doll Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 8 hours ago, arxontas2323 said: Εγώ…μου εκανε ανανέωση πριν 1 εβδομάδα.. Υπαρχει οδηγος για την εγκατάσταση; Θέλει email ινδια; vpn και Revo;
arxontas2323 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 37 λεπτά πριν, doll είπε Υπαρχει οδηγος για την εγκατάσταση; Θέλει email ινδια; vpn και Revo; Το ειχα δει απο τον Σωτήρη... Θέλει account ινδιας apple id...και μετα να αγοράσεις 2500 ινδικες ρουπιες σε apple gift card μεσω amazon ή eneba...και μεσω της εφαρμογής ν αγοράσεις συνδρομή
Stergios74 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Πάρτε το μηνιαίο πακέτο, να θυμάστε να το ακυρώνετε, και να το ανανεώνετε μόνο όταν έχει αγώνες. Θα βγει ίσως και λιγότερο από το ετήσιο, δεν τσούζει την τσέπη όταν είναι λίγα λίγα και αν η χρονιά πάει χάλια γυρίστε το στον αντ1.
arxontas2323 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Στις 27/2/2025 στις 2:28 ΜΜ, liakjim είπε Για δες αυτό που είχα κάνει στη Sony android τηλεόραση Μόλις το έκανα. Κατέβασα αυτό και παίζει μια χαρά https://d.apkpure.com/b/XAPK/com.formulaone.production?version=latest Οδηγίες για κάποιον που ίσως δεν το καταλάβει.. 1.κατεβαζεις file commander manager στην tv 2. Στέλνεις την εφαρμογή από το link πιο πανω 3. Μπαίνεις μέσα στην εφαρμογή total commander και κάνεις εγκατάσταση δουλεύει άψογα προς τ παρόν
specre Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Προς το παρόν για Ελλάδα, δεν έχει επιλογή (ή τουλάχιστον για εμένα):
vaggos88 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, specre είπε Προς το παρόν για Ελλάδα, δεν έχει επιλογή (ή τουλάχιστον για εμένα): MURICANS have it first. Οι αλλοι δευτερεύων, ειναι και ψιλο beta ακομα. Εγω δεν εχω καταλαβει αν θα ειναι πιο ακριβο. διοτι μοιαζει να μην ειναι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από vaggos88
specre Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, vaggos88 είπε MURICANS have it first. Οι αλλοι δευτερεύων, ειναι και ψιλο beta ακομα. Εγω δεν εχω καταλαβει αν θα ειναι πιο ακριβο. διοτι μοιαζει να μην ειναι. Λογικά θα είναι πιο ακριβό. 23 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Ναι μόνο chrome πια. Αλλά μερικές σελίδες πίσω έχω γράψει πως το ξεπερνάς με ένα extension στον firefox. 1
smpt Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) πάντως στον browser της LG παίζει μια χαρά. Δεν ξέρω αν έχει chrome engine ή είναι κάτι άλλο. EDIT: ναι, τελικά έχει chromium engine https://webostv.developer.lge.com/develop/specifications/web-api-and-web-engine Επεξ/σία 3 Μαρτίου από smpt
sattack Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου https://www.f1oversteer.com/news/mclaren-have-just-made-the-only-true-innovation-on-the-2025-f1-grid-that-cant-be-copied-by-their-rivals/ Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις απο τον Scarborough, οτι η McLaren απο πέρυσι χρησιμοποιεί εξαρτήματα του πρόσθιου αξονα (άσχετα με την ανάρτηση), steering rack και track rod arms λεει, (μπάρες για το στρίψιμο των τροχων?), ως αεροδυναμικά βοηθήματα, για να κατευθύνουν τη ροή του αέρα καλύτερα προς το πάτωμα, το οποίο ειναι αυτό που παράγει την περισσότερη downforce. Το είδαν πέρυσι οι της Merc λέει και πήγαν φέτος να τους αντιγράψουν, αλλά η McLaren το εξέλιξε ακόμα περισσότερο. Και απο τους άλλους κανείς... Και τώρα και να θέλουν οι υπόλοιποι, δεν τους παίρνει οικονομικά να αλλάξουν τα πάντα στο σασί και να ξεκινήσουν από την αρχή... Να δω τον Ham να βλέπει την πλάτη του Russell και του Antoneli και o Τοτός να κρυφογελαει, και τι ... 😅 Δεν έχουμε και κανένα Merceντικο παππου νο2 εδω να τα χώνει στον Ham. 😅 Ρολλάρουν λέει για την McLaren ο Προδρόμου που προήχθηκε σε επικεφαλήςτεχνικο διευθυντή και ο Flex Master Rob Marshall που τον πήρε πέρυσι απο τη RBR και τους απογείωσε. Και κάπως έτσι πάμε προς τη McLaren να γίνεται RBR στη θέση της RBR, και η RBR να γίνεται ΜcLaren των πέτρινων χρόνων... Άμα τους κάτσει και F2 ο κινητήρας που φτιάχνουν για του χρόνου και φύγει και ο Max, θα αφήσουν τα ενεργειακά ποτά, και θα πιάσουν το κονιάκ Μεταξά. 😅 1
vaggos88 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 46 λεπτά πριν, specre είπε Λογικά θα είναι πιο ακριβό. Εχεις δικαιο. Θα μπει αλλη μια καρτελα που θα τα εχει ολα τικαρισμενα και +20-40€. ouch
specre Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τώρα είδα κι αυτό: Προφανώς το κάνανε για να προωθήσουν το Premium (4Κ) πακέτο. Αλλά δεν βλέπω να ανανεώνω τη συνδρομή και να τα βλέπω "κονσέρβα". Επίσης στην Πορτογαλία η τιμή του Premium είναι στα 89,99€. Έχει ίδιες τιμές με εμάς, οπότε εκεί να το περιμένουμε. Επεξ/σία 3 Μαρτίου από specre 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα