ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 07:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:14 μμ (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, gregory22 said: να μπει στα πιτ βρίζοντας την ομάδα για τα ελαστικά Τώρα εδώ που τα λέμε... δεν έχει κι αυτός μερίδιο ευθύνης; Όταν του λένε box - box, τι περίμενε να του βάλουνε; Αφού μόνο hard είχε καινούργια. Και μετά βγαίνοντας ρωτάει "τι λάστιχα είναι αυτά που μου βάλατε"; Σοβαρά τώρα; Εγώ δε μπορώ να δεχτώ ότι ο Verstappen που κάνει multitasking οδηγώντας και παρακολουθώντας στα monitors τι κάνει το υπόλοιπο grid... δε γνώριζε ότι το καλύτερο λάστιχο που είχε ήταν το soft 7 γύρων που ήδη φορούσε; Γιατί δε καθόταν έξω; Όσο για το θέμα της ποινής, η F1 δεν είναι μόνο άθλημα... είναι πάνω απ'όλα προϊόν. Το γεγονός ότι η συζήτηση σε όλα τα forums έχει πάρει φωτιά, σημαίνει ότι η απόφαση ήταν ορθή. 😛 Ξεκάρφωτο... περιμένω να βγάλει videο o Lollipopman, με continuation απ'το παρακάτω. 😂 Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:46 μμ από ekrepali 3
ASFE Δημοσ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Ο Χαμιλτον μεχρι το 2021 ηταν νεος και γρηγορος. Απο το 2022 σαν να παραγερασε και αρχισε να την τρωει απο τον Ρουκι στην ομαδα Ρασσελ. Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους. 1
haHa Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, gregory22 είπε Ορισμένοι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά και απολύτως λάθος όταν νιώσουν οτι αδικούνται. Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε το πως θα αντιδράσουν και το πως νιώθουν. Είδαμε να τον ακουμπάει ο Λεκλέρκ κάνοντας αριστερά με 310 χλμ/ώρα (καθόλου επικίνδυνο λέμε) και παραλίγο να χάσει το πίσω μέρος. Στο καπάκι ο Γιωργάκης τον βγάζει εκτός πίστας ενώ είναι πιο πίσω....και του ζητάνε να δώσει τη θέση! Εκεί που υπολόγιζε ποινή στο Γιωργάκη, του λένε να δώσει τη θέση του......κάπου εκεί έβγαλε τον χειρότερό του εαυτό ο Μαξ και μεγάλο λάθος για εμένα. Επρεπε να αφήσει να τον περάσει, να μπει στα πιτ βρίζοντας την ομάδα για τα ελαστικά και να κάνει ρόμπα τους αγωνοδίκες. Τους αγωνοδικες γιατι; Σωστοτατες αποφασεις ειχαν παρει. Η ομαδα του τον κρεμασε. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:20 μμ από haHa
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:26 μμ (επεξεργασμένο) Για θυμιστε μου λιγο ο Αι Γιωργης ο Ρασελ που το παιζει παντα καλο παιδι στο azerbijan το 23 ειχε παρει ποινη οταν εσκασε πανω στον verstappen και του ανοιξε τρυπα στο side pod? Δεν θυμαμαι. Τελικα στις στροφες οφειλουν να αφησουν χωρο η οχι? Πρεπει και η ιδια η fia να αποφασισει. Ο Γιωργης δεν αφησε σιγουρα. Ο Λεκλερ επρεπε να φαει ποινη η οχι? Εχω ολες αυτες τι αποριες. Σιγουρα ο verstappen εγινε παλι η σκια του εαυτου του με τις μλκες που κανει λες και ειναι παιδακι και του φαγαν το μπιφτεκι ,αλλα δεν βλεπω την ευνοικη μεταχειριση που ολοι γραφουν. Το πιο αστειο απο ολα ειναι οτι αν αυτο που εκανε ο λεκλερ το ειχε κανει ο verstappen θα ειχαν λυσαξει ολοι ,οπως επισης και στην πρωτη επαφη με τον ρασελ. Παντα ο καθενας βλεπει οτι θελει Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:40 μμ από akoinonitos 2
ASFE Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Να και το onboard του Μαξ. Δολοφονος 1
Charismo Δημοσ. Δευτέρα στις 07:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:32 μμ Ο Russell είναι πιο πλαστικός και προσποιητός κι από KPop idol. Στο συμβάν με τον Bottas είχε δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και όταν πήγε στη Mercedes ο Toto τον δασκάλεψε και πλέον προσέχει πολύ τι λέει. Από τότε δεν τον χώνεψα ποτέ. 5
eri77 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:47 μμ 22 minutes ago, ASFE said: Ο Χαμιλτον μεχρι το 2021 ηταν νεος και γρηγορος. Απο το 2022 σαν να παραγερασε και αρχισε να την τρωει απο τον Ρουκι στην ομαδα Ρασσελ. Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους. Ο Ham από το 2017-2020 αγωνιζόταν μόνο εναντίον του εαυτό του. Το 21 άλλαξαν τα πράγματα πρώτα με τον Max και μετά με τον Russel teammate. Κατά την άποψή μου πολύ καλός οδηγός αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχε ποτέ αυτό το παραπάνω που έιχαν Senna, Schumi και τώρα ο Verstappenα και Leclerc 2 1
safridia Δημοσ. Δευτέρα στις 07:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:55 μμ 37 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τώρα εδώ που τα λέμε... δεν έχει κι αυτός μερίδιο ευθύνης; Όταν του λένε box - box, τι περίμενε να του βάλουνε; Αφού μόνο hard είχε καινούργια. Και μετά βγαίνοντας ρωτάει "τι λάστιχα είναι αυτά που μου βάλατε"; Σοβαρά τώρα; Εγώ δε μπορώ να δεχτώ ότι ο Verstappen που κάνει multitasking οδηγώντας και παρακολουθώντας στα monitors τι κάνει το υπόλοιπο grid... δε γνώριζε ότι το καλύτερο λάστιχο που είχε ήταν το soft 7 γύρων που ήδη φορούσε; Γιατί δε καθόταν έξω; Όσο για το θέμα της ποινής, η F1 δεν είναι μόνο άθλημα... είναι πάνω απ'όλα προϊόν. Το γεγονός ότι η συζήτηση σε όλα τα forums έχει πάρει φωτιά, σημαίνει ότι η απόφαση ήταν ορθή. 😛 Ξεκάρφωτο... περιμένω να βγάλει videο o Lollipopman, με continuation απ'το παρακάτω. 😂 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αληθεια δεν εχω καθολου αισθηση ποσο στο οριο οδηγανε, πως καταφερνουν να περνανε στα 0-10 εκατοστα απο τις μπαριερες καθε στροφη. Μπορουν με αυτον τον ρυθμο να σκεφτονται και αλλα πραγματα οπως τι λαστιχα εχω διαθεσιμα πλεον για να παρει ενας οδηγος μια αποφαση να παρακαμψει μια αποφαση της ομαδας. Εκει μεσα ειναι 20 ανθρωποι που απλα σκεφτονται και αποφασιζουν το καλυτερο. Οταν του λενε box και το box ειναι στην επομενη στροφη τι να κανει; Να μην μπει; 1
haHa Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 μμ (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το πιο αστειο απο ολα ειναι οτι αν αυτο που εκανε ο λεκλερ το ειχε κανει ο verstappen θα ειχαν λυσαξει ολοι ,οπως επισης και στην πρωτη επαφη με τον ρασελ. Παντα ο καθενας βλεπει οτι θελει Δεν ισχυει. Καταλαβαινω οτι πολλοι παρουσιαζουν straw man επιχειρηματα εν ελλειψη πραγματικων επιχειρηματων, αλλα εδω πχ τι γραφτηκε οταν ο Μαξ νομιμοτατα δεν αφησε χωρο και πεταξε εξω τον Norris στο Miami: Στις 4/5/2025 στις 10:17 ΜΜ, haHa είπε Περα απο την πλακα, μια χαρα σωστος ηταν ο Μαξ. Hard αλλα fair racing. Τσαμπα διαμαρτυρεται ο Νορρις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:08 μμ από haHa 1
listerstorm Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Αν φάει στέρηση αγώνα θα ξανατρέξει με όνομα Franz Hermann 3
Tasos19s Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ 49 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τώρα εδώ που τα λέμε... δεν έχει κι αυτός μερίδιο ευθύνης; Όταν του λένε box - box, τι περίμενε να του βάλουνε; Αφού μόνο hard είχε καινούργια. Και μετά βγαίνοντας ρωτάει "τι λάστιχα είναι αυτά που μου βάλατε"; Σοβαρά τώρα; Εγώ δε μπορώ να δεχτώ ότι ο Verstappen που κάνει multitasking οδηγώντας και παρακολουθώντας στα monitors τι κάνει το υπόλοιπο grid... δε γνώριζε ότι το καλύτερο λάστιχο που είχε ήταν το soft 7 γύρων που ήδη φορούσε; Γιατί δε καθόταν έξω; Όσο για το θέμα της ποινής, η F1 δεν είναι μόνο άθλημα... είναι πάνω απ'όλα προϊόν. Το γεγονός ότι η συζήτηση σε όλα τα forums έχει πάρει φωτιά, σημαίνει ότι η απόφαση ήταν ορθή. 😛 Ξεκάρφωτο... περιμένω να βγάλει videο o Lollipopman, με continuation απ'το παρακάτω. 😂 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν είναι έτσι όπως τα λες Σίγουρα δεν ήξερε πόσα λάστιχα έφαγε γιατί έχει πολλά να σκεφτεί κατά την διάρκεια του αγώνα Είχα δει βίντεο που έκανε πρόβα την πίστα στο μυαλό του και έλεγε τις στροφές με την ταχύτητα που μπαίνει και ανέβασμα κατέβασμα τάδε τάδε με κλειστά τα μάτια Τωρα τα ελαστικά και αυτά σίγουρα είναι μέλημα της ομάδας δεν θα είναι σε όλα μόνος του που αποφασίζει
johnmayson Δημοσ. Δευτέρα στις 08:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:46 μμ https://www.motorone.gr/agones/formula-1/150624/f1-tavros-en-yalopoleio-max-verstappen/ τωρα στις 21 εχει Live στο yt f1debrief.
sattack Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ (επεξεργασμένο) Βάζω εδώ λίγο από αυτό που έλεγα, ότι στεναχωριέμαι που το έχασα τώρα με τα μονοθέσια της F1, και το άκουσα μόνο με τα F2. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:41 μμ από sattack 2 1
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 μμ 10 λεπτά πριν, sattack είπε Βάζω εδώ λίγο από αυτό που έλεγα, ότι στεναχωριέμαι που το έχασα τώρα με τα μονοθέσια της F1, και το άκουσα μόνο με τα F2. Ο ήχος είναι αισχρός.
sattack Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Ο ήχος είναι αισχρός. Πως το εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα