GoMaR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου η φερραρι γιατι μονο την πρωτη μερα και η mclaren καθολου ;
mandos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, GoMaR είπε η φερραρι γιατι μονο την πρωτη μερα και η mclaren καθολου ; Λογικά δεν έχουν ανακοινώσει lineup για τις άλλες;
sattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Η McLaren ειχε πει : Wednesday: Piastri (AM), Norris (PM) Thursday: Piastri (AM), Norris (PM) Friday: Norris (AM), Piastri (PM) και η Ferrari είχε πει οτι μετά θα δώσει απο 1 φουλ μέρα στον καθένα. Τώρα δεν ξέρω γιατί τα πήραν πίσω. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από sattack 1
arxontas2323 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου εχω ανοιξει στην 2η οθονη σε μια μικρη ακρουλα και βλεπω τα δοκιμαστικα...δυσκολευομαι ακομα ν συνηθισω τον χαμιλτον στα κοκκινα
vaggos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οποιος δεν εχει συνδρομη ακομα μπορει να δει απο το παρακατω λινκ. "πεντακαθαρο" απο skysports. Spoiler https://www.vipbox.lc/formula-1/sky-sports-f1-sky-f1-1-live Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από vaggos88 1
ASFE Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Και γω τηλεργασια σημερα και εχω τον chrome ανοιχτο χαμηλα να παιζει. ο firefox δεν ειναι supported πλεον. Καλη αρχη!!!
johnmayson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Και γω χτες το ειδα ( δε εχω κανει ακομη συνδρομη) γιατι εκτος ο firefox??? Δε μας τα λενε καθολου καλα.
prototypegr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε 🚩 Λογο διακοπης ρευματος σε ολο το pitlane 🤡 Κάνει εργασίες ο ΔΕΔΔΗΕ! 🤣 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από prototypegr 1
specre Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ASFE είπε ο firefox δεν ειναι supported πλεον. Βάζεις αυτό το addon: https://webextension.org/listing/useragent-switcher.html ( https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/useragent-switcher-and-m/cnjkedgepfdpdbnepgmajmmjdjkjnifa ) Επιλέγεις chrome και δουλεύει κανονικά σε firefox. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από specre
vaggos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, smpt είπε Εσείς που το είδατε ήτανε σε 4k; Οχι δεν ειναι ακομα τιποτα απο αυτα ενεργα.
specre Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το 4Κ δεν πρέπει να το έχουν ενεργοποιήσει σε όλες τις χώρες/συσκευές. Πρέπει να είναι υπό "δοκιμή" σε κάποιες μόνο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από specre
cinemusic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Καμια εφαρμογη φετος για τηλεοραση με google tv εχει βρει κανεις; Περσι τα ειχα καταφερει κατεβαζοντας απο aptoid αλλα φετος βλεπω πως δεν δουλευει. Τι βλακεια και αυτο καθε χρονο. Να εχεις sony ανδροιδ tv και το playstore να μην σου γαζει την f1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα