specre Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε καθολου. πως και πως περιμενω ενα Max free αγωνα να δουμε λιγο clean fights απο τους αλλους. Υπό "κανονικές" συνθήκες, θα συμφωνούσα. Αλλά πως θα δούμε μάχες όταν η McLaren είναι σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορη; Οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να μην τους περάσει ο Max και ο Piastri, αλλά δεν βλέπω να αντέχουν πολύ. Μετά πάλι.... Ελπίζω να κάνω λάθος. 2 5
johnmayson Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Αλο η νικι σιλντς καλη παρουσια αντε στο επομενο να βαλουν και τη ρουθ μαζοι.
papp0us Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Μόλις τώρα, Charismo είπε Τι γκίνια φέτος ο Sainz ρε φίλε… Εμ, δεν του άρεσε στη Mclaren.
sattack Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Εγώ λέω σήμερα ο Lando να κάνει την έκπληξη, να φύγει 1ος και να μείνει 1ος μέχρι το τέλος. 1
Charismo Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: τι εγινε με SAI? Καταλαβε κανεις? Κολλημένος στην πρώτη ταχύτητα ήταν, έτσι είπε στο intercom. ”The car is stuck in first gear.” Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Charismo
papp0us Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) "Κολλησε η πρώτη και χρειάστηκα 10 παλικάρια να με σπρώξουν για να φύγω απο τη δουλειά" Τέτοιες ιστορίες μου λέει ο πατέρας μου και τις ψιλοπιστεύω. Να δώ με τι μούτρα θα τα λέει ο Sainz στα παιδιά του. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από papp0us 4
ghostrider Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου απο χθες ειχε θεμα το μονοθεσιο του. Ουτε εστριβε ουτε πηγαινε και ευθεια. Γενικα τα μονοθεσια του σανθη στην Αυστρια παθαινουν ενα πυρετο μια καψωση. Να θυμησω το φερραρι του που εσκασε ο κινητηρας και οταν αρπαξε το καρβουνο και αρχισε να γινεται θρακα παραλιγο να φυγει πισω χωρις χειροφρενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα