδίζει 

Εχθές εγώ είδα πάντως να τους περνάει σαν σταματημένους όλους 

Αν δεν είχε το θέμα με την έλλειψη ελαστικών δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός στην πίστα 

Βέβαια από πίσω υποκρύπτεται η φθορά των ελαστικών που έχει το αμάξι του έναντι των πορτοκαλί που δεν τρώνε λάστιχα ακόμα από την αρχή του πρωταθλήματος φέτος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στον Max είναι πως ακόμα και μετά από τις εγκληματικές κινήσεις που κάνει πολλές φορές, δεν ζητά συγγνώμη έστω για τα μάτια του κόσμου από τους οδηγούς τους οποίους "καίει".

ΟΚ, εκείνη τη στιγμή έχεις θολώσει (που σε αυτό το επίπεδο δεν θα έπρεπε), αλλά πόση ώρα μένεις θολωμένος που ακόμα και μετά τον αγώνα στις συνεντεύξεις έχεις αυτό το κρύο βλέμμα του κατά συρροή δολοφόνου και δεν λες ένα συγγνώμη στον George, παρά μόνο αστειότητες τύπου "δεν μπορώ να μιλήσω";

Τα 28 πλησιάζεις και έγινες και πατέρας ρε φίλε, ωρίμασε λίγο.

Ο Χάμιλτον όσο κι αν δεν τον χωνεύουν πολλοί, ήταν πάντα κύριος σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμα κι αν είναι προϊόν PR.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και η προσπέραση του μεγάλου Hulk, για να ελαφρύνει το κλίμα.

Moment of Hulkenberg overtaking Hamilton on the inside to claim P5 in Spain

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sattack είπε

Εγώ και γυναίκα μου λέμε ότι μάλλον είναι από λίγο (έως αρκετά) μέσα στο φάσμα (του αυτισμού). 

48 λεπτά πριν, Charismo είπε

1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

Δυστυχως έχει αυτόν τον χαρακτήρα που δημιουργεί προβλήματα μέσα στην πίστα όταν δεν κερδίζει 

Να ξεκινήσω με το γεγονός ότι το θέμα αυτισμός έχει γίνει λίγο καραμέλα τα τελευταία χρόνια. Όταν κάποιος είναι λίγο έξω από αυτό που έχει οριστεί (από ποιους;) ως νόρμα για τις μέρες μας αμέσως ακούσεις για αυτισμους.

Δεν έχει κάτι ο άνθρωπος, είναι ικανότατος και πανέξυπνος. Το ότι δε μιλάει στα κανάλια και στο DTS αποδεικνύει ότι μάλλον είναι πιο έξυπνος (και πιο θερμοκεφαλος) από άλλους εκεί μέσα. 

Είναι γνωστό, σε ένα βαθμό, ότι δεν μεγάλωσε σωστά. Ο πατέρας του δε του φέρθηκε όπως θα έπρεπε να φέρονται οι πατεράδες. Δεν είναι ο μόνος βέβαια, μια κοινωνία ολόκληρη κουβαλάει "αμαρτίες γονέων" από ανθρώπους που έγιναν γονείς στα 80ς-90ς.

Μην περιμένουμε να βγάλει ένα χαρακτήρα που ποτέ δεν του έμαθαν. Μην περιμένουμε πολύ περισσότερο να το κάνει στη πίστα. 

Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει για την οικογένεια του, και εξού και οι δηλώσεις ότι δε θα τρέχει για όλη του τη ζωή. Το αγώνισμα το βλέπει ως αγώνισμα.

Κανένας από τους μεγάλους δεν ήταν καλύτερος. Ούτε ο Schumacher, ούτε ο Vettel, ούτε ο Hamilton ούτε και ο Alonso στην αντίστοιχη ηλικία. Η διαφορά με τους 3 πρώτους είναι ότι τα media ήταν με το μέρος τους, και με τον Ισπανό ότι ποτέ δεν σάρωσε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε.

Θα πρέπει να δεις Κίμι, Μίκα, ίσως Button, και ίσως Damon Hill (δε θυμάμαι τόσο πίσω) για να δεις άλλη ποιότητα χαρακτήρα στην πίστα.

ΥΓ: Και Barrichelo, Massa! Αλλά αυτοί δεν πήραν πρωτάθλημα, πόσο μάλλον 4 ή 7

• Like 7
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mandos είπε

Να ξεκινήσω με το γεγονός ότι το θέμα αυτισμός έχει γίνει λίγο καραμέλα τα τελευταία χρόνια. Όταν κάποιος είναι λίγο έξω από αυτό που έχει οριστεί (από ποιους;) ως νόρμα για τις μέρες μας αμέσως ακούσεις για αυτισμους.

Δεν έχει κάτι ο άνθρωπος, είναι ικανότατος και πανέξυπνος. 

Δεν ξέρω μήπως το παρεξήγησες αυτό που είπα. Σε καμμία περίπτωση δεν το είπα με αρνητικό τρόπο. Κάποιοι από του πιο πανέξυπνους ανθρώπους είναι μέσα στο φάσμα. Μαλιστα ένα χαρακτηριστικό που έχουν, αυτή η ικανότητα υπερσυγκέντρωσης σε ένα πράγμα, όταν το συνδιαζουν και με ευφυΐα, είναι που τους κάνει πολύ πετυχημένους. 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στον Max είναι πως ακόμα και μετά από τις εγκληματικές κινήσεις που κάνει πολλές φορές, δεν ζητά συγγνώμη έστω για τα μάτια του κόσμου από τους οδηγούς τους οποίους "καίει".

ΟΚ, εκείνη τη στιγμή έχεις θολώσει (που σε αυτό το επίπεδο δεν θα έπρεπε), αλλά πόση ώρα μένεις θολωμένος που ακόμα και μετά τον αγώνα στις συνεντεύξεις έχεις αυτό το κρύο βλέμμα του κατά συρροή δολοφόνου και δεν λες ένα συγγνώμη στον George, παρά μόνο αστειότητες τύπου "δεν μπορώ να μιλήσω";

Ο Χάμιλτον όσο κι αν δεν τον χωνεύουν πολλοί, ήταν πάντα κύριος σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμα κι αν είναι προϊόν PR.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτός εναι ο λόγος που αδυνατώ να θαυμάσω τις οδηγικες ικανότητες του Φερσταπεν. 

Είναι μονο αυτό και τίποτα άλλο. 

Το θέμα είναι πως πρόκειται για αθλητή και ένας αθλητής πρέπει να έχει ένα πακέτο που να τον χαρακτηρίζει ως τέτοιον. 

Τι να τον κάνω έναν αθλητή όταν η  αθλητική του ηθική είναι στο μηδέν; 

Τίποτα. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sharke είπε

Ο Max με διαφορά.

6 ώρες πριν, sattack είπε

... 

Ούτε λίγο, ούτε αρκετά. Είναι τυπική περίπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

δλδ για να καταλάβω, αν στο sc δεν έμπαινε για αλλαγή ελαστικών ο μαξ, δε θα την έβγαζει μέχρι τον τερματισμό, πόσο χειρότερα θα πήγαινε δλδ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sattack είπε

Δεν ξέρω μήπως το παρεξήγησες αυτό που είπα. Σε καμμία περίπτωση δεν το είπα με αρνητικό τρόπο. Κάποιοι από του πιο πανέξυπνους ανθρώπους είναι μέσα στο φάσμα. Μαλιστα ένα χαρακτηριστικό που έχουν, αυτή η ικανότητα υπερσυγκέντρωσης σε ένα πράγμα, όταν το συνδιαζουν και με ευφυΐα, είναι που τους κάνει πολύ πετυχημένους. 

Καμία παρεξήγηση. Αλλά επειδή έχει όντως γίνει καραμέλα είπα και εγώ τα δικά μου :)

Πως σου φάνηκε το event από κοντά; Φαντάζομαι δεν κατάφερες να μείνεις για τον αγώνα τελικά;

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως τον καταλαβαινω τον Μαξ, φετος δεν εχει αυτοκινητα(απο πέρσι ξεκινησε) εχει καρο με πατατες, συν τα λαθη απο την ομάδα εχει λαλήσει.

Τεσπα η red bull φετος ειναι για τα πανηγύρια, εδιωξε το τσεκο και ποιο το αποτελεσμα μηδεν.

Η McLaren παει για μεγάλη νίκη.

Δημοσ.

Είδα την aerial κάμερα. Παίζει ο Μαξ να άφησε τον Ράσελ τυπικά για 1 δευτ για να πει "να τον άφησα" και μετά να πήγε στα καπάκια να τον περάσει στην 5 και τελικά δεν του έκατσε; Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω. 

• Haha 1
Δημοσ.

Φαν του Max από το ξεκίνημα του είμαι αλλά έχω να πω ότι χθες τα έκανε σκατά στην φάση με τον Γιώργη. 

Ακόμα και να είχε δίκιο για το οτιδήποτε δεν μπορεί να λειτουργεί σαν κακομαθημένο δεκάχρονο.

Είμαι από αυτούς που θέλω τον οδηγό απόλυτο και καρχαρία που θα κάνει τα πάντα για την νίκη αλλά αυτό όχι. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είδα την aerial κάμερα. Παίζει ο Μαξ να άφησε τον Ράσελ τυπικά για 1 δευτ για να πει "να τον άφησα" και μετά να πήγε στα καπάκια να τον περάσει στην 5 και τελικά δεν του έκατσε; Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω. 

μαλλον το πιο σωστό σενάριο. Θεωρώ απίθανο να προσπάθησε να τρακάρει κάποιον στην πίστα

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...