safridia Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 μμ 36 λεπτά πριν, haHa είπε Λογικα θα του δωσουν παλι ακυρη στρατηγικη. Ειναι καποια πραγματα που ειναι δεδομενα στην F1, οι στρατηγικες της Ferrari ειναι βιβλος NOT TO 1
haHa Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ Μόλις τώρα, ekrepali είπε Η McLaren θα πάθει Ferrari σήμερα, να μου το θυμηθείτε... Ειναι δυσκολη η θεση τους: Κανουν maximise το team result κανοντας split τις στρατηγικες και δινοντας aggressive στρατηγικη στον οδηγο που ειναι πισω (με ρισκο ομως να χασουν την 3η θεση στον αγωνα) ή κανουν maximise το driver's result και παιρνουν και οι 2 οδηγοι κλασσικη στρατηγικη μιας και δεν θελουν να πειραματιστουν και πιθανα να χασουν βαθμους στο WDC.
Stergios74 Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ 55 λεπτά πριν, ASFE είπε Τυχεροι οσοι τον ζουμε live!!!! Φίλε έχω ζήσει Λαουντα, προστ, σενα, σουμαχερ και δεν θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τους είδε live. Για εσένα μπορεί να είναι τύχη που τον ζεις (ειλικρινά το λέω) αλλά μην μιλάς σε πληθυντικό γιατί πολλοί από εμάς δεν τον χονευουμε. Το λέω γιατί το βλέπω συχνά αυτό. 4 1 3
avacan23 Δημοσ. Κυριακή στις 01:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:11 μμ A quick check on the forecast shows further downpours and crackles of thunder ahead... Αν γίνει ο αγώνας ποντάρω ότι ο νικητής θα μιλάει αγγλικά σαν μητρική γλώσσα
basilis_k6 Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ Θα φυγει μπροστά ο μαξ και οποιος τολμησει να παει διπλα του θα παει μπαριερες. Μονο με sc θα αλλαξει η πρωτια.
smpt Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ https://www.gazzetta.gr/gmotion/2457040/f1-katarraktodis-brohi-sto-silberston-diakopike-o-agonas-tis-f3
avacan23 Δημοσ. Κυριακή στις 01:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:25 μμ Όλος ο αγώνας ειναι η δήλωση του ΜΑξ για τη διαφορά των ομαδων στην πίστα. "What is quite interesting is that Ferrari is incredibly quick in the corners, but slower on the straight, McLaren is in the middle overall and we are incredibly quick on the straight but slow in the corners. It can be quite interesting with how everything will work out. I hope for an exciting race between a lot of teams." Περιμένω να δώ επιτέλους ενα ανταγωνιστικο σιρκουί σε μια από τις αγαπημενες μου πίστες μαζί με Σπά και Ιαπωνία.
ASFE Δημοσ. Κυριακή στις 01:31 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:31 μμ Με βροχη (οπως τωρα στην f2) δεν βλεπω να πηγαινει πολυ καλα ο Μαξ με τοσο skiny rear wing. 1
Witcher1st Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 μμ 39 minutes ago, Stergios74 said: Φίλε έχω ζήσει Λαουντα, προστ, σενα, σουμαχερ και δεν θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τους είδε live. Για εσένα μπορεί να είναι τύχη που τον ζεις (ειλικρινά το λέω) αλλά μην μιλάς σε πληθυντικό γιατί πολλοί από εμάς δεν τον χονευουμε. Το λέω γιατί το βλέπω συχνά αυτό. Γιατι το λες αυτο για τους παλιους οδηγους;
greenfan20 Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 μμ Πάντως αυτη τη στιγμή βρέχει καταρρακτωδώς στο Σιλβερστοουν, ο αγωνας της F3 διακοπηκε και ο αγωνας της F2 γινεται τωρα ενω ριχνει καρεκλες. Spoiler 2
Stergios74 Δημοσ. Κυριακή στις 01:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:43 μμ 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Γιατι το λες αυτο για τους παλιους οδηγους; Μια χαρά οι παλιοί οδηγοί, και οι καινούργιοι κι ο Λιούις και ο μαξ ακόμη οδηγαρα. Αλλά το "είμαι τυχερός που τους έζησα" είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.
greenfan20 Δημοσ. Κυριακή στις 01:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:48 μμ Η Μακλαρεν το κατασκευαστων το εχει κλειδωσει, με 200+ βαθμους διαφορα απο τον δευτερο στα μισα της σεζον, πρεπει η Φερραρι ή η Μερσεντες να φτιαξουν πυραυλο και ταυτοχρονα η Μακλαρεν να πεταει αετο στο υπολοιπο πρωταθλημα για να το χασει. Το σωστο σημερα ειναι να δωσει εμφαση στη στρατηγικη αυτου που ειναι πιο κοντα στον Μαξ (ή μπροστα απο τον Μαξ αν το καταφερει ενας εκ των Πιαστρι, Νορρις) για να παρει τη νικη. Αν και οι δυο οδηγοι εχουν εφαμιλλο pace και ειναι ειτε ξεκαθαρα και οι δυο πισω απο τον Μαξ, ειτε ξεκαθαρα και οι δυο μπροστα απο τον Μαξ, πρεπει να παιξει equal status.
ASFE Δημοσ. Κυριακή στις 01:51 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:51 μμ Μεγαλες κουβεντες για μεγαλους οδηγους. Για Φ1 μιλαμε. Η εμφαση ειναι μεσα στο παιχνιδι. Αν δεν τον χωνευεις δεν ειναι δικο μου προβλημα. Δεν πειραζει. Εδω καποιοι ακομα εχουν κολλησει και τον λενε χαρτινο... 3
xacto Δημοσ. Κυριακή στις 02:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:09 μμ Oscar: Η RedBull είναι πολύ γρήγορη στην ευθεία, εμείς θα είμαστε γρήγοροι στις στροφές υψηλής ταχύτητας. Ήταν εντυπωσιακό, το πόση ταχύτητα μπορούσε να μεταφέρει ο Max στις στροφές υψηλής ταχύτητας, παρά το χαμηλό φτερό. Max: Είμαστε αρκετά γρήγοροι στην ευθεία, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο να διαχειριστούμε στις στροφές υψηλής ταχύτητας. Pirelli: Μία αλλαγή ελαστικών είναι 2-3 δεύτερα ταχύτερη επιλογή, σε σύγκριση με δύο αλλαγές. Andrea Stella: Με τη φθορά ελαστικών σε αυτή την πίστα, δεν υπάρχει μεγάλη σχέση μεταξύ του επιπέδου κάθετης δύναμης και της φθοράς των ελαστικών. Θα είσαι γρήγορος στις ευθείες, άρα θα πιέζεις λιγότερο στις στροφές. Αν βασίζεσαι στην ταχύτητα στις στροφές, τότε πρέπει να πιέσεις τις στροφές και θα καταπονήσεις τα ελαστικά σου περισσότερο. Δεν είναι λοιπόν σαφές ότι η λύση που υιοθέτησε η RedBull για την πίσω πτέρυγα θα προκαλέσει απαραίτητα χειρότερη κατάσταση από την άποψη των ελαστικών. Ο λόγος που δεν αποκλείουμε ποτέ τον Max, είναι επειδή είναι ο Max Verstappen. Mark Hughes: Η ιδιότροπη αλλαγή κατεύθυνσης του ανέμου, δημιούργησε αντίθετο άνεμο από την είσοδο της Copse έως και την Stowe, μετριάζοντας το μειονέκτημα του μικρότερου φτερού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα